Teraz jest 17 cze 2025, 13:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 mar 2003, 19:34 

Ile razy zdarzylo sie wam trafic z artylerii (czolgu etc) samolot.. i go nie stracic? Ja qrcze mam tak co 2 strzal.. niby wybuchlo na nim a qrcze nic nie zarwal. Szczt to byl jak ze statku trafilem 1 samolot 4 razy.. i nic..

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2003, 19:48 

Gratuluje celności :!:
Mnie wkurza jeszcze obecny damage z ckm do samolotu trzy serie ( do rozgrzania go ) i może spadnie :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2003, 19:59 

Według mnie przesadą było zmniejszenie siły CKM i CKM-ów noszonych przez żołnierzy o 50% albo i nawet 60%!!!!!!!!!!!!! Teraz to ja se moge tym karabinem #$$@^#$^@$!!! Przecierz samoloty i tak są silne! A oglądałktoś film "SAHARA" ? Zestrzelili samolot jedną krótką, celną serią! A ja tyle razy już do nich strzelam celnie i nic! Ja wiem że trafienie jest potwierdzone wtedy kiedy pojawią się te kreski wokół celownika (co uważam za przesade i brak realizmu). Pozatym jak jestem drugim pasażaerem w średnim bombowcu to wale do gościa co nam nam na ogonie siedzi, i wale, i wale a ten se wreszcie poleciał w swojąstronę bprawie be żadnegouszczerbku :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 01:11 

PIRO[poland] napisał(a):
Według mnie przesadą było zmniejszenie siły CKM i CKM-ów noszonych przez żołnierzy o 50% albo i nawet 60%!!!!!!!!!!!!! Teraz to ja se moge tym karabinem #$$@^#$^@$!!! Przecierz samoloty i tak są silne! A oglądałktoś film "SAHARA" ? Zestrzelili samolot jedną krótką, celną serią! A ja tyle razy już do nich strzelam celnie i nic! Ja wiem że trafienie jest potwierdzone wtedy kiedy pojawią się te kreski wokół celownika (co uważam za przesade i brak realizmu). Pozatym jak jestem drugim pasażaerem w średnim bombowcu to wale do gościa co nam nam na ogonie siedzi, i wale, i wale a ten se wreszcie poleciał w swojąstronę bprawie be żadnegouszczerbku :shock:

a ten ciagle swoje...
imho bez sensu ze zmniejszyli sile bagnetow/nozy przedtam zdarzalo mi sie 1 rzutem stracic b17 teraz potrzebuje 10. this sucks! :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 10:03 

mi 1 raz ale z bazooki wiecej razy mi wyszło:)

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 10:41 

PIRO[poland] napisał(a):
CKM-ów noszonych przez żołnierzy

A coz to takiego? Chyba nie dostrzeglem takie funkcji w grze albo mowimy o jakiejs innej :).
A co do dyskusji - uwazam, ze samoloty sa zbyt "przeczulone" na ostrzal z broni maszynowej.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 11:46 

Sory. Nie bardzo wiem jak moge nazwać ten ty broni który noszą ASSULCI. Karabiny Szturmowe? Karabin to jes poprawna nawa "K 98" albo "NO 4". A jak wiecie karabin maszyowy to karabin strzelający serią. Więc jak mam je nazywać?

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 12:11 

PIRO[poland] napisał(a):
Sory. Nie bardzo wiem jak moge nazwać ten ty broni który noszą ASSULCI. Karabiny Szturmowe? Karabin to jes poprawna nawa "K 98" albo "NO 4". A jak wiecie karabin maszyowy to karabin strzelający serią. Więc jak mam je nazywać?

Ja mysle ze powinno byc takie nazwy broni:

Broń Assaulta- karabin szturmowy
Broń medyka- karabin maszynowy
Broń inzyniera- karabin

Wnioskuje to z gry Europa Universalis II Wojna Światowa, gdzie jest rozbudowane drzewko technologi.Karabinmi mozemy nazwać nawet broń z XVI wieku :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 12:49 

Broń medyka to akurat pisotlet maszynowy. Tak samo jak Thomson.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 12:50 

Broń medyka to pistolet maszynowy nie karabin...
(Updejt)
Sorry napisałem to w mniej więcej tym samym czasie co Piro :/
Piro dlaczego napisałeś "tak samo jak thompson"? Przecież Thompson to właśnie broń medyka (przynajmniej w BF bo w rzeczywistości medyk nie miał nic)...a Mp 40 no to chyba wiadomo że Machine Pistol (czy jakoś tak po niemiecq)

Ostatnio edytowano 30 mar 2003, 12:56 przez Gorefest, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 12:53 

Gorefest napisał(a):

Tfu masz rację,za duzo tych karabinów :D ale ja sie spotykam tez bardzo czesto z karabinem maszynowym, choc niewatpliwie pistolet maszynowy to bardziej prawidlowa nazwa.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 14:53 

Jop!
:arrow: Ja tez mam czasami z CKM'mami problemy ale nauczylem sie jak przed nimi uciekac. Zadko zostaje zestrzelony z CKM'a. Latam nisko, szybko, strzelam z nienacka. :!:
Na czolgi tez sa sposoby:
:arrow: A bombami jedna i po czolgu. Czeba dobrze trafic. Nie w tyl,byle jakie miejce ale bomba musi walnac i rozwalic sie na czolgu a nie obok. Flaki i AA_alies tez sa meczace dlatego czeba panowie rozwalac zanim wsiadom i cie zestrzela. :!:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 15:39 

Gorefest napisał(a):
(Updejt)
Sorry napisałem to w mniej więcej tym samym czasie co Piro :/
Piro dlaczego napisałeś "tak samo jak thompson"? Przecież Thompson to właśnie broń medyka (przynajmniej w BF bo w rzeczywistości medyk nie miał nic)...a Mp 40 no to chyba wiadomo że Machine Pistol (czy jakoś tak po niemiecq)

Nigdzie w żadnej enyklopedi broni nie znajdziesz thomsona pod inna kategorią jak pistolety maszynowe! To jest pistolet maszynowy!

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 15:41 

Nie rozumiesz mnie - wiem że thompson to pistolet maszynowy ...
Po prostu napisałeś - "Broń medyka to akurat pisotlet maszynowy. Tak samo jak Thomson." ... przecież bronią medyka JEST thompson więc to chyba logiczne że jest to pm...podobnie jak u ruskich i żółtych bronią medyka jest pm

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 16:27 

najlepiej zrobic Thopmsona z magazynkiem bębnowym na 100 naboi:D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2