Teraz jest 6 kwi 2025, 18:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 gru 2004, 21:38 

Witam.
Zakladam ten temat abym ja i inni wiedzieli co lepsze a mianowicie :

Jedni mowia mi ze Saitek cyborg evo jest lepszy niz Logitech extreme 3d pro a drudzy na odwrot komu wierzyc? Mozecie mi poradzic co ma saitek czego nie ma Logitech lub co ma Logitech czego nie ma saitek. Bardzo bym dziekowal.

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2004, 21:42 

ja w tej chwili mam Logitecha WingMAn Attack2 i zmieniam na Saitek Cyborg Evo. Najlepiej jedz do Media Marktu wez dwa dzoje w reke i poruszaj nimi zobacz jak ci w lapie leza i czy odpowiada ci rozmeszczenie przepustnicy i guzikow. To najlepszy sposob ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2004, 23:03 

No i co ci da że poruszasz se joyem jak liczą się inne elementy:
-wykonąnie
-precyzja
-trwałość
Ja mam logitech i jestem zawiedziony ponieważ po miesiącu zaczyna skrzypić i powoli nawala elektronika. Pużniej wywale go na złom i kupie se cyborga evo bo już dzisiaj doświatczyłem że dzoy się rozkalibrował i wogule nie chciał działać.

Kup se Cyborga evo pomimo, że nie wiem jaki jest. Logitech są do dupy :!:

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2004, 23:31 
Oldboy Battlefield.pl

ile razy mam ci mowic zebys oddal go do serwisu...

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2004, 23:57 
Moderator forum

Kowal - mój Logitech też skrzypiał i jeszcze kilka wad też by się znalazło. I to raptem po trzech tygodniach używania. Odesłałem go więc do serwisu i gdy przysłali - to jak nowy ;)

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 01:15 

Lokalizacja: Szczecin,Duszniki zdroj, Adelaide, Stuttgart, Helsingborg, CapeTown
Mam saitek cyborg 3D gold.
http://salzburg.com.geizhals.at/img/pix/6284.jpg Ogladalem i przymierzalem i logitecha i saiteka , saitek wydal mi sie bardziej masywny i nie taki kruchy jak logitech. Saitek ma taki fajny bajer na srodku drazka ,taka jakby podporke na reke i do tego regolowana w roznych poziomach. Calkiem przyjemnie sie dzieki temu gra i nadgarstek tak nie boli. Jest dobze wywazony plus podstawka jest spora dlatego jak bardzo bym nie szarpal to nie jezdzi ani nie odrywa sie od podloza :) . Przepustnica jest regolowana dla lewo i prawo recznych. Przyciski fire tez regolowane zarowno w poziomie jak i w pionie. Mam go na razie 2 tygodnie wiec jeszcze sie przyzwyczajam ale jak na razie pozytywne wrazenie. Na temat logitecha nic nie mowie bo nigdy niemialem a cyborg evo konstrukcyjnie jest podobny do golda tylko ladniejsze i nowsze wykonanie.

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 01:30 

Najlepszym joyem pod słońcem jest Misrosoft Sidewinder2!

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 02:05 
Moderator forum

popieram Dobrawka mecze takiego joya od roku - kupilem na allegro uzywke za okolo 60 zl - czasem sie da jescze trafic takiego joya.

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 02:38 

Ja mam logiecha extreme 3d pro i nie jestem zbytnio zadowolony :?

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 04:15 

Logitech bardziej precyzyjny......i zywotnośc słyszałem większa

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 06:28 
Moderator forum

A ja słyszałem, że logitech ma DELIKATNIEJSZE części dzięki czemu jest precyzyjniejszy, ale mniej żywotny. :twisted: Anyway - znane mi są przypadki, gdy gracze "traktujący" logitecha mniej delikatnie niszczyli go w 3-4 miesiace (Tworzyły się na joy-u luzy przeszkadzajace w dokładnym sterowaniu). Ja mam 2 joy-e Logitecha (oba takie same: Logitech Wingman Extreme Digital 3D), w tym jeden jusz półtora roku (oba kupiłem na Allegro - były jusz używane) i jak dotąd sprawują się świetnie. Tak więc polecam je.

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 10:02 

_XENA_ napisał(a):
Anyway - znane mi są przypadki, gdy gracze "traktujący" logitecha mniej delikatnie niszczyli go w 3-4 miesiace (Tworzyły się na joy-u luzy przeszkadzajace w dokładnym sterowaniu).

Żaden z moich joysticków Logitech'a nie wytrzymał dłużej niż 1 miesiąc, jeśli mogłem wymieniałem go w serwisie na nowy. Nie polecam w szczególności Extreme 3D Pro, jak dla mnie to jest straaasznie delikatny. Nieraz już po kilku tygodniach rozregulowuje się i nie jest tak, że go nadmiernie lub w jakiś sadystyczny sposób eksploatuję. Powiedziałbym raczej „Ten typ tak ma” :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 12:06 

Ja na mikolaja sam sobie sprawilem prezent ! CYBORG EVO. Pierwsze wrazenie nie bylo zbyt przyjemne bo nie moglem sie przyzwyczaic (przeez jakies 3 dni) a teraz? NAJLEPSZY JOY JAKIEGO MIALEM!!!!!!!!!!!!!!!! wykonany z wysokiej jakosci plastiku i aluminim ! Mozesz go idealnie dopasowac do dloni. Mozna regulowac kat nachylenia przyciskow na drazku. Jedynym mankamentem jest to ze jak odpalisz kompa wejdziesz do BF'a to jak wsiadziesz do samolotu odrazu wychyl go na max we wszystkie strony przod tyl lewo prawo gora dol. Wtedy joy sie wykalibruje sam w 1 sek. I tak zawse jak wylaczysz kompa potem uruchomisz i wejdziesz do Bf'a :> JOY JEST WYCZESANY NA MAXA! a Pozatym CENA. We wszystkich sklepach internetowych przeceniony ze 199 na 179zl. ja poszedlem do Mediamarktu i SZOK!!! 109zl !!!!! Znalazlem ostatnia sztuke schowana gdzies za innymi saitekami. Stary nie zastanawiaj si tylko biegnij puki sa :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2