Teraz jest 11 kwi 2025, 08:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 kwi 2003, 17:01 

Nom wiec ten teges... Gadalem dzisiaj z Markiem, adminem CB nt. zalozenia Polskiego Laddera w CB. Wymogi bez zmian: 10 klanow. Mysle ze bys sie nam to przydalo baardzo bo jakos nudno a tak co chwile beda prestizowe mecze praktycznie. 10 klanow, 10 CL'uf musi wpisac w topicu na forum CB ze sie zgadza. Przeanalizujmy:

AristocracY
SPQR
PRGK-42
ONZ
FS
WA

( 6 )

wunderwaffe
Tactical Ops

( 8 )

Te dwa ostatnie klany nie istnieja ale to nie znaczy ze ich CL (Koz!iol, fit) nie moga nam troche pomoc i wpisac ze sie zgadzaja szegolnie ze ich konta nadal na CB istnieja.

Pozostaje kwestia jeszcze 2 klanow. Moj pomysl jest nastepujacy. NIe chce zeby to byly jakies fake klany bo to sie mija z celem. Chcialbym zlozyc conajmniej dwa zespoly zlozone z bezklanowcow. Kazdy przynajmniej 6 osobowy. Mecz w tygodniu zajmuje 2 godziny powiedzmy, a napewno duzo wiecej czasu spedzacie na grze ffa. Tak wiec czas mysle nie bedzie przeszkoda. Nie musicie tez jakos specjalnie trenowac itp jezeli nie chcecie. Chodzi poprostu o frajde bo zapewniam was ze granie w prawdziwych meczach to naprawde cos wspanialego. Emocje itp, a moze zaawocuje to powstaniem prawdziwego klanu? Ymm wlasnie teraz pomyslalem zeby np do tych teamow wrzucic rekrutow? I tak narazie nie maja szans na gre w klanach tw. ich konta nie figuruja w CB. Mozna tez np dac do takich zespolow graczy ktorzy sie nie lapia wogule w skladzie. Np jezeli klan ma ponad 20 osob. Niech sie chlopaki ograja. Come ON!

Imo czekam na opinie, zarowno CL polskich klanow i bezklanowcow chetnych do grania. We wszystkim moge pomoc. GG: 2125073; coug@aristocracy.pl . Zrobmy to dla Saddama! 8)

BTW: Mysle ze to bedzie odpowiednie miejsce do grania miedzy soba, zamiast grania POL vs POL w CB INT co sie z celem mija...

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2003, 19:53 

Pomysł jest dobry.

Te dwa ostatnie klany można sobie odpuścić - mam swieże info o nich i wydaje się że raczej nie będą już grali.

Natomiast jeśli będzie odzew, to sam mogę odpalić nowy klan, potem przekazać pałeczkę komuś.

Ale coś pusto w tym topiku :lol:
Do roboty młodzież - możemy wam pomóc nieco i będzie cool :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2003, 19:56 

Scaevola ja wiem ze // i TO nie istnieja i istniec nie bedzie. Chodzi tylko o to zeby napisali zgode na forum CB bo wg. reg musi byc 10 CL niby wpisanych na poczatku zeby nam uruchomili ;>

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2003, 21:10 
Oldboy Battlefield.pl

fajne klany beda... hyhyhy
proponuje cos takiego jak otwarty klan - nie wiem czy tak mozna ate chodzi o to zze sklad bedzie sie zmieniac tzn jak ktos chce np w taki a taki dzien zagrac to musi sie zglosic przyzec ze bedzie gral jaknajl;epiej... a jak nie to bann na polskie servery... moze byc? co wy na to? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2003, 21:36 

No hmmm hmm wolalbym jednak dosc stabilne sklady. Ja juz gadam ze swoimi rkami itp, mam nadzieje ze reszta CL tez sie przylozy do tego

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2003, 21:51 

Całkiem niezły pomysł,ale mam dwa pytania :
1.Czy należy posiadać orginalną wersje gry?
2.Jak miały by sie odbywać treningi dla takiego klanu(głównie chodzi mi o serwer na którym można było by sobie potrenować i choć troche sie zgrać)?

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2003, 21:53 

1) Nie wymagana jest oryginalna wersja bo ani HQ ani TDC chyba takowej nie poczebuja?
2)Z tego co wiem to Widmo jest wypozyczane na treningi.

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2003, 22:06 

1. Ja powiem tak: jak ktoś nie chce mieć problemów z łączeniem się na servery, to niech sobie zakupi oryginał. Ale to każdy jak tam chce - jego sprawa.

2. Jeśli chodzi o WIDMO, to jest do wypożyczenia, ale w tej chwili korzystają z niego oprócz SPQR jeszcze 2 klany - więc jest terminarz napięty. Ale dla chcącego nic trudnego :wink: Decyzja należy jednak do admina WIDMA - von Roberto.

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2003, 22:10 

Na WIDMO to raczej z orginałem, bo ostatnio piratów nie wpuszcza :( ,ale to nic ,gdzie sie można do takiego klanu załapać? Jestem chętny!!

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2003, 22:33 

Ech nie sądze żeby tworzenie kalnow które zarast miały by się rozpaść było dobrym pomysłem ale jeśli to ma utworzyć polski lidder (czy coś takeigo :P) to może być

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2003, 10:11 
Moderator forum

a ja nie sadze zeby takie klany mialy sie rozpadac...
poczebuja poprostu silnego przywodcy na poczatek tory ustai wszystko...
a potem poojdzie samo
a co do serverow to przeciez TDC ma server treningowy a i my ONZ moze cos wykombinujemy na treningi...
A poza tym takie klany mialyby na celu gre dla przyjemnosci a gwarantuje ze nie ma wiekszej pzyjemnosci niz gra w zgranym teamie :!:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2003, 10:26 

TO jest dobry pomysl z tymi klanami!! Mam juz na oku paru dobrych graczy ktorzy nie maja klanu. Moze zdolam ich namowic wkoncu taka okazja trafia sie raz na jakis czas. Dobrze by bylo stworzyc dosc silne druzyny, ktore mogly by rowniez rewalizowac ze starymi klanami ktore juz sa. A jak wiadomo silna druzyna szybko sie nie rozpadnie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2003, 10:28 

Muahahah garet twoj podpis :lol: Nadal pamietam ten Tobruk. 8) Jak cie spotkam na serwie to tez biore snajpe i cie szukam i daje cele dla wespe na ciebie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2003, 13:25 

Pamietam jak mnie Warsaw_Kamikaze namawial bym wstapil do klanu. Jako, ze niestety roznie bywa z czasem nie chcialem sie zgodzic zeby nie zawalac rozgrywek. Jednak jesli potrzeba dodatkowych klanow do stworzenia laddera to mysle, ze moge namowic Irasab (pracujemy i gramy czasami razem) na to by wstapic do klanu. Wiem, ze jest jeszcze wielu swietnych "niezrzeszonych" graczy. Jednakze na pewno nie bede mogl zajac sie prowadzeniem. Potrzeba wiec clan leadera i.... do dziela!
Poza tym juz czas by odpalic znowu serwer.
Pozdrawiam,
Jester

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2003, 16:41 

Bardzo ciekawa propozycja
ZA :!:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2