Teraz jest 6 kwi 2025, 18:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Skandal...
PostNapisane: 23 lis 2004, 15:39 

Witam.
Pisze ten temat poniewaz czasem (caly czas :lol:) sobie grywam na polskich serwerach i obserwuje wielu graczy i to robia:

Patrze a tu snajper wsiada do czolgu i do samolotu :? (mialem nadzieje ze sie pomylil i wybral snajpera a tak naprawde jest czolgista) lecz niestety okazalo sie ze to medyk i czolg na zmarnowanie nastepnie asfalt (rozumiem ze mogl sie pomylic i wybral asfalta i go zrespawnowalo a tak na prawde to dobry gracz to rozumiem) nastepnie wiele ludzi kradnie rozne pojazdy.

No nie wiem napiszcie tu jakis Faq jak sie gra na serwerach bo to juz sie robi zmudne :(

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 15:43 

o co ci chodzi? :roll:

Tytuł: chodzi
PostNapisane: 23 lis 2004, 15:44 

Chodzi mi o to ze 1/4 Polskich graczy nakupywalo sobie bfa za 19.90 i zachowuja sie jak kompletne lamki...

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 15:58 
Maskotka BF.pl

Fuckt, ja też wiele razy coś takiego zaobserwowałam - i w sumie też mnie to parę razy wkurzyło, bo koleś mając snajperkę bierze sobie czołgusia i ... rozpierdzielają go prawie od razu przy bazie... no ale niestety nic nie zrobisz takim ludziom... grają na serwie ogólnym, chcą się dobrze bawić, nie TKują, nie bluzgają, więc... nie ma zbytnio powodów żeby ich wywalić z serwerka... każdy gra jak umie i jak mu się podoba... a w sumie... nie ma kicków za to, że się kiepsko gra... jedynym pocieszeniem może być tylko sytuacja, gdy takich ludzikoof jest więcej w drużynie przeciwnej- są wtedy łatwymi fragami...

Jeśli rzeczywiście Cię to wkur*** to możesz zrobić parę rzeczy aby wyelminować albo chociaż drastycznie zmniejszyć to zjawisko - zdobyć adminkę na polskich serwerkach i jak zauważysz kogoś takiego to go kopać albo dogadać się z adminami, żeby wprowadzili do regulaminu swojego serwera punkt, że takie akcje są niedozwolone i grozi za nie kick...

O wiele bardziej mnie denerwuje jak goście podpierdzielają pojazd i traktują go jako taxi - kiedyś było tak, że używali do tego celu jedynie jeepa, teraz wiele razy widziałam jak jakiś koleś robił tak z czołgiem - żeby dostać się do samolotu, albo z samolotem - żeby dostać się do czołgu.... to jest moim zdaniem szczyt chamstwa, egoizmu i zero wyobraźni...

BTW. pomysł z FAQ mówiącym jak powinno się zachowywać na serwerach - IMO jest bardzo trafny... można by było wreszcie oficjalnie podać jakie zachowania są dozwolone, jakie nie, a jakie są niemile widziane - może wtedy było by mniej głupiutkich pytań początkujących graczy na forum i mniej nieporozumień na serwerach....

Tytuł: Re: chodzi
PostNapisane: 23 lis 2004, 16:12 

SouD napisał(a):
Chodzi mi o to ze 1/4 Polskich graczy nakupywalo sobie bfa za 19.90 i zachowuja sie jak kompletne lamki...

lol masz chyba problem :) nigdzie nie jest napisane ze inzynier moze tylko czolgiem brykac ?? bo jakie masz szanse jak rozwala czolg a on wyskoczy ?? zerowe ?? dlatego medyk i asfalt w czolgu maja swoje plusy :) nie mowiac juz o planszach gdzie czolg mozesz naprawic na padzie

p/s
swoja droga snajper w czolgu to juz lamerstwo :lol: ale nie ma tylko serwerow dla proGEJmerow :P

Tytuł: Re: chodzi
PostNapisane: 23 lis 2004, 16:18 
Maskotka BF.pl

Kal-El napisał(a):

lol masz chyba problem :) nigdzie nie jest napisane ze inzynier moze tylko czolgiem brykac ?? bo jakie masz szanse jak rozwala czolg a on wyskoczy ?? zerowe ?? dlatego medyk i asfalt w czolgu maja swoje plusy :) nie mowiac juz o planszach gdzie czolg mozesz naprawic na padzie

p/s
swoja droga snajper w czolgu to juz lamerstwo :lol: ale nie ma tylko serwerow dla proGEJmerow :P

hehe, wiele razy grałam medykiem na mapkach typowo czołgowych i.. muszę przyznać że nie raz miałam wynik o wiele wyższy niż czołgiści - po prostu polowałam na anty-tanków i inż. którzy ze mną większych szans nie mieli :) a przed tankami to uciekałam jak najdalej - bo w takim pojedynku to ja nie miałam żadnych szans :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 16:24 

ja czesto jezdze czolgiem z bazooką ale snajperem :shock: to juz przesada

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 17:14 

hmm, mi sie tez czesto zdarza wsiadac do czolgu jako medyk, albo rura - poprostu czasami tak sie lepiej gra i sa wieksze szanse przetrwania - a ogolne zasady typu w czolgu moze byc tylko eng. to jakies nieporozumienie.... bo co w samolocie kto niby ma byc ?

anyway - rozumiem, ze wkurza to, ze nie mozna sie dobic do czolgu na jakims serwie... no ale coz - panowie chrzanic statystyki i nawet jak czolgista nie potrafi biegac z niczym innym, niech trenuje - przyda sie na mecz gdzie straci czolg :P

co do taxi - tu sie absolutnie zgadzam powinien byc za to kick :] rowniez nic tak nie denerwuje jak jakis balwan zawinie czolg komus kto go sobie naprawia - ja zawsze traktuje minka takiego delikwenta :] trudno najwyzej bede mial wynik na minusie - ale moze gosc sie nauczy czegos.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 17:41 

heh w samolocie najlepiej pilot :D:D w FH jest fajnie bo tylko pilot ma spadochron i to on najczescie wsiada do samolotu :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 17:51 

:shock: What!? Z tego co zrozumiałem... masz rację, wszystko kradną, po za tym jest kicha, więc nie gram w 42 na polskich serwerach, w sumie tylko w FH gram, na zagranicznyuch i nic nie kradne. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 18:55 

Wypoor PL napisał(a):
więc nie gram w 42 na polskich serwerach

A mi sie wydaje.. ze widzialem Ciebie ostatnio.. ale byc moze to byla fatamorgana.. bo chyba tobruk czy aberdeen leciał ;)...

a tak swoją droga..... wkurzajacą sprawą jest tez to, ze ludzie nie szanują "kolejki oczekujących". Czekam sobie pol godziny na czolgasa... a tu gostek sie respawnuje, chop dup i juz siedzi w czolgu i odjezdza.... a ja czekam... i znowu pojawia sie sprzet, i spawnuje sie gosciu blizej.. i znow moge isc po herbatke... wkur###... albo.. stoje sobie na sprzeta... czekam.. podchodzi gosciu.... widac ze tez napalony na czolga.. no to RESPECT mowie gosciowi.... i czekamy se... pojawia sie czolgas... ten wygrywa wyscig biegowy.... a ja zrezygnowany jade na wiezyczce.... bo jak mozna w ten sposob grac.... nagle swwwwwiii.... i juz sniper ma fraga... zycie.

Soud - zapisz sie do klanu. Tam przynajmniej zasmakujesz nieco innego poziomu grania w BF'a :)

Tytuł: Niestety
PostNapisane: 23 lis 2004, 19:07 

Niestety w polskich klanach jest ograniczenie wiekowe wiec nie mam szans...

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 19:11 
Moderator forum

Calavero: kolejki to były za komuny, a że nie umiesz dostać czegoś to już twój problem :wink: Tylko jak dobiegna pierwsi to nie wal im w co tam ci wzieli jak to coraz więcej osób robi :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 19:13 
Moderator forum

Calavero: kolejki to były za komuny, a że nie umiesz dostać czegoś to już twój problem :wink: Tylko jak dobiegna pierwsi to nie wal im w co tam ci wzieli jak to coraz więcej osób robi :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 21:59 

A Dumch jak na każdym forum i jak zawsze spamuje x2 :].

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2