Teraz jest 22 maja 2024, 10:15

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 wrz 2015, 22:06 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1108
Po tym jak EA wyłączyła EA Master Server po wejściu do zakładki INTERNET gra nam się zawiesza.
Rozwiązaniem jest ten patch:

battlefield_1942_gamespy_patch_v1.61.exe - Patch automatycznie podmienia pliki, jego bezpieczeństwo można sprawdzić na stronie VirusTotal

Pliki do ręcznej podmiany:
Battlefield 1942 v1.61 Retail executable patched
Battlefield 1942 v1.612 Retail executable patched

Battlefield 1942 v1.61 Origin executable patched
Battlefield 1942 v1.612 Origin executable patched

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 21 maja 2022, 10:25 przez szymon08, łącznie edytowano 5 razy
Aktualizacja linków


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 wrz 2021, 12:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 wrz 2021, 12:39
Posty: 2
Lokalizacja: Starachowice
Dzięki za ten wpis, ponieważ miałem z tym duży problem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2021, 19:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2007, 17:11
Posty: 98
Lokalizacja: Oświęcim
Mozna tez posluzyc się gotowym installerem:
viewtopic.php?f=1&t=51331


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL