Teraz jest 6 kwi 2025, 00:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zle sie dzieje
PostNapisane: 27 gru 2004, 18:15 

Witam.
Dzis wszedlem na serwer z nowa ksywa, byla mapa bocage wiec wsiadlem do bf109 lece tak sobie i lece :lol: az tu nagle mustang zaczal mnie gonic no to podlecialem nad lotniska z 1 kreska zaledwie i wyskoczylem bo nie dalbym rady wylondowac wzialem nowego bfa i tu patrze i widze tekst !kick .27 (27 to bylem ja) no to wszedlem i zapytalem sie admina laskawie o co chodzi a on na to mi "dostales kicka bo jestes glupi". No to odpowiedzialem : "Gram w bfa rok i wypraszam sobie takie traktowanie", zaraz sie wszyscy na mnie zucili i traktowali mnie jak n00ba dopiero kiedy sie przyznalem ze ja to ja sprawa zamilkla.

Ludzie co sie z wami dzieje !! rozumiem, wyzywanie od glupca kogos kto zachowuje sie tak ale ja grzecznie zapytalem i dostalem takie wyzwisko, ktos kto wchodzi z pierwsza ksywa i zachowuje sie normalnie odrazu jest traktowany jak jakis n00b, zapomnieliscie ze to tez jest czlowiek!!! i tez ma swoje uczucia, co by bylo gdyby ktos was tak jechal skoro by sie zachowujecie jak nalezy, powiem ze cos na scenie u niektorych wyrobilo sie takie zdanie :

"Ktos z nowa ksywka zachowujacy sie normalnie to glupek i n00b. A ktos ze stara ksywka zachowujacy sie normalnie to przyzwoity gracz"...

Powiem wam tyle ze dzieki takiemu zachowaniu u niektorych graczy scena podupada. Zastanowcie sie nad tym :roll: :?

P.S. To byl polski serwer

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 18:26 

BORsutek wez ty mi wytlumacz jedno - co chcesz osiagnac opisujac nam twoje przezycia?? :twisted: Ktos (admin) zachowal sie mocno srednio ale bynajmniej nie jest to powodem zeby na forum od razu larum podnosic i kolejny dym wszczynac. Bo skaczy sie to jak zwykle - ilustam stronami offtopicu i zbednych klotni.
Hmm.....Dla mnie gorsze jest zwyczajowe kurwienie na servach. Czlowiek tylko widzi "*****" czy "Ja ********* co za **** jelop". Jakby to kogos interesowalo kto o kim co mysli..... :wink:
Over'n out.

OceloT

Tytuł: Chodzi
PostNapisane: 27 gru 2004, 18:28 

Chodzi mi o to ze traktujecie nowych jak jakis idiotow, to tez sa ludzie :roll:

Jesli ktos zachowuje sie jak idiota to zasluzyl a jesli ktos grzecznie odpowiada to nie was nie rozumiem :?

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 18:31 

jestem normalnie zbulwersowany :evil: wniosek??nie graj pod fake nickiem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 18:31 

Tak - idioci, to też ludzie.

Tytuł: Hm
PostNapisane: 27 gru 2004, 18:33 

Teraz ten nowy nick to moj obecny. Ale probuje wam wytlumaczyc ze niektorzy z polskiej sceny juz sie wzbili na "szczyt" i teraz tylko wyzywaja kazdego kto sie pojawi z nowym nickiem od idioty (sa tez takie przypadki ktore sie wzbily na szczyt i nikogo nie wyzwa, no chyba ze ten ktos na to zasluguje swoim zachowaniem)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 18:55 

Sprawdz kto jest Adminem tego serwera i mu wypi@!#!!! albo poluj tylko na niego: :P
Ewentualnie zaloz nowy temat i napisz tam ze masz nowy nick :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 19:12 

Gruppenfuhrer napisał(a):
Sprawdz kto jest Adminem tego serwera i mu wypi@!#!!! albo poluj tylko na niego: :P
Ewentualnie zaloz nowy temat i napisz tam ze masz nowy nick :wink:

Ta najlepszy numer że dostał kicka na serwie swojego klanu :D o ile pamiętam

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 19:19 

OceloT napisał(a):
BORsutek wez ty mi wytlumacz jedno - co chcesz osiagnac opisujac nam twoje przezycia?? :twisted: Ktos (admin) zachowal sie mocno srednio ale bynajmniej nie jest to powodem zeby na forum od razu larum podnosic i kolejny dym wszczynac. Bo skaczy sie to jak zwykle - ilustam stronami offtopicu i zbednych klotni.
Hmm.....Dla mnie gorsze jest zwyczajowe kurwienie na servach. Czlowiek tylko widzi "*****" czy "Ja ********* co za **** jelop". Jakby to kogos interesowalo kto o kim co mysli..... :wink:
Over'n out.

OceloT

Ale to nie jest offtopic. To jest jedna z przyczyn dlaczego scena przezywa regres. Ludzie to scena. Jacy ludzie taka scena

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 19:21 
Moderator forum

ROTFL. Trzeba znać zasady panujące nie tylko na serwerach innych klanów :D. I chyba nie to forum na takie skargi :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 19:26 

Hatysz ale ja wiem ze to sie offtopikiem skonczy :? , zawsze sie konczy.....Dlatego po co zaczynac :wink: Notabene jesli to byl kick na servie FS'u to chyba nie pisal by na forum beefowym tylko na naszym klanowym. Ale w sumie to nigdy nie wiadomo co tam naszemu SouDowi odbije (joke :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 19:40 

Widocznie zawsze zachowywałeś sie jak idiota i ludzie zdążyli sie przyzwyczaić :D Będziesz musiał teraz wylansować marke pod nowym nickiem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 19:46 

a po co zmieniales nick :?:

btw. gralem wtedy i widzialem co sie dzialo 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 20:01 

Lokalizacja: Szczecin,Duszniki zdroj, Adelaide, Stuttgart, Helsingborg, CapeTown
No tak juz jest Soud :( na pocieszenie moge ci powiedziec ze nie jestes jedyny ktory tak uwaza :)

Gorefest: !!![=ONZ=] ZJE WASZE MATKI!!! ------> chyba MAJTKI :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2