Teraz jest 7 kwi 2025, 00:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 sie 2004, 03:01 

X PEPE napisał(a):
Jak to? Multimedia teraz jest do dupy? Jestem pod wrażeniem wyszczekania Enclavy! Ale od zawsze tak mieliście. Niestety SE przejęła to od was. Ciekawe jak SE poradzi sobie w walce bez uczestnictwa wiarusów z Enclavy. Oby szło im tak dobrze jak swemu pierwowzorowi...

Sorry, ale musze odpowiedzieć z tematu "Team Enclave dywizja BF42 przechodzi w stan spoczynku", bo Pepe X cos napisal pod moim tekstem i wynikły z tego bzdury kompletne. W zadnym miejscu nie napisalem, ze Multimedia jest do dupy. Napisalem tylko ze do czasu poprawy Multimedii (wszyscy wiedza ze laguje i ze ma byc poprawa za tydzien-dwa), bedzie byc moze mozna pograc na naszym serwie w mappacka czolgowego. Jestem wdzieczny Najemnikowi/ESTowi za umieszcznie mapek na serwie, ale rowniez milo by bylo pograc bez lagow w tym momencie skoro jest taka mozliwosc. PEPE przeczytal cos miedzy wierszami, dorzucil żale do SE, czyli zrobił z igły widły :|. Dzisiaj duzo osob wpadlo na serwer, gra byla extra i oby takich dni wiecej. Wiec prosze nie wymyslaj takich tekstow, bo ktos nie przeczyta calosci, tylko Twoja bujną opowiesc i beda jakies niepotrzebne zgrzyty. I od razu Okota moze zamknac ten topic :). Dobranoc.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 12:30 

A ja mam dla odmiany prośbę, żeby moderatorzy (tak Okota, szczególnie Ty) przestali zamykać tematy, gdy ich zdaniem rozmowa "odbiega od tematu". Ludzie, jesteśmy tutaj po to, żeby pogadać, jak w kółko jakiś człowiek z przerośniętym ego będzie próbował udowadniać, że jest ważny, to w życiu nie załatwimy żadnej sprawy - co widać szczególnie w tym wypadku. Clone chciał coś powiedzieć, ale zabrano mu prawo głosu. Wrzućcie na luz, to nie zebranie samorządu rolniczego, żeby wyłączać mikrofon.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 14:32 

Muszę się zgodzić z przedmówcą. Jestem w zasadzie tu nowy a już miałem zatarg z pewnym operatorkiem czy administratorkiem. Ci ludzie zachowują się, jakby było to ich prywatne forum a nie publiczne, dla graczy. Z tego co wiem, każdy może tu mówić co chce (poza treściami obraźliwymi i nie zgodnymi z obowiązującym prawem). Koleś był do tego stopnia śmieszny, że uznał: "...powinieneś zmienić sobie avatar...". Bynajniej nie mówił tego z jakim kolwiek "uśmieszkiem", za to wręcz zobowiązująco! Co mnie obchodzi jego zdanie? Fakt, że mój avatar był za duży, dlatego też go zmniejszyłem.
Reasumując; niektórzy zachowują się jak dzieciaki... rozkapryszone, conajmniej niedorośle. Grożą banem, bo w ich subiektywnym odczuciu coś się nie podoba. Tak nie może być, nie podoba mi się to.
Operatorzy/admini powinni mieć więcej niż 16 lat a przynajmniej ich zachowanie powinno na to wskazywać.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 14:44 

no ja tez takie zdanie podzielam jak cibi bo ktos mi chamsko kasuje posty bo przedwczoraj miałem 1001 a wczoraj miałem 998

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 15:11 
Moderator forum

mcmt =-> a ja nie lubie ludzi ktorzy przychodza znikad i zaczynaja jezdzic po uzytkownikach.
To, ze powiedzialem zebys zmienil avatara nie bylo moim wylacznie zdaniem tylko polowy ludzi w pewnym topicu ktory wykasowalem. A takie zale na temat adminow i moderatorow to mozesz dzieciaku sobie uskuteczniac na swoim forum klanowym bo jestem tu od poczatku i do cholery wiem jak zarzadzac forum. Nie bedziesz mnie uczyl jak to robic.
Wedlug mnie mozesz miec nawet 3 takie glowy w avatarze byle by nie przesuwaly strony i nie denerwowaly innych uzytkownikow. Poza tym u mnie masz juz przewalone i jesli zlamiesz jeszcze jeden punkt regulaminu, albo dostane na ciebie jakies skargi mozesz byc pewny konsekwencji.
Maly hint dla ciebie jesli uwazasz ze to niesprawiedliwosc albo naduzywanie moich uprawnien =-> jesli jestes gdzies nowy postaraj sie dowiedziec jakie sa reguly panujace w miejscu w ktorym jestes, bo w necie moge ci dac bana ale gdybys wszedl do jakiegos PUBu z takim zachowaniem dostalbys w prezencie to co w pewnym dowcipie dostali marsjanie po zaspawaniu wlazu polakom...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 17:17 

Garet napisał(a):
dostalbys w prezencie to co w pewnym dowcipie dostali marsjanie po zaspawaniu wlazu polakom...

Hmm a jak to coś się nazywało?? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 17:24 
Moderator forum

Takie cos na W Titek ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 17:31 

Właśnie, coś na W, a jak Polacy wyszli, to wszyscy Marsjanie po równo dostali ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 17:39 

Cos takiego na TVP 2 chyba leci
W jak wpier*** lalalala W jak wpier*** :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 17:41 

W jak Wiechol :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 18:48 

mcmt podłączam sie do opini gareta i reszty ktora to zauwaza masz paskudny awatar i mam tylko nadzieje ze to nie twoje zdjecie ,
bo jeśli to ty to nawet przed wejściem do pub'u byś dostał wpierd.... :D

p.s ze jest obrzydliwy to moje prywatne zdanie a że jest za duzy to już twój problem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 18:50 

Nabija sie z czyjej twarzy a sam pewnie niema lepszej... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 19:02 

Nie gram w BF'a od premiery ani nie uczęszczałem na forum BF'a kiedy powstał ale wiem jedno coś jest nie tak z kulturą ludzi przebywających tutaj kiedyś nie było na foum takich potyczek o zachowanie nik na siebie nie skakał no oprócz Miśka Blachy (chyba nie pamiętam ale byl taki ostry trol co dostał bana) ale to co teraz czytam o mcmt albo o serwerze Multimiedia o klanach to naprawde ludzie coś jest nie tak a jak coś jest nie tak (oprócz Microsoftu) to należy to zmienić.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 19:28 

Ech nie wiem czy PRGK tak łatwo pójdzie mecz z enclaveSE... mimo że klan powstał niedawno, ludzie z tego klanu już się bardzo dobrze zgrywają... dołączjąc dobrych lotników i chyba taktyki dawnego enclave jest to już b. dobry zespół.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 19:32 

ASEMBL napisał(a):
Ech nie wiem czy PRGK tak łatwo pójdzie mecz z enclaveSE... mimo że klan powstał niedawno, ludzie z tego klanu już się bardzo dobrze zgrywają... dołączjąc dobrych lotników i chyba taktyki dawnego enclave jest to już b. dobry zespół.

a co to ma wspolnego z tematem bo chyba coś przeoczyłem :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2