Będziemy Was teraz zamęczać różnymi modyfikacjami, tak długo, aż się nam nie znudzi

. Jak pewnie wiecie, PRGK ma trzy serwery, więc granie na wszystkich trzech tego samego (czyli podstawowe mapy po 20 minut) nieco mija się z celem. I tak...

AUTOCOM gra to co do tej pory, tu żadnych zmian się nie planuje. Przynajmniej o niczym takim nie słyszałem

.

Blue4U stoi na infantry i jak widać przyjęło się. Trochę było zamieszania z Dygnitas Infantry i z Enclave Alamo Infantry, lecz okazało się, że jesteście strasznie zdolni i mapki ściagnęliście i nawet włożyliście gdzie trzeba.

Mulimedia zaczyna grać czołgi. Tzn mapcykl obejmować będzie jedynie Bulge, Tobruk, Aberdeen i nową mapkę Uberdeen, którą też proszę sobie pociągnąć
stąd mapkę trzeba umieścić w „
\EA GAMES\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Archives\bf1942\levels". Jeśli to wypali, a chyba wypali, to być może pomyślimy o jeszcze jednej extra mapie z czołgami.
I kolejny pomysł, to bitwy morskie. Czy byliby chętni pograć w bitwy morskie ? Tzn mam na myśli Midway oraz szereg dodatkowych map, takich jak np polowanie ubootów na konwój czy klasyczne bitwy morskie. Tego typu mapek jest multum, po pobieżnym przejrzeniu znalazłem co najmniej kilka.