Teraz jest 9 kwi 2025, 09:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: BF upada
PostNapisane: 9 kwi 2004, 22:56 

Jest godzina 22 prawie 23 na polskich serwerach zero ludzi. Przez caly dzien wiekszosc serwerow zahaslowana i pusta, co jest ? Czy nic nie mozna juz zrobic ? Czy wszyscy juz graja tylko w vietnama ??

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2004, 23:04 
Moderator forum

Taaa, geje nie wiedzą co dobre i zabawiają się w dżungli :P Szkoda, bo IMO nie dorasta do pięt classicowi. No, może gra mniej debili, bo gra jest droższa :P Ja tam zostaję przy BF1942 - w ciul z Vietnamem - "wpizdu" bugów, skacze jak diabli, każdy lolek z M60 robi pogrom, kiedy na serwie jest 2 dobrych pilotow - ziemniaki mogą zrobić Alt+F4.

Battlefield 1942 FOREVER! (i niech się skończą zapasy tej gównianej taniej serii :P)

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2004, 23:11 

KonewA chyba nie dowidzisz bo ja widze ze PRGK jest zapełniony a pozatym polskie klany maja spotkania na TS trening albo mecz

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2004, 23:17 

Bf '42 and FH will live forever!!! 8) :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2004, 23:18 

zgadzam sie z toba misiek

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2004, 23:22 

Ja sie przerzucam na Vietnam (lepszy klimat), oczywiscie nadal klanu poszuczac nie zamierzam :wink: . I nie gram z M60, bo wiem, ze w najnowszym patchu bede zmiany. Narazie trenuje sie w Kałasznikowie oraz M 16.

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2004, 23:25 
Moderator forum

wiechol napisał(a):
Ja sie przerzucam na Vietnam (lepszy klimat), oczywiscie nadal klanu poszuczac nie zamierzam :wink: . I nie gram z M60, bo wiem, ze w najnowszym patchu bede zmiany. Narazie trenuje sie w Kałasznikowie oraz M 16.

Chyba na jakichś lamerskich serverkach, bo na Tactical Ops nigdy Cię nie widziałem :P

p.s. Tołdi - nie spamuj.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2004, 00:31 
Oldboy Battlefield.pl

a ja gralem dzis w Joint Operations Typhoon Rising Beta Demo i powiem ze fajnie sie gra... no prawie bo snipera wypatrzec latwo... he he ale to co jest na serverkach wyglada swietnie
heh tylko ze sterowanie heli jest proste jak cholera...
kombinuje jak ustawic joya :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2004, 00:32 

zgadzam się z tobą Tołdi :lol:
a na serio to jak jush będzie ten patch do wietnama i będą tam konkretne bugi naprawione to tesh nabęde vietnam(chociaż IMO BF classic jest o niebo bardziej grywalny i klimatyczny,noo i FH ofkoz)

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2004, 01:43 

yacub napisał(a):
Taaa, geje nie wiedzą co dobre i zabawiają się w dżungli :P Szkoda, bo IMO nie dorasta do pięt classicowi. No, może gra mniej debili, bo gra jest droższa :P Ja tam zostaję przy BF1942 - w ciul z Vietnamem - "wpizdu" bugów, skacze jak diabli, każdy lolek z M60 robi pogrom, kiedy na serwie jest 2 dobrych pilotow - ziemniaki mogą zrobić Alt+F4.

Battlefield 1942 FOREVER! (i niech się skończą zapasy tej gównianej taniej serii :P)

Buhahah mysle ze prawdziwymi gejami są Ci którzy nie czuja klimy Vietnamu :P
Nie trzeba w niego grać,ale docenic trzeba bo jest niesamowicie grywalny :twisted:
IMO 2 wojna swiatowa to nooda,nie ma cheli,nie ma dżungli,zaszczucia,taki tam nudny szoterek...

Ale macie racje...błędów duzo...i dobijają straszliwie... :x :x
mapki niektóre nudne ze az żygac sie chce,mysle ze BF 1942 był zrobiny z wiekszym polotem...

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2004, 07:27 

yacub napisał(a):
Ja tam zostaję przy BF1942

Ja też zostaje przy 1942... poza tym Vietnam i tak niebardzo mi pójdzie. A co do tej taniej serii wydaje mi się, że mogłaby być sprzedawana jeszcze dłużej, bo wtedy tak jak napisano na stronie scena BF'a się rozrasta :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2004, 09:10 

qubix napisał(a):
Buhahah mysle ze prawdziwymi gejami są Ci którzy nie czuja klimy Vietnamu :P
Nie trzeba w niego grać,ale docenic trzeba bo jest niesamowicie grywalny :twisted:
IMO 2 wojna swiatowa to nooda,nie ma cheli,nie ma dżungli,zaszczucia,taki tam nudny szoterek...

Ale macie racje...błędów duzo...i dobijają straszliwie... :x :x
mapki niektóre nudne ze az żygac sie chce,mysle ze BF 1942 był zrobiny z wiekszym polotem...

ja nie czuje klimatu i po pierwszym dniu grania wolalem bf1942, ale ni cholera nie potrafie zmienic plytki w napedzie :lol: wiec zostaje w dzungli :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2004, 09:17 

A mówiłem że będzie rozłam....!? No może nie rozłam ,ale część sceny ( poza wirtualnymi graczami( vide post Yacuba sprzed paru dni) ) przejdzie na pola ryżowe , a część będzie ciosała clasica dalej i .... dalej . Ma ten ,pierwszy(clasic) większy rozmach, inny klimat ( ah te jednostki morskie ) i szczerze mówiąc tego rozmachu ..może operacji z użyciem bardziej zróżnicowanego sprzętu , że tak powiem cięższego "sprzętu" Vietnamowi brakuje. Tu stawia sie raczej na "asfaltów"... i tego mi właśnie zabrakło po pierwszym "odpaleniu" gry .Lotnictwo troche rekompensuje ta braki , ale patrząc na realia historyczne tej epoki północny Vietnam nie miał "na stanie" lotniskowców i tym podobnych "zabawek" więc balans ten nie zostanie nadrobiony w żadnym patchu czego na pewno bractwu spod znaku EA Games nie przbaczą prawdziwi fanatycy 2 wś .A serwy ...hmm no nie wiem szczerze mówiąc nie chce nikogo poprawiać , Vietnama są pełne nie będe sie wychylał jak sprawa wygląda z klasycznym bf może dziś nadrobie grzech niedopatrzenia ..No ale tak Tołdi może (to tak na boku szepne) może byś zainwestował pare pln na Vietnama ....dawno nie miałem dobrego wsparcia lotniczego.....Tak po za tym chciałem Wam wszystkim życzyć wesołych świąt ...mokrych jajek (czy jakoś tam) kolorowych zajączków czy króliczków i tym podobnych ...A szczególnie takim n00bom i Trollom jak ja!!!

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2004, 09:31 

macie racje, Vietnam jest wiele bardziej nudny niz bf42, ale ja zostane w dzungli :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2004, 09:31 

ja wczoraj grałem serwery pełne, albo jak w Polsce nikt nie gra mozna za granica pociupac przecież :D :D

bf1942 to prawdziwy klimacik i wcale mi sie nie wydaje zeby podupadał

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2