Teraz jest 6 kwi 2025, 00:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 lis 2004, 21:05 

Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum i mam na imię Marcin. :D
Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat:
jąką stroną konfliktu lubicie najbardziej grać (allied lub axis, bo ja allied). Jaką specjalizację (możecie więcej niż jedną, ja jako allied bazooke a jako axis medykiem ). I jeszcze ostatnie: jakim państwem najbardziej lubicie grać ( Amerykanami,Wielką Brytanią,Niemcami,Rosją lub Japończynkami).

Pozdrawiam

PostNapisane: 25 lis 2004, 21:10 

cindra napisał(a):
Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum i mam na imię Marcin. :D
Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat:
jąką stroną konfliktu lubicie najbardziej grać (allied lub axis, bo ja allied). Jaką specjalizację (możecie więcej niż jedną, ja jako allied bazooke a jako axis medykiem ). I jeszcze ostatnie: jakim państwem najbardziej lubicie grać ( Amerykanami,Wielką Brytanią,Niemcami,Rosją lub Japończynkami).

Pozdrawiam

Marcinie, to jest spolecznosc w wiekszosci klanowa, tu sie gra wszystkim i po kazdej stronie bo tego wymagaja zasady :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2004, 22:18 

Zjechałbym Cię, ale że mam zły humor to odpowiem tylko:
- MP40 - innej broni nie trawię, czasami Thompson
- medic, IMO najlepsza klasa w tej grze
- Axis
- Niemcy
- Mapa Stalingrad

Jeśli ciekawią cię inne sprawy zapraszam na: http://www.bftracks.com, kliknij na Europe, Search Player Ranking wpisz nick gracza i będziesz miał o nim całą bazę danych (zaczynając na Kill/Death Ratio, przez Maps Played, kończąc na Deaths per minute)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2004, 23:30 

słuchaj to wszystko zalezy czy wolisz sie bronic czy atakowac, a bronie to od sytuacji zalezy, jak bedziesz mial przed sobą pare czolgów to nie wyskoczysz na nie z medykiem

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2004, 23:37 

Werminator napisał(a):
- Axis
- Niemcy
- Mapa Stalingrad

Wszystko odwrotnie mój ty lolq :lol:
powinno byc tak :
-thompson / bar 1918
-mapa battleaxe
-asfalt lepszy bo ma bron lepsza
-no co do axisów sie z tym chisterykiem zgodze :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2004, 23:39 

Cytuj:
zjechałbym Cię, ale że mam zły humor to odpowiem tylko
ooo laskawco ciesz sie ze po tobie nie jada na tym forum...(tu uklon w strone Wojtasa :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 00:01 

Choq napisał(a):
Werminator napisał(a):
- Axis
- Niemcy
- Mapa Stalingrad

Wszystko odwrotnie mój ty lolq :lol:
powinno byc tak :
-thompson / bar 1918
-mapa battleaxe
-asfalt lepszy bo ma bron lepsza
-no co do axisów sie z tym chisterykiem zgodze :lol: :lol:

chrzanisz jak nic
thomson to sie nadaje do dymania kotka - taka zabaweczka, a jak mp40 zaryczy to wszyscy uciekają w popłochu ;).

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 08:27 

die_hard napisał(a):
Cytuj:
zjechałbym Cię, ale że mam zły humor to odpowiem tylko
ooo laskawco ciesz sie ze po tobie nie jada na tym forum...(tu uklon w strone Wojtasa :lol: )

:wink:

@Choq - ja Ci powtarzam - zacznij grać w bierki, bo co jak co, ale na BF 1942 to ty się nie znasz kompletnie :) . Wyższość medica nad assaultem jest chociażby taka: medic może leczyć siebie i kompanów w każdej chwili, a satysfakcja jest przeogromna, jeśli zabijesz assaulta.
Baxe - ok, spoko mapka, denerwuje mnie jedynie pixelshooting. Ale Stalingradu nic i nikt nie pobije!
O wyższości mp40 nad thompsonem nie muszę się już wypowiadać, zdąrzył to już zrobić halin... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 10:31 
Maskotka BF.pl

*broń - mp40, thomson
*specjalizacja - moją główną specjalizacją jest medyk i nim najczęsciej gram, ale gram też anty-tankiem i inżynierem - jeśli wymaga tego sytuacja (jedynie snajper odpada, bo nie mam aż tyle cierpliwości żeby przez całą rundę leżeć w krzakach i czekać na fraga :wink: )
*mapka - battleaxe, berlin, stalingrad, wake, kharkov...
*strona - ogólnie wolę atakować, ale gram zarówno allied jak i axis
*państwo - w zależności od mapy... ale staram się grać wszystkim - tak jak każdy klanowiec, gdyż na meczu nie masz zbytniego wyboru :wink:

A tak poza tym to ostatnio gram w infantry i tam ćwiczę skilla ^-^ a w bf42 już dawno nie grałam :P

Pozdrawiam i witam na polskiej scenie bfa :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 11:56 

ta zaczeło sie licytowanie.....eh wyjdzie tylko na to że nowy kolega wyciagnie wniosek taki : na tym forum się niczego madrego nie dowiem lol :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 20:24 
Maskotka BF.pl

dedido napisał(a):
chrzanisz jak nic
thomson to sie nadaje do dymania kotka - taka zabaweczka, a jak mp40 zaryczy to wszyscy uciekają w popłochu ;).

Polemizowałabym -> dobry gracz to i z thomsonem wymiata... każdy gra tym co lubi i takie wyliczanki co jest lepsze to IMO są bez sensu... dla Ciebie thomson może być beznadziejny, ale znajdą się pewnie takie osoby, dla których ta broń jest świetna i dobrze im się z niej strzela... kwestia gustu... i opanowania broni :P

A więc dać sobie (po) buzi i już się nie kłócić! :P

A jak bardzo chcecie o czymś poważnym porozmawiać, to idźcie do Hyde Parku i porozmawiajcie na temat wyższości "M jak miłość" nad Discovery Channel :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 21:14 

Ale o czym tu w ogóle dyskutować. Wiadomo, że na mapach typowo assualterskich, tam gdzie walki odbywają się na krótkie dystanse (snowstorm, town square trouble, dignitas infantry) thompson ma przewagę nad mp40. Błyskawicznie wypluwa swoje naboję, znacznie szybciej niż mp40. I tym samym szybciej można zabić. Na klanówkach infantry zawsze miał delikatną przewagę zespół posiadający aktualnie thompshony.

Mówię oczywiście o przypadku, gdy goście są o podobnym skillu. Wiadomo, że lepszy gość będzie fragował słabszych i nożem.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2004, 21:27 

Pancho napisał(a):
Ale o czym tu w ogóle dyskutować. Wiadomo, że na mapach typowo assualterskich, tam gdzie walki odbywają się na krótkie dystanse (snowstorm, town square trouble, dignitas infantry) thompson ma przewagę nad mp40. Błyskawicznie wypluwa swoje naboję, znacznie szybciej niż mp40. I tym samym szybciej można zabić. Na klanówkach infantry zawsze miał delikatną przewagę zespół posiadający aktualnie thompshony.

Mówię oczywiście o przypadku, gdy goście są o podobnym skillu. Wiadomo, że lepszy gość będzie fragował słabszych i nożem.

O to samo mi chodzi. Na małą odległość działa zabójczo ale na dużą hmmm dużo ciężej trafić niż z mp40.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2004, 19:23 

re Werminator Czw Lis 25, 2004 9:18 pm

Cytuj:
Zjechałbym Cię,

Zjechać "przyjacielu" to Ty możesz... ale na majtach... "z górki na pazurki'. Nie życzę sobie, abyś w ten sposób się do mnie zwracał. Nikt nie zmuszał Ciebie do zabierania głosu w tym temacie. 8)

Mimo wszystko - pozdrawiam

cindra

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2004, 19:29 

i tym optymistycznym akcentem kończymy dzisiejszy odcinek pt.jaka broń jest lepsza,jutro będzie o tym czy granaty allied są lepsze czy axis.. :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2