Xen napisał(a):
<niT> napisał(a):
Zapomniałes dodac Xena że najładniejsze to były koszulki WILD_A

i zapewne najdłużej wytrzymają bo nie robione sitem

...... a bajdełej XEn raczej ciężko będzie ci znaleźśc 20 chętnych na to samo ... 10 - 15 ludzi znajdziesz i raczej all bedzie kazdy chcial swojego nicka ......policz ile by to było z takimi kryteriami ......ale pomysł ogólnie ok ......tak trzymać.....
Ja robię sitem i z tej koszulki po dwóch latach nawet nic zie zchodzi to nie naprasowanki z Dartanianem albo Rambo patrzeć rok 1987....to to była kicha ale cieszyło:)
Ale się przyczepiłeś szczegółu, o który mi tu najbardziej nie chodziło ale ok --- wiem co to sito bo trochę się zajmuje tymi rzeczami i chodźbyś zrobił to najlepsza farba na rynku to i tak zacznie po jakim czasie schodzić a jak piszesz że przez dwa lata nic nie schodzi to nie wprowadzaj ludzi w błąd bo zawsze po takim czasie coś zejdzie ( nie pisze że wszystko lecz chodzi mi o to że nie jest to najtrwalszy sposób nadruku) ,,,,
A TAK NAPRAWDĘ JAKBYŚ PRZECZYTAŁ UWAŻNIE CO NAPISAŁEM TO BYŚ MI INACZEJ ODPOWIEDZIAŁ I AŻEBY NIKT nieMYŚLAŁ ŻE TU CHŁOPAKA OBJEŻDŻAM TO POWIEM ŻE MAM KOSZULKI ROBIONE SITEM I NAPRAWDĘ SĄ NIEZŁE NIEKTÓRE MAM TRZECI ROK I OGÓLNIE JEST OK ( z tym że napisy pozacierały się jusz trochę ) <---i żebyś tego co napisałem nie potraktował wrogo to jak jush napisałem pomysł ok i tak trzymać