Cytuj:
Byłem testowałem nocką - bardzo przyjemnie chodzi... przy 6 graczach, bo tylko tyle było. Mam nadzieje że i więcej wytrzyma. A serwer jest w oczku - Team Fortress chyba się nazywa
Tia - o ile pamietam to chyba gralismy razem

Serwerek powinien spokojnie utrzymac 24 graczy co do 32 to sie zobaczy, ale wydaje mi sie, ze rowniez - jak nie to sie go przestawi.
Cytuj:
Bardzo git. Pingi norma, tylko ze byla masa debili, ale to od bf 39.99 normalene . Mozu umawiamy sie na jakis rajd po flage? Jazdy sa nieslychane
Jesli nie ma akurat zadnego admina na serwie to walic do mnie na GG (404324- zazwyczaj od 22:00 ) albo do Pepe (GG 390733)
My gramy przewaznie okolo 23-24 do 3-4 rano
Cytuj:
Nom ekipa ejw wczoraj wieczorem go "rozdziewiczyla"
Bardzo fajny serwerek no i nareszcie jest gdzie w CTFa pograc, bo ten tryb to niezla radocha.
Ekipa ejw ktora grala w TFC powinna pamietac ten serwerek (byl, a moze i nadal jest to nasz serw - czyli klanu [PL] ktory blaka sie po sieci, a czesc jego czlonow jest w [CKD]

)
Niedlugo moze oglosimy nabor nowych czlonkow do [CKD] (gramy w CTFa) i teraz takie pytanie - czy wogole znalazly by sie jakies chtene osoby? czy jest zainteresowanie trybem CTF ?