Teraz jest 20 lut 2025, 06:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 gru 2002, 18:38 

Dzisiaj (25 grudnia) nareszcie zalozylem se i-neta na peceta i gralem z Wami. Chcialem tylko powiedziec, ze bardzo mi sie podobalo i dziekuje wszystkim graczom odwiedzajacym to forum, ktorzy ze mna grali na Widmie oraz na Tactical Ops, czyli: Dziadek, Blade Pussy Hunter, Clone Trooper, Milosz i paru innym (nie pamietam juz wszystkich). jeszcze raz wielkie dzieki, rozumiecie ze troche podekscytowany jestem :D

P.S. niejaki Medicman na Widmie troche TK robil i ogolnie wyglupial sie. Miejcie oko na niego :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 19:04 

Mi juz minelo kilkanascie lat od mojego pierwszego razu, ale tez dziekuje Ci Olgo(o ile czytasz to forum) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 19:39 

Ja też grałem z Thanatosem na TO i musze przyznać że tak dobrze od dawna nie grałem kurcze wzruszyłem się chyba jestem chory bo nigdy sie tak nie czułem, a może to przez te święta.

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 22:23 

ja niestety nie napisze o pierwszym razie w bf, ani o pierwszym razie z koza olga i troche zejde z tematu. nie chce specjalnie rozpoczynac nowego watku...
kilka miesiecy temu wchodzilem na serwer i w wiekszosci przypadkow juz po pieciu minutach gry opuszczalem rece i mowilem do siebie po cichu - boze... co za debile. mimo ponad 20% pl wszedlem dzisiaj z nudow na tac ops, zeby chwile pograc i sprawdzic, czy nie zapomnialem jeszcze jak sie strzela i jezdzi jeepikiem. po kilku zmianach mapy stwierdzilem, ze mi pozostala w miare dobra celnosc, a 99% graczy na serwerach bfa nadal ma problemy z logicznym mysleniem i szybkim reagowaniem:/ mialem nadzieje, ze z biegem czasu to sie zmieni, ale skad... nadal ludzie bezmyslnie pedza przed siebie, zeby zarwac kulke za pierwszym zakretem, assaultem rzucaja sie na czolgi, maksymalnie rozpedzonymi jeepami wjezdzaja na tory w stalingradzie... nie mysla.
ja rozumiem, ze ludzie z roznych klanow, nie znaja sie itp. ale ja nie prosze o super obmyslone taktyki; chcialbym, zeby ludzie, ktorym sie tryby na zime zastaly, staneli czasem pod sciana i pomysleli - "hmm, skad ten wrog moze teraz zaatakowac, skoro przejal flage za nami?" albo "po jaka cholere ja napieram na baze glowna wroga, ktorej przejac sie nie da, jesli za moimi plecami wrog przejmuje flagi jedna po drugiej?"
wydaje mi sie, ze jakby sprzedawali ta gre tylko ludziom z iq 60>, to scena bf w polsce w ogole by nie powstala :(
aha... wesolych swiat tym myslacym.

Ostatnio edytowano 26 gru 2002, 01:33 przez konrador, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 00:53 
Moderator forum

Hehe Konrador jak zwykle przywalil z grubej rury :wink:
ale masz racje ... ja podczas gry na BotB sie znudzilem!!!
tak wlasnie znudzilem....co nie przytrafilo mi sie od czasu rozpoczecia gry w necie jeszcze na demku....
dobrze ze chociaz sparinki i treningi sa znosne i logiczne bo to co sie dzieje na servach to zenada...
oczywiscie poza pewnymi wyjatkami...
ostatnio przerazila mnie rozniez jedna sytuacja...
wszedlem na TZ i zalegla cisza przerywana od czasu do czasu moimi pokrzykiwaniami jak "enemy armour spotted" i takie tam...
poza tym nic...tak jakbym ludzie grali w Queja i nabijali bezmyslnie punkty...zero komunikacji nic!
ehhh widocznie jedynym lekarstwem na to jest gra w klanach...

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 01:31 

eh... no niestety. grac mozna i bez komunikowania sie, wystarczy spojrzec na mape i pomyslec, gdzie warto atakowac i gdzie wroga w danym momencie moze nie byc. jak siedzi paru assaultow w bunkrze i prawie, ze ze wszystkich stron atakuja czolgami, to zamiast siedziec na dupie, warto chyba sprobowac wymknac sie gdzies i przejac jakas oddalona od 'zadymy' flage.
poza brakiem komunikacji i myslenia jest jeszcze cos - tking :/ ze dwa dni temu takze probowalem grac. traf chcial, ze zrespanowalem sie przed samolotem. ktos zrespawnowal sie za mna i wpakowal mi piekna serie w plecy w obawie, ze zabiore mu 'jego' samolot. quit i tyle sie nagralem. rzecz zdarzyla sie na serwerze tac opsa, tker mial ping przyzwoity (~50ms), wiec polak...
co do treningow/sparringow/klanowek to zgadzam sie. szkoda tylko, ze nie kazdy klan moze sobie postawic serwer windowsowy i na nim grac te treningi. apropos serwerow - co sie dzieje z tym linuxowym? ja od dluzszego czasu nie w temacie - walniete lacze. mial byc taaaki wysyp serwerow, jak tylko sie soft pokaze, a ja widze, ze mimo pojawienia sie beta wersji serwera, sytuacja w ogole sie nie zmienila.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 01:43 
Moderator forum

jest beta ktora ciagle poprawiaja...zobacz na stronie glownej albo tu na forum cos bylo o nim

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 02:02 

tnx Thanthos tyz mi sie fajne gralo tylko krotko
P/S
miejmy nadzieje ze bedziesz mial wiecej 5 minutowek panie K,
mysl, mysl moze zostaniessz kolejnym prezydentem

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 02:49 

miejmy nadzieje ze bedziesz mial wiecej 5 minutowek panie K

...dluzej pozyjemy.
steskniles sie pussy? :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 04:15 

rogher that :wink:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 18:01 

Konrador skoro jesteś takim dobrym strategiem to czemu nie napiszesz jakiegoś artykułu jak należy grać sensownie w BF'a wtedy wiele osób by sie może tego nauczyło. Bardziej podobał im by sie BF przezco scena BF'a wzrosła by.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 19:02 

ja nie jestem dobrym strategiem. do biegania do odpowiedniej flagi i logicznego myslenia nie trzeba byc dobrym strategiem. tekst mozna sobie pisac, ale kto go bedzie czytal?...

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 19:30 

Każdy chciałby przeczytać dzięki czemu podwyższyli by swój poziom gry w BF'a.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 22:53 

masa poradnikow juz powstala. z czytaniem jakichkolwiek tekstow na forum byloby tak samo, jak z czytaniem o setce innych rzeczy. o wjezdzaniu na miny, o zabieraniu jeepow, zeby przejechac sie pare metrow do samolotu, o strzelaniu w teammatesow, ktorzy 'ukradli' komu innemu samolot... ci co wiedza, jak grac, przeczytaja i nic z tego nie bedzie; ci co nie wiedza, dalej beda czytac bravo gayrl i odwalac szopke na serwerach.

edit. co jak co, ale wilczek z avatarka ownuje :/

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 15:35 

A mnie w bfie brakuje hedszotow... powinno to byc jakos pokazane ze zabiles trafiajac w lepetyne :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2