Teraz jest 6 kwi 2025, 00:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 gru 2004, 21:41 

Witam

Banalne choc wazne dla mnie pytanie :)
Mam zamiar sprawic sobie cos do pogrania na dlugi czas ( glownie po necie ) no i moje oko spoczelo na Battlefield...mowiac brzydko nie sram kasa i zastanawiam sie czy warto kupic ( Podstawke + Vietnam ). Obejrzalem sobie pare trailerkow poogladalem screeny, no ale wiadomo ze to nie pokazuje wszystkiego :) Sadzac bo ogledzinach grafika wyglada na srednia ( a moze poprostu screeny byly brzydkie :) ), ale mam pytanie: czy przeszkadza ?:D moze jestem za bardzo przyzwyczajony do ladnej grafy ot chocby w Call of Duty... zreszta nie grafa jest w grze wazna a moim zdaniem grywalnosc, czytajac recencje BF dowiedzialem sie ze jest to naprawde grywalna gra...glownie na necie, no wiec warto wydac na nia te 150 zl ? ( BF + Vietnam ), a i jeszcze czy na necie sa jeszcze jacys poczatkujacy czy juz sami masterzy ?:P Prosze o szczere odpowiedzi :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 22:40 

Czy warto kupic BF'a? Jest to pytanie z rodzaju "Czy ziemia jest okragła? lub Czy woda jest mokra?" Jasne, że warto kupic tą gre. Jest to pierwsza gra która mnie tak wciagneła.
:D Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 23:05 

warto kupić BFa 42. VIETNAM jest kiepski pod wzgledem grywalnosci. A grafa moze nie jest za piekna bo wkoncu ta gra ma juz swoje lata...

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 23:09 

mysle ze, pytanie o zdanie na temat tej gry na tym forum troszke mija sie z celem bo tu wszyscy lubia BF (niewazny ktory wazne ze Battlefield 8) ) tak wiec i ja mowie ze warto :!: :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 23:15 

Ja tez powiem ze warto, btw bf 1942 kosztuje 39-49zł a vietnam to osobna gra a nie dodatek- nakladka i kosztuje 109-139zł. Cena zalezy od tego gdzie kupujesz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 23:26 

Proste pytanie ja w Audiotele---> WARTO

PostNapisane: 1 gru 2004, 23:27 
Maskotka BF.pl

Menio napisał(a):
Witam

Banalne choc wazne dla mnie pytanie :)
Mam zamiar sprawic sobie cos do pogrania na dlugi czas ( glownie po necie ) no i moje oko spoczelo na Battlefield...mowiac brzydko nie sram kasa i zastanawiam sie czy warto kupic ( Podstawke + Vietnam ). Obejrzalem sobie pare trailerkow poogladalem screeny, no ale wiadomo ze to nie pokazuje wszystkiego :) Sadzac bo ogledzinach grafika wyglada na srednia ( a moze poprostu screeny byly brzydkie :) ), ale mam pytanie: czy przeszkadza ?:D moze jestem za bardzo przyzwyczajony do ladnej grafy ot chocby w Call of Duty... zreszta nie grafa jest w grze wazna a moim zdaniem grywalnosc, czytajac recencje BF dowiedzialem sie ze jest to naprawde grywalna gra...glownie na necie, no wiec warto wydac na nia te 150 zl ? ( BF + Vietnam ), a i jeszcze czy na necie sa jeszcze jacys poczatkujacy czy juz sami masterzy ?:P Prosze o szczere odpowiedzi :)

Moim zdaniem warto. Gram w BF classic już od jakiegoś czasu i jestem od tej gry uzależniona :) Jest to najlepsza gra w jaką do tej pory grałam i zamierzam w nią jeszcze troszkę pograć :wink:
BF42 i BFV różnią się od siebie (i to nie tylko klimatem), ale uważam że obie są świetne i warto je mieć na własność :)

Jeśli chodzi o grafę, to CoD wypada tutaj lepiej niż te 2 gry (najgorzej wypada tu BF42, ale w grze to wcale nie przeszkadza - nikt nie skupia się i nie wzdycha z zachwytem na widok efektów i scenerii, tylko zajmuje się grą - zdobywaniem flag i niszczeniem sił wroga :P).

Jeśli chodzi o poziom graczy - to nie masz się co martwić, co prawda jest wiele osób, które grają już od premiery gry albo trochę krócej, jednak nadal pojawiają się nowe osoby, które chcą w tą gierkę pograć, więc nie będziesz jedynym początkującym :)

Grywaloność - z tym też nie ma problemów - jest bardzo wiele serwerów zagranicznych i kilka polskich -więc zawsze jest gdzie pograć :)

Jeśli nie jesteś pewien tych gier, to zawsze możesz pograć w nie u jakiegoś kolegi i zobaczyć, czy Ci odpowiada klimacik BFa :) Sądzę jednak, że jest duża szansa na to, że Ci się jednak te gry spodobają :)
Możesz też kupić na początek jedynie BF42 (kosztuje coś koło 30 zł - a więc jest dużo tańszy niż Vietnamek) i trochę pograć w tą gierkę, a później ew. dokupić sobie BFV :)
Możesz także wstrzymać się troszkę z kupnem tej wspaniałej gierki i poczekać do marca 2005 na premierę BF2 - tam mają być o wiele lepsze efekty niż w BF42 i BFV, a jeśli chodzi o klimat - to ma być to coś pomiędzy tymi 2 gierkami :)

Na którą z opcji byś się nie zdecydował (BF42; BFV; BF + BFV czy BF2) sądzę że i tak będziesz zadowolony :)

Pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 00:41 

olej Vietnama, BF42 zamiata :wink:
niedługo pokarze sie BF2 no i prawdopodobnie BF:V ustąpi miejsca braciszkowi, a BF42 nie znudzi ci sie w ciagu tych 12 miesięcy :wink: do czasu gdy kupisz sobie ładnie opakowanego BF2 :twisted:

ps. Lady.... bo ci sie odciski porobią jak tyle bedziesz pisac.... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 00:56 

oj warto warto :lol: naprawdę warto wciąga na dobre :!:

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 01:03 

warto ale musisz sie zdecydowac co chcesz kupic czy Bf42 czy nama, bo w dwie gry ciezko bedzie ci grac na raz a i przy okazji twoja kieszen az tak bardzo nie ucierpi.

ps. BF42 jest fajniejszy :lol: tanszy :wink:, ma mniejsze wymagania i i jest wiecej poslkich serwerow a co za tym idzie gra wiecej polakow.
Czuj sie przekonany 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 01:04 
Moderator forum

And here we go again (było niedawno, wystarczy dobrze popatrzeć...):

Battlefield 1942 - RULEZ :twisted:

Battlefield: Vietnam - sux...

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 08:21 
Moderator forum

Trzy slowa do ojca prowadzacego:
WARTO do ch*a!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
BF42 jest jak to sie mowi matka Battlefieldow... i jako ze byl pierwszy, bedzie nadal najlepszy ;)

(Tak, Shaggy, wiem ze BF:V jest dla Ciebie lepszy ale to dzial Ogolne: BF42 :D )

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 09:11 

Jak tu ktos wymienił warto kupic ta gre bo go wciągneła, mnie tez ona wciągneła i to jest druga gra w którą mogłem se pograc po necie 8) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 11:52 
Maskotka BF.pl

metek napisał(a):
ps. Lady.... bo ci sie odciski porobią jak tyle bedziesz pisac.... :wink:

Jakie to słodkie... martwisz się o mnie! :oops:
:P

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 13:03 

kamillos napisał(a):
VIETNAM jest kiepski pod wzgledem grywalnosci.

Kiepski? Taaa... Jasne. Mógłbyś rozwinąć swoją złotą myśl?

IMHO do dobrej zabawy wystarczy kupić jedną z nich.
IMHO2 jeżeli chcesz sobie popykać na współczesnym polu walki i polizać przez szybkę monitora klimaty BF2... To kupuj BF42 i ściągaj (baaaardzo popularnego) moda DesertCombat.
Jeżeli wolisz zapach napalmu o świcie... I zdziebko lepszą grafikę... Bierz BF Vietnam.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2