Teraz jest 17 kwi 2025, 14:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 mar 2004, 19:43 

Hmmm, zastanawiałem się co do tego topicu. Zamierzam oczywiscie kupic sobie Bf:V, tylko dokładnie nie wiem gdzie. Podejzewam, ze innym użytkownikom forum da to wiele do myslenia. Nie wszyscy mają dostęp do Emipków, MM itp. Wieć pozostają sklepy internetowe. Moje propozycje to:

:arrow: http://www.wirtus.pl - sklep bardzo znany, ceniony. Cena Bf:V wynosi tylko 118 zł (oszczedzamy 21) + koszt przesyłki 12 z groszami (przesyłka priorytetowa, tak najbardziej sie opłaca)

:arrow: http://www.merlin.pl - sklep takze znany, nie tylko z gier, ale takze z filmów DVD, kaset VHS, ksiązek, płyt CD itp. Bf:V nie jest jeszcze w sprzedazy (niewątpliwie bedzie, bo zeby przegapic taki tytuł trzeba byc ignorantem), AFAIK bedzie kosztował "normalnie", tj. 139 zł, gdyż Merlin zadko ma jakiekolwiek obniżki. Nie pamiętam kosztu przesyłki ( większosc ludzi to stali klienci, that's why)

:arrow: http://www.timsoft.pl narazie nie planuja sprzedawania Bf:V, zalezy to od ilosci chetnych osób - podejzewam, ze bedzie ich wystarczajaca liczba. Timsoft tez pewnie nie znizy ceny, a jesli to maxymalnie o 10 zł. Sredni koszt przesyłki to 9 z groszami

:arrow: http://www.tomsoft.com.pl - wielki question mark :!: Duzo nie wiem o tym sklepie

Rest:

- Z Empikiem nie mam na codzien doczynienia
- Z MM juz o wiele częsciej, zawsze sa tam duze obnizki i Bf:V bedzie napewno (nigdy nie opuszczaja hiciorów). Tylko w MM bede mógł byc dopiero w Kwietniu, nie wiem, czy czekac taki okres czasu, zwłaszcza, ze raczki swiezbią - no i jeszcze do najblizszego MM mam 180 km :?

Nie pisze tego, zebyscie mi doradzili, ale takze innym userom forum, którzy jeszcze nie moga się zdecydować, gdzie kupic Bf:V, zwłaszcza, że ceny są rózne...

Ostatnio edytowano 17 mar 2004, 17:15 przez wiechol, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 19:49 

I zwłaszcza że jest odzielne forum dla Vietnama. A jakbyś czytał uważnie topici z owego forum to byś wiedział że MM przechwala się że będzie już miał jutro...

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 19:50 
Moderator forum

Sprawa zaczyna wyglądać kiepsko - dzisiaj na pytanie kiedy będzie BF:V pan w Empiku na Krakowskim Rynku próbował mnie wybadać co to za gra, kto ją wydaje i .....kiedy jest premiera. Kiepsko. Po dokładnym opisie, stwierdził że on to nie wie, bo nie doczytał. Miło k.... z jego strony że nie doczytał. Uwaga do Empiku - zakładam że wasi pracownicy mają obowiązek być na bierząco z premierami i nowościami wydawniczymi. Jeśli tak jest, to niewiedza o BF:V - grze która jest niejako kontynuacją hitu, mającą w polsce świetną sprzedaż świadczy o braku profesjonalizmu i tumiwisizmie sprzedawców.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 19:57 

Gadales z kolesiem od rozstawiania towaru, oni gowno wiedza. Nie martw sie bedzie w Empiku, poniewaz jest to jedno z lepszych zrodel sprzedazy gier w Polsce.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 20:05 

marcinek napisał(a):
Empiku, poniewaz jest to jedno z lepszych zrodel sprzedazy gier w Polsce.

Co z tego że najlepsze zrodło ale gry nie są tam tanie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 20:13 

Owszem Empik rzadko robi jakieś promocje (zazwyczaj trzyma się cen detalicznych) dlatego jak już kupować w konwęcjonalnym ( :) ) sklepie to MM jest najlepszy. Jak nie w MM to idziemy do Empiku :).

PostNapisane: 16 mar 2004, 20:14 
Moderator forum

wiechol napisał(a):
Merlin zadko ma jakiekolwiek obniżki.

Toś teraz dowalił...

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 20:51 

Ja zawsze kupuje w timsofcie - mam do tej firmy duze zaufanie. Zawsze korzystam z przesylki przez spedpol wiec paczki dochodza szybko i bez uszkodzen. Mam tez troche taniej bo mam juz platynowa karte rabatowa plus rabaty za recenzje i troche sie tego zrobi. Polecam.[/url]

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 20:58 

Ja tam kupuje zawsze w Empiku w Bydgoszczy. A w MM (przyznam sie) w Polsce nigdy nie bylem. :oops:To znaczy w MM bylem...ale zagranica :wink: A wie ktos czy gdzies w okolicach Bydzi jest jakis MM?? chyba nie :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 22:34 

Ja mam zaś pełne zaufanie do Wirtusa. Paczka pocztą Polską przychodzi w 3 dni :!: więc czekać dużo nie muszę. Nie ma też uszkodzeń, a często są bardzo korzystne obniżki, że nawet jak doliczysz przesyłke to nadal jesteś na plusie :)

PostNapisane: 16 mar 2004, 23:13 

yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):
Merlin zadko ma jakiekolwiek obniżki.

Toś teraz dowalił...

Yacub, nie obchodzi mnie, czy myslisz, ze merlin ma obnizki, ja mysle zupełnie inaczej, bo jak zawsze kupuje płytki DVD, to ceny są w miare "normalne'' tj. detaliczne... Merlin np. w porównaniu do wirtusa :roll:

Paweł, takich odpowiedzi oczekiwałem - najprawdopodobnie zamówie w wirtusie, choc najpierw chyba chciałem w koszalinskim Empiku (koledzy kupią :wink: ), ale skoro twierdzicie, że Empik mało co o tym wszystkim wie, to chyba pozostane przy wirtusie...

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 12:33 

timsoft bedzie jutro mial BF:V i wysylal gry do ludzi ktorzy zamowili gre.Czyli dojdzie domnie w poniedzialek lub sobote.Poniedzialek jest bardziej pewny.

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 13:21 
Moderator forum

to pojade dzis do MM albo do Mega Awansu i zobacze moze juz maja...

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 13:55 

Wojtas napisał(a):
to pojade dzis do MM albo do Mega Awansu i zobacze moze juz maja...

Mam już pierwszy potwierdzony zakup w Wawie w MM na Ostrobramskiej BF:V. Nasz kolega z SPQR Routier zakupił. 119zł. Zaraz znikam :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 16:57 

Drugi potwierdzony zakup. Dzięki Pancho :D
Właśnie instaluję.
Instrukcja jest lekko mówiąc niezbyt obszerna.
Zawartość pudełka to 1 płyta CD w zatrzasku i 2 w osobnych kopertach, instrukcja 16 stronnicowa.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2