Teraz jest 9 kwi 2025, 01:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 cze 2004, 00:52 

Jak wiecie 6 czerwca 1944 rozpoczeła się największa operacja desantowa w historii II wojny światowej. Więc może to uczcimy grając w niedziele na jakimś dobrym polskim serwie(może ASTER) w Omaha Beach :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2004, 01:08 
Moderator forum

Jest taki serwer w Holandii - BUGS Omaha Beach - leci tam non-stop Omaha TDM i tickety startują od kilku tysięcy. Chyba nikt nie wytrzymuje do końca :)

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2004, 01:38 

62.93.241.160:14567:23000 BUGS Omaha Beach - to ten serwer - zajebiscie sie na nim gra :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2004, 12:45 

Przeczytałem kilka książek na ten temat, więc mam mniej więcej obraz tego co się wydarzyło. Polecam jednak wszystkim godzinę 21-00 na Discovery w niedzielę - LĄDOWANIE ALIANTÓW W NORMANDII, film w kolorze !

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2004, 14:01 

FranticPL napisał(a):
62.93.241.160:14567:23000 BUGS Omaha Beach - to ten serwer - zajebiscie sie na nim gra :wink:

Mam nadzieje że pingi niskie :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2004, 15:07 

Tak chyba najważniejsze wydzarzenie w II Wojnie Światowej koniecznie trzeba to uczcić. Tylko jest maly problem z tym serwerem jest tylko na 24 osoby lepiej na jakims polskim.

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2004, 17:40 

Jakoś o D-Day to pamietacie, a heroicznej walce o 'klasztor' to z rzadka kto pamietał.... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2004, 17:48 

A w święta uczcimy bitwę o Ardeny :)!

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2004, 18:29 

PRYM napisał(a):
Tak chyba najważniejsze wydzarzenie w II Wojnie Światowej koniecznie trzeba to uczcić. Tylko jest maly problem z tym serwerem jest tylko na 24 osoby lepiej na jakims polskim.

tego co było tu napisane już nie ma, za urażenie kogoś przepraszam i mam nadzieję że temat zakończy się na dyskusji o normandi a nie kłutnią

Ostatnio edytowano 6 cze 2004, 20:41 przez Bloodfire, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2004, 19:03 

Bloodfire napisał(a):
hahahahahahahha najważniejsze hhahahahahaha pokazałeś swoją nieznajomość tematu hahahahahahahhahah dawno się tak nie ubawiłem hahhhahahahaahhaahahha dzieci myśla że jak zagrają w pare gier i obejżą jakiś film ewentualnie program na discovery to już wszystko wjedzą.

No powiedz jakie "geniuszu"! Każdy ma swoje zdanie dla jednrgo to dla drugiego tamto... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2004, 19:05 

Bloodfire napisał(a):
PRYM napisał(a):

hahahahahahahha najważniejsze hhahahahahaha pokazałeś swoją nieznajomość tematu hahahahahahahhahah dawno się tak nie ubawiłem hahhhahahahaahhaahahha dzieci myśla że jak zagrają w pare gier i obejżą jakiś film ewentualnie program na discovery to już wszystko wjedzą.

(On napisał "chyba naważniejsze")A może jednak jest najważniejsze. Pomyśl troche, co by się stało jeśli nie zostałby utworzony 2 front w Europie. Od przegranej pod Stalingradem wojska Niemieckie zaczęły automatycznie przegrywać wojne. ZSRR zaczęło przeć na zachód i w 1945 dotarło do Reistagu i tylko do niego, ponieważ z drugiej strony byli Alianci. A gdyby ich tam nie było, wyobrażasz to sobie. Daje 95%, że rządny terenów Stalin parł by jeszcze dalej na zachód, a wtedy żelazna kurtyna zapadła by dalej i dalej. Kto wie jakby się potoczyły losy świata. I jeszcze jedno, programy na discovery są bardzo ciekawe i myślę, że nie jedno byś się z nich dowiedział. Pozdrawiam :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2004, 20:22 

tiaaa jasne dają ciekawe programy z ogromnymi ilościami baboli.
przypominam że to niemcy byli tymi złymi podczas wojny a gdyby rosjanie wszystko zdobyli to wojna tak czy siak by się skończyła a skutki były by tragiczne w oczach europy ale w oczach rosji nie.

przepraszam za moją klutnię i za chamstwo mam nadzieję że porozmawiamy normalnie o normandi i nie skończy się to na kolejnej kłutni

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2004, 20:52 

a ja ci przypominam:
1.że znowu pyszczysz innym i powodujesz kolejne kłótnie
2. Stalin zagłodził 13 mln swoich towarzyszy a ty rzucasz na prawo i na lewo ten był zły, a to ten....

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2004, 22:05 

Overlord(PL) napisał(a):
(On napisał "chyba naważniejsze")A może jednak jest najważniejsze. Pomyśl troche, co by się stało jeśli nie zostałby utworzony 2 front w Europie

a we wloszech kto siedzial?
Cytuj:
Od przegranej pod Stalingradem wojska Niemieckie zaczęły automatycznie przegrywać wojne. ZSRR zaczęło przeć na zachód i w 1945 dotarło do Reistagu i tylko do niego, ponieważ z drugiej strony byli Alianci

zawsze mi sie zdawalo ze przez berlin plynie inna rzeka niz laba? :twisted:
Cytuj:
A gdyby ich tam nie było, wyobrażasz to sobie. Daje 95%, że rządny terenów Stalin parł by jeszcze dalej na zachód, a wtedy żelazna kurtyna zapadła by dalej i dalej. Kto wie jakby się potoczyły losy świata. I jeszcze jedno, programy na discovery są bardzo ciekawe i myślę, że nie jedno byś się z nich dowiedział. Pozdrawiam :D

o jej, a tak zatrzymal sie na polsce oraz innych slowianach i wszystkim bylo dobrze po tamtej stronie muru, bo i tak nas juz sprzedali iwanowi. na pewno nie jest to najwazniejsze wydarzenie w 2ws jezeli chodzi o nasza czesc europy bylo ono po prostu tak przedstawiane po tamtej stronie muru od zakonczenia wojny i niektorzy to kupili razem z cocacola i mcdonaldem :D .

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2004, 22:54 

Przez berlin płynie Szprewa :) Się tam kłócicie, każda ze stron w WWII to była banda skurczybyków zakłamanych, którzy posyłali na front dziewczyny i chłopaków w naszym wieku i to ich właśnie pamięć raczej czcimy, prawda :?: :) Gdyby nie oni to ten tłusty sowieta z tym co miał delirkę z wąsikiem i ten na wózku oraz ten z rakiem płuch po cygarach to chyba to by sobie nie poradzili, a można było zrobić death match 4 on 4 :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2