Teraz jest 6 kwi 2025, 22:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 lip 2004, 13:56 

Klan [A-team] rozpoczął rekrutację

klan ma wlasny serwer, strona jest w budowie

Rekrutację przeprowadzają:

Jac00s : 4185679
Araneus : 5399918

zapraszamy wszystkich chętnych potrafiących grać w BF'a :D:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 15:25 

A server jest postawiony przez kogos czy macie wykupionego ? 8) :?:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 16:29 

No ja moze sie poddam rekrutacjii ale to za jakies 2-3 tygodnie(musze jeszcze troszke sie udoskonalic :D ).A wy forumowicze narazie jak oceniacie moj skill jak na 2-3 dni grania w necie??Prosze o mniejn krytyczne uwagi :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 16:36 
Moderator forum

Oto moja ocena: Nie zgadzam się z twoim podpisem. Call of Duty jest najprawdopodobniej jedną z najnudniejszych gier na świecie. Mnie znudziła po 10 minutach, chociaż później starałem się zmuszać i pograć nieco więcej, żeby móc wyrazić tę opinię :D

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 16:44 

A na jakim łączu stoi ten serwer z chello?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 17:03 

EST_PL napisał(a):
Oto moja ocena: Nie zgadzam się z twoim podpisem. Call of Duty jest najprawdopodobniej jedną z najnudniejszych gier na świecie. Mnie znudziła po 10 minutach, chociaż później starałem się zmuszać i pograć nieco więcej, żeby móc wyrazić tę opinię :D

Herezje opowiadasz :wink:! Na singla jest to IMO najlepsza gra tego typu. Na multi też od czasu do czasu pogrywam, ale BF mnie bardziej przyciąga z tego względu, że w BFie na serverach mogę pogadać sobie z ludźmi, których znam i gram z ludźmi, których znam, poza tym mapy są jednak ciekawesze i sprzętu od groma. W Call of Duty trzeba grać na zagranicznych serverach, ponieważ polskie są dość żałosne (z 6 serverów, średnio z 8 slotami). Sprzętu też nie ma, ale niedługo wyjdzie dodatek i będą czołgi :).
Jednak w Call of Duty jest lepsza fizyka gry i ogólnie jest bardziej realnie. Można nosić 2 bronie główne, a nie tylko jedną co mnie najbardziej w BFie kuje.

W sumie i tak BF rulez :), ale po nim IMO jest właśnie CoD.

P.S.
Sorry za OT :D.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 18:02 
Moderator forum

Brave Heart napisał(a):
Herezje opowiadasz :wink:! Na singla jest to IMO najlepsza gra tego typu.

Nie tylko ja wyrażam opinię, że single w CoD jest nudny. Coś w tym jednak musi być :) Choć oczywiście znam też entuzjastyczne opinie na jego temat. Na pewno nie wywołał takiego wstrząsu, jak swego czasu MoH:AA, na ten przykład.

Zresztą i tak mnie to średnio interesuje, na szczęście nikt mnie nie zmusza, żeby grać w to coś. A o czołgach czytałem - uśmiałem się do łez z opinii graczy ze sceny CoD. Coś w stylu: już wkrótce w CoD będą czołgi i BF nam nie podskoczy. Ehh... to za trzy lata może wprowadzą samoloty nawet... i wtedy braknie tylko okrętów i już rozgrywka będzie przypominać tyle o ile to, co działo się podczas WW2.

PS. Polecam WW2 do Vietnama - to mnie teraz kręci :)

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 18:17 

Jeśli klan nie upadnie w ciągu tygodnia, dwóch i jak zdźebko się podszkole to możecie na mnie liczyć. Ps. może założycie sekcje FH?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 18:31 

morswin napisał(a):
narazie jak oceniacie moj skill jak na 2-3 dni grania w necie??Prosze o mniejn krytyczne uwagi :D :D :D

Twojego grania nieda sie ocenic po 2-3 dniach musisz dłuzej grac a wtedy cos sie zauwarzy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 18:49 

EST ==> CoD jest jakby kontynuacją Medal of Honor, ci sami ludzie go robili. Niektórzy nawet nazywają Cod'a Medal of Honor 2: Call of Duty, więc nie było aż takiego szumu przy CoD'zie jak przy MoH, ponieważ nie była to już zupełna nowość.
Niektórzy na przykład nie lubią, jak w grze są czołgi, samoloty itp. i lubią gry typu Infantry. Poza tym mapy w CoD są bardzo klimatyczne z tego względu, że są wzorowane na serialu "Kompania Braci".
Nie twierdze, że CoD jest lepszy od BFa (Od BFa nic nie ma lepszego IMO :) ), ale na pewno jest grą bardzo dobra, jedną z najlepszych.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 19:54 
Moderator forum

To jest pewna wiadomość ? CoD to chyba Activision, natomiast MoH:AA to EA - tak mam przynajmniej na okładce mojego MOH:AA. Poza tym EA szykuje Medal of Honor: Pacific Strike, cy cuś w tym stylu, więc sam już nie kumam...

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2