Witam.
Dzis wszedlem na serwer z nowa ksywa, byla mapa bocage wiec wsiadlem do bf109 lece tak sobie i lece

az tu nagle mustang zaczal mnie gonic no to podlecialem nad lotniska z 1 kreska zaledwie i wyskoczylem bo nie dalbym rady wylondowac wzialem nowego bfa i tu patrze i widze tekst !kick .27 (27 to bylem ja) no to wszedlem i zapytalem sie admina laskawie o co chodzi a on na to mi "dostales kicka bo jestes glupi". No to odpowiedzialem : "Gram w bfa rok i wypraszam sobie takie traktowanie", zaraz sie wszyscy na mnie zucili i traktowali mnie jak n00ba dopiero kiedy sie przyznalem ze ja to ja sprawa zamilkla.
Ludzie co sie z wami dzieje !! rozumiem, wyzywanie od glupca kogos kto zachowuje sie tak ale ja grzecznie zapytalem i dostalem takie wyzwisko, ktos kto wchodzi z pierwsza ksywa i zachowuje sie normalnie odrazu jest traktowany jak jakis n00b, zapomnieliscie ze to tez jest czlowiek!!! i tez ma swoje uczucia, co by bylo gdyby ktos was tak jechal skoro by sie zachowujecie jak nalezy, powiem ze cos na scenie u niektorych wyrobilo sie takie zdanie :
"Ktos z nowa ksywka zachowujacy sie normalnie to glupek i n00b. A ktos ze stara ksywka zachowujacy sie normalnie to przyzwoity gracz"...
Powiem wam tyle ze dzieki takiemu zachowaniu u niektorych graczy scena podupada. Zastanowcie sie nad tym
P.S. To byl polski serwer