Panowie, nie wiem jakie zasady odnośnie zachowania na serwerach publicznych obowiązują w Waszej grupie, ale chyba są one bardzo luźne, bo część Waszych graczy zachowuje się jak bydło wypuszczone z obory. Dzisiaj na serwerze 4web.pl FS Clan Server AirWars! dwóch z nich pokazało wszystkim jak nie należy grać. Owymi lamami byli:
[=wCF=] RumaK PL | IP: 83.27.40.113 | KeyHash: 6b241d2335265a692c5f1149a20e307c
[=wCF=] Xyz | IP: (ukryte na prośbę) | KeyHash: 8b4e5c033b235812f87dbcce90d99560
Wpakowali się jeden po drugim na lotnisko Aliantów na mapie ElAlamein, przy czym początkowo RumaK był bardziej bezczelny podjeżdżając prawie pod hangar i nabijając fragi
[->SCREEN TUTAJ<-].
Następnie Szanowni Panowie, urażeni reakcją grających strasznie się obruszyli rzucając mięchem. Po tym jak zapytałem czy w owym "gównianym klanie wszyscy kampią" od RumaKa dostałem odpowiedź:
Zapraszam na sparing, możemy to sprawdzić (ksywka napisana z błędem świadczy prawdopodobnie o nieznajomości ortografii, gdyż kolega najwidoczniej imię Jakub pisze przez o z kreską - "ó"). Następnie poleciała masa inwektyw, oraz podjudzający głos Xyz'a, który objeżdżał wszystkich po kolei, którzy zgadzali się, że kamperstwo ów klanu za czyn wysoce haniebny

"Tak, tak przyklaskujcie yacubowi", "przegrywający zawsze jęczą" itp.
Panowie sprawa jest prosta.
Jeżeli jeszcze raz taka akcja się powtórzy to załatwię dla Was gratisowego bana na wszystkich Polskich serwerach. Mam nadzieję, że się rozumiemy.