Śpicie?

, bo ja nie.
Po 1 dniu nerwów i później 2 dniach pracy (wiec nie liczcie na wiele

) oddaje do testowania nowa mapke Przełecz Dukielska. Mapka czolgowa, bo takie bylo zalozenie. Na mapie sa tylko czolgi, hanomai i piechota. Nie ma Jeepow poniewaz za szybko jezdza

. 2 nieprzejmowalne bazy glowne i na starcie 5 flag niemieckich do odbicia przez Ruskich. Dalem 150% ticetow , wiec przy normalnych ustawieniach serwerow bedzie ich 300-300, poza tym ticety spadaja w tempie 4 na minute wiec duzo wolniej niz normalnie. To dlatego ze Ruscy musza odbic na poczatku conajmniej 3 flagi zeby zatrzymac draina, wiec przy normalnych ustawieniach bylo by szybko po grze. Zastosowalem nowatorski mechanizm wspierania przegrywajacych. Polega on na tym ze strona, ktora traci flagi zyskuje czolgi. I tak np. Ruscy na wstepie maja 7 czolgow (2 ciezkie), 2 ktore zawsze sie tam wystawiaja i 5 (od kazdej flagi we wladaniu Niemcow). Niemcy w bazie glownej na starcie nie maja nic. Jesli jednak straca wszytkie flagi, czolgow w bazie glownej bedzie 6

, 2 tygrysy i 4 Pancery.
beda one sie pojawialy w miare zajmowania kolejnych flag przez Ruskich.
Mapa nie jest zbyt skomplikowana jesli chodzi o obiekty, bo sa one tylko dodatkiem do czolgow (zawiera jednak niespodzianki

). Mapa i duza i mala, zobaczymy w praniu. Aha jak zwykle licze na komentarze, zgloszenia bugow, czy niepozadanych zagrywek. Z doswiadczenia po Alamo wiem ze takich poprawek bedzie mnostwo. Samemu nie chce mi sie szukac, a i tak nie znalazlbym tego co wychodzi przy grze. Zobaczymy jak sie bedzie gralo. Mam nadzieje ze nie bedzie lagowala

.
Sciagać można z :
http://www.corellia.neostrada.pl/Dukla_Pass.zip