Teraz jest 6 kwi 2025, 00:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 gru 2004, 19:55 

Ludzie POWIE MI KTOS ZA CO MNIE DZIS KICKOWAĆ chcieli I PARE INNYYCH LUDZI Z MULTIMEDI? ... ZA JAKIEGO #@*#$#@*#@*#@*^*$#^$@ WALL BUGA?
jezu wpuszcza na serwer paru cweli niewieszczych ktorzy sobie walneli tagi i mysla ze rzadza tym swiatem kfa ...!
ja se moge taga dopisac JESTEM DUPA i tez bede rzadzil a CO?!

Najgorsze ze po vocie momentalnie mialem 11 glosow na tak od zaraz ;/ oto jak votujemy nie patrzac na kogo za co itp
Amen!

edit:
kickujacy byli z zagranicy !@##!##!#!# takie z nich FIGO FAgo ;/

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 20:25 

Ja sie chyba przekręce :lol: Tatara kickneli :lol: . Napisz od początku : kto , za co ? . Bo na razie widziałem tylko przerywniki . Jacy z zagranicy ? Jakie czity ? Nikogo z Polski tam nie było ?
Znowu najlepsza zabawa mnie omineła , zaraz tam wchodze ...

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 20:32 

Wasili Czapajew napisał(a):
Ja sie chyba przekręce :lol: Tatara kickneli :lol: . Napisz od początku : kto , za co ? . Bo na razie widziałem tylko przerywniki . Jacy z zagranicy ? Jakie czity ? Nikogo z Polski tam nie było ?
Znowu najlepsza zabawa mnie omineła , zaraz tam wchodze ...

zwracam sie do tych ktorzy byli a bylo troche ludzi ze sceny oj było troche ...

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 21:20 

Byłem wówczas na Multimedia na mapie Berlin i gracz Syndicate-Arkian pisał o tym, że ktoś na wykorzystuje wall bug. Zaraz potem rozpoczęło się głosowanie nad usunięciem Turka z serwera.

Ciężko mi powiedzieć co wówczas Turek robił, nie zginąłem wówczas od jego kuli i nie mam pojęcia czy wykorzystywał jakikolwiek bug. Być może panu z Syndicate coś się pomyliło, lub mówił o jakimś innym graczu, a głosowanie rozpoczęło się z zawiści osoby, która zginęła z ręki Turka.

Tak na marginesie to ten gracz z Syndicate był lekko sfrustrowany bo axis założyli locka i nie mógł wyjść z bazy, ginąc co chwilę.

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 21:38 

Praetorius napisał(a):
Byłem wówczas na Multimedia na mapie Berlin i gracz Syndicate-Arkian pisał o tym, że ktoś na wykorzystuje wall bug. Zaraz potem rozpoczęło się głosowanie nad usunięciem Turka z serwera.

Ciężko mi powiedzieć co wówczas Turek robił, nie zginąłem wówczas od jego kuli i nie mam pojęcia czy wykorzystywał jakikolwiek bug. Być może panu z Syndicate coś się pomyliło, lub mówił o jakimś innym graczu, a głosowanie rozpoczęło się z zawiści osoby, która zginęła z ręki Turka.

Tak na marginesie to ten gracz z Syndicate był lekko sfrustrowany bo axis założyli locka i nie mógł wyjść z bazy, ginąc co chwilę.

heh wydaje mi sie ze on i ten drugi koles tez kierowali swoje hm texty do mnie po moim pytaniu dlaczego

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 21:45 

Nie wierze żeby Turek stosował jakieś czity ! Nie z takim podejściem do świata jak ten facet :D . Raczej przy głosowaniu ktoś może przypadkiem , może faktycznie z zawiści lub chorej zemsty wskazał akurat Turka bo jest przecież postacią dość znaną na forum .
A jeżeli ktoś wietrzy spisek podpowiadam : Nosek z Koszalina łazi za Tatarem po wszystkich serwerach namawiając ludzi do kickowania za coraz to wymyślane cheaty ! :wink: :lol: .

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 21:58 

dzięki Wasil ja leje na cziterów ... i jak powiada mój kolega "*mama zabroniła mi przeklinać* leszczy z frajerami sie nie pieścić"

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2004, 08:22 

TuRek nawet vota dawali zeby Frantica kicknoc.Moze dobrze grales lecz w to wątpie :D. I odaj mi moje cd :evil: :)

Pozdrawiam :!:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2004, 09:02 

g0fer napisał(a):
TuRek nawet vota dawali zeby Frantica kicknoc.Moze dobrze grales lecz w to wątpie :D. I odaj mi moje cd :evil: :)

Pozdrawiam :!:

i to jest kumpel :D ... oddam Ci te plyty nie boj sie ...

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2004, 10:51 

na Bocage bylo gorzej. powchodzily jakies z zagraniczniaki do aliantow zaczely swocih zabijac i jezdzic po pasei startowym czolgiem ash sie grac nei chce przez takich skur***** :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2004, 12:26 

i dlatego od wczoraj niegram w classic'a, wole sobie z takimi samymi napalencami jak ja, polatac w 5, w hueyu w EOD :P
Pozdro dla **H.I.V** ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2004, 12:33 

ja stad zassalem i dziala :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2004, 13:55 

Cytuj:
Pozdro dla **H.I.V**

thx rudy,znowu bedzie tza sobie razem pograc :D

Cytuj:
też bym se pograł w EoD - ostatnio sciągnłem 3 instalki i wszystkie skopane zna kotś jakiś porządny link

wejdz sobie na http://www.fileplanet.com ,zarejestruj sie i se sciagnij ja z tamtad sciagalem i mi dziala,a z bf1942.pl mi niedzialalo,wiec polecam fileplanet :D do zobaczenia na serwach w EoD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2