Teraz jest 1 wrz 2025, 04:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 mar 2004, 15:03 

Nie jestem graczem BF'a ale często odwiedzam tę stronę. Chciałem się zapytać czy wy jako scena BF'a nie boicie się jej rozłamu na skutek prężnie rozwijających się nowych modów, które traktują praktycznie o tym samym (II wojna). Być może BF idzie w stronę quake 3: nowe wersje, mody różniące się jedynie fizyką. Co sądzi o tym zjawisku przeciętny gracz? Odbieracie to pozytywnie czy negatywnie? Ja osobiście popieram ideę jednej gry modyfikowanej co jakiś czas tak aby, podpasić wszystkim. To daje silną podstawę do organizowania turnieji i innych imprez gameing'owych. Z drugiej strony z nowych modów może się narodzić jakaś perełka, która urośnie wystarczająco mocno, aby stać się gigantem na skalę światową.

PozdrowieniA

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2004, 15:09 

Ja się nie boję, zresztą czego? Jesli wychodzi dobry mod, to będziemy w niego grać. i się tym cieszyć. Takie są prawa rynku - dobry produkt się przyjmie i "klienci" (gracze) będą się tylko cieszyć. A na pewno nikt nam tu kitu nie wciśnie, w który byśmy bezkrytycznie zaczęli grać.

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2004, 15:10 
Moderator forum

Mysle ze scena BF jako calosc, dziala zarowno w obrebie modow takich jak FH czy DC, a takze czystego BF-a, bez zadnych modyfikacji. Nie ma sztucznych podzialow na mody i vanilla BF, wszyscy sie razem trzymaja i dobrze znaja :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2004, 15:12 
Moderator forum

Mayek napisał(a):
Mysle ze scena BF jako calosc, dziala zarowno w obrebie modow takich jak FH czy DC, a takze czystego BF-a, bez zadnych modyfikacji. Nie ma sztucznych podzialow na mody i vanilla BF, wszyscy sie razem trzymaja i dobrze znaja :)

i o to wlasnie chodzi... 8)

orasss pozdro Mayek :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2004, 19:39 

czysty bf to jest cos reszta to ..... no moze jeszcze fh..... ale co ja chcialem ?? Aha masz racje. Co za bezsens ale ze mnie debil :D

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2004, 22:18 

Cytuj:
A na pewno nikt nam tu kitu nie wciśnie, w który byśmy bezkrytycznie zaczęli grać.

Nie o to chodzi. Gra sama w sobie może być bardzo dobrym produktem przyciągającym ludzi. Jednak więcej modów to większe rozdrobnienie, a to pociąga za sobą fakt, że zamiast organizować w Polsce 10 większych turnieji do jednej gry to będzie ich 1 na dany mod. Oto mi chodzi.

Ps. Debilny użytkownik wypowiada sie często nie na temat, obraża innych, i myśli, że fora są zamkniętymi obszarami gdzie tematy pisane w dziale ogólnym są zastrzeżone dla określonego rodzju topiców.

PozdrowieniA

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 02:37 

Trafne spostrzeżenie, co do istoty modów i polskiej sceny bf,reszte dopisali inni .Ten post jest edytowany!

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Ostatnio edytowano 20 mar 2004, 13:26 przez Wasili Czapajew, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 02:41 

Nie będe obrażał innych forumowiczów , nie będe odpisywał po pijaku nie widząc klawiatury , a tym bardziej posta , którego chcę skomentować ,nie będe Trolił (to chyba nie wyjdzie) , będe milczał i nie komentował pytań o łodzie podwodne( zrobie z tego swoją mantre) . No i powinno być dobrze, przez 1.5 roku sie sprawdzało.

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Ostatnio edytowano 20 mar 2004, 13:32 przez Wasili Czapajew, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 12:01 

Mody są uzupełnieniem gry. Większość ludzi nie gra np. w BF tylkow DC lub FH bo im się bardziej podobają. Winić twórców za to? Zupełnie nie. Na turniej ogólno polski BF'a przyjechała większość graczy, nawet ci którzy grają w mody. Więc nie wróży to rodrobnieniu sceny. A i tak graczy 2 większych modów skupiają się wokół jednego, bo mają swoje podfora (FH i DC).

Ps. Wasili opcja Edytuj.

Strefa czasowa: UTC + 2