Teraz jest 7 kwi 2025, 01:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 lip 2004, 11:10 

Klan Siły Szybkiego Reagowania, z powodu pewnych braków klanowych, poszukuje młodych talentów (mogą być starzy wymiatacze, no problem :wink: ) do Bf Division.

Wymagania:

:arrow: oryginalna kopia gry Battlefield 1942
:arrow: CZAS – dla gry w klanie trzeba czasami zrezygnować z przyjemności – grill, piknik, dziewczyny tzn. eeee.... w sumie usprawiedliwienie typu „dziewczyny” jest trafne :wink:
:arrow: WIEK – nie ma dolnej, tym bardziej górnej, granicy wieku. W zasadzie przyjmujemy osoby od 14 lat, ale jeśli kandytat cechuje się powagą, za bardzo nie „piszczy” (u know, what I mean :wink: ) i jest młodszy zostanie przyjęty na etap rekruta.
:arrow: ODPOWIEDZIALNOŚĆ – w pewnym sensie;) W końcu to logiczne, że nawet święty zdenerwuje się niestawieniem na treningi

Oferujemy: -
:arrow: braterską atmosferę, wspaniałą przyjaźń
:arrow: niezapomnianą przygodę
:arrow: walkę do ostatniej kropli krwii
:arrow: własne dwa servery Team Speak’a
:arrow: może niedługo własny, klanowy server
:arrow: własne klanowy hymn - "We will rock you"

Czego NIE oferujemy:
:arrow: nie oferujemy ciasteczek :wink: - w związku z tym sekcja ‘Namu UKF ma nad nami pewną przewagę, ale 1942 i ‘Nam to różne gry :wink:

Jeśli jesteś zainteresowany graniem w klanie SSR napisz do poniżej wymienionych osób, a rozważymy twoją propozycję:

=[^SSR^]= Mk_Defender (vCL, dowódca plutonu Battlefield 1942) – 4348839
=[^SSR^]= Werminator® (War Arranger, „personalny“ – zajmuję się spisem ludności) – 3244162
=[^SSR^]= Grigorij_pl (chodzą słuchy, że to kumpel Rudego, kto wie, może tego z 7 Bg, ale informacja nie jest potwierdzona :wink: ) - 9083070

P.S Najśmieszniejszą opinią, którą usłyszałem na temat naszego klanu, jest opinia Choq, gracza ejw. Cytuję:

- =[^SSR^]= Werminator® do mirobanan1 - „Może chcesz do nas dołączyć”
- ejw | Choq^r – „Nie idź tam”
- =[^SSR^]= Werminator® - „A czemu nie? Przecież EJW to geje!”
- ejw | Choq^r – „No i co z tego! SSR to gorzej – to pedały!;)”

Opinii tego pana nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam – no wymskło mi się czasami małe „kocham Cię”( :lol: ), ale to nic nie znaczy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 16:36 

No ja chyba tez sie skusze na oferte klanowa :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 17:20 

WŁAŚNIE WSZYSCY(WSZYSTKIE?) GRACZE KTÓRZY JESZCZE SIEDZĄ W CIEMNYCH KĄTACH I MAŻĄ O BYCIU W KLANACH(CZY TO ABY NAPEWNO JEST JAKIEŚ WIELKIE MAŻENIE????) DOŁĄCZCIE DO TEGO KLANU A BĘDZIECIE MIELI MOŻLIWOŚĆ UZYSKANIA DOSTĘPU DO TAJNEJ STRONY INTERNETOWEJ Z KTÓREJ BĘDZIECIE MOGLI SOBIE WZIĄŚĆ NA AWATARA TAKIEGO ODJAZDOWEGO BĄBELKA KTÓREGO MAM JA ALBO WERMINATOR. I PAMIĘTAJCIE ŻOŁNIERZE BĄBELKI RULEZ!!!

^Da mi ktoś maila do Shannyn Sossamon?^

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 17:41 

Albo zajrzyjcie na strone http://ckde.neostrada.pl/babelki/ i też wstawcie sobie magicznego bombla do awatara :shock: Ale ze mnie haker włamałem się na tajną stronkę SSR :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 17:45 

Widziałeś to Werminator? Kolo się na "naszą" stronkę włamał. I co teraz? Jak to co? Bąbelki trzeba ratować!

^Da mi ktoś maila do Shannyn Sossamon?^

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 19:54 

Gorefest napisał(a):
Albo zajrzyjcie na strone http://ckde.neostrada.pl/babelki/ i też wstawcie sobie magicznego bombla do awatara :shock: Ale ze mnie haker włamałem się na tajną stronkę SSR :oops:

Korepetycji chcę :oops: :wink: . Fighter, nie pisz z włączonym Capsem, ok? I skasować posty, oprócz dwóch pierwszych :?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 21:25 

A i chciałbym dodać że coraz bardziej możliwe jest że jeszcze w spierpniu będziemy miec serw kalnowy...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 14:17 

Dobra, wezta sie juz tak nie przechwalajta bąbelkowe ludki :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 14:25 

o dzizas gdybym nie byl w ukaefie to bym sobie ustawil taki ladny awatarek :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 15:57 

nadal sie pytam bo ktoś wykasował kiedy zaśpiewacie ten hymn bo chetnie poslucham dajcie ;inka do niego chyba macie jakąś wersje demo aby czasem potrenować

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 18:41 
Moderator forum

A z jakiego miasta są "przywódcy" klanu (i zapewne serwer klanowy także) :?:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 19:27 

no no kogo widze na forum zawitałeś :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 20:19 

Hmmm, narazie najwięcej osób jest ze... Szczecinka :) mDoro (rekrut), Mirobanan1 (rekrut) i Ja (rekrut... :lol: tzn. personalny War Arranger i ostatni stopień w Kadrze :wink: ). Dwie osoby z Milanówka. Co do servera i strony klanowej: strona pojawi się na dniach, na pewno się nią pochwalimy, a server hmmm.... raczej będzie to w sierpniu. Brak servera, nie oznacza, że nie mamy gdzie trenować - najczęściej treningi odbywają się na powerzone (może to będzie server klanowy) lub na blue4u.

@Njamnik - sprawa hymnu nie jest do końca ustalona. Dzisiaj na przykład znalazłem dwie kolejne propozycje: Stayin' alive i muzyka klasyczna Orffa - znana z reklamy Reeboka :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 14:06 

Ja chciałbym sie zgłośić ale może być pare problemów:

:!: Często mi laguje bo gram na 32 MB RAM, Voodo2, Pentium II 450 Mhz ale to chyba nie problem
:!: Mam tylko orginalne demo Battlefielda 1942
:!: Gram na padzie i myszką bo zalałem klawiaturę i dlatego mam dosyć wolną reakcję.

Moje plusy:
:arrow: Potrafię tak wkurzać że wszyscy skupiają się tylko na zabijaniu mnie (niestety członkowie mojego teamu też)
:arrow: Dzięki lagom trudno mnie trafić.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 14:09 

Sgt. DiCantino napisał(a):
Ja chciałbym sie zgłośić ale może być pare problemów:

:!: Często mi laguje bo gram na 32 MB RAM, Voodo2, Pentium II 450 Mhz ale to chyba nie problem
:!: Mam tylko orginalne demo Battlefielda 1942
:!: Gram na padzie i myszką bo zalałem klawiaturę i dlatego mam dosyć wolną reakcję.

Moje plusy:
:arrow: Potrafię tak wkurzać że wszyscy skupiają się tylko na zabijaniu mnie (niestety członkowie mojego teamu też)
:arrow: Dzięki lagom trudno mnie trafić.

LoL Ktoś sobie jaja robi :/ Przestan spamowacc.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2