Teraz jest 14 kwi 2025, 08:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 kwi 2003, 22:25 

Wysadziło mnie z czołgu mimo iż nie było nikogo z przeciwników w pobliżu. Nadmienie że dopiero co zjechałem z platformy i obok mnie przebiegł ktoś z teamu...... następnie to ON siedziałw czołgu :!:
Co jest grane :!: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2003, 23:34 

Mi sie zdarzylo samemu wysiadac z czolgu mimo ze nic nie naciskalem . Moze jakies sily nieczyste naciskaja przycisk na myszce sluzacy do wysiadania z pojazdow ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2003, 04:09 

wysadziło w formie ...... is no more bez podania przyczyny :!:

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2003, 09:00 

Mnie raz wysadziło w KIBLU ale to długa historia :)

Pozatym Laga miałeś i prawdopodobnie dwa razy " USE" nacisnąłeś lol
:lol: :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2003, 13:14 

Tin napisał(a):
Mnie raz wysadziło w KIBLU ale to długa historia :)

Pozatym Laga miałeś i prawdopodobnie dwa razy " USE" nacisnąłeś lol
:lol: :mrgreen:

a uwoliniles demona :lol: ?

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2003, 10:29 

Wczoraj mialem dziwna sytuacje.. startuje na OMG b17... i nagle jakiegos dopalacza dostalem i strasznie mnie do gory wynioslo (wystartowalem niemal pionowo)... wlaczam ujecie z zewnatrz.. a pode mna startowal gosciu normalnym samolotem..... szkoda ze za 3 sek wszystko wybuchlo :D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2003, 00:44 

Dorzuce coś nowego co mi się zdarzyło przed sekundą...
Grałem na Bocage jako allies i mocno cierpiałem z powodu niejakiego Bonifacego który ciągle korzystał z naszego hangaru swoim tygrysem :)
Otóż cała rozgrywka skupiała się na przepędzeniu go stamtąd - udało mi się to osiągnąć pare razy ale dwa mi niesamowicie utkwiły w pamięci...
Pierwszy raz - ładuję się do b17 by zrobić rundkę i zbombardować swój resp (razem z tigerem) a tu nagle Bonifacy podbija pod moje skrzydło i uderza raz...cudem mam jeszcze jeden paseczek energi kiedy jemu ładuje się kolejny pocisk - niewiele myśląc nacisnąłem zwolnienie luku bagażowego 8 razy...nie muszę mówić z jaką prędkością spadło 8 bomb ze stojącego w miejscu b17 - po tigerze nie zostało nic :)
Druga - tiger jeszcze nie dojechał do garażu ale stoi na pasi startowym i napieprza że się ruszyć nie można - korzystając z moich kamratów (jako przynęt :P) zakradam się za czołg jako inżynier i podsadzam cztery ładunki - tiger dalej stoi w miejscu...zorientowałem się że czołgista czuję się bezpieczny w swoim czołgu i nie ma zamiaru się ruszać więc odszedłem na odpowiednią odległość i napisałem:
"Ej Bonifacy"
"Co?"
"Wysiadka z czołgu"
I jeb! Nie było to może coś nadzywczajnego ale sytuacja jak z naciąganego filmu :) Hehe już widzę jego minę jak sekundę tym jak napisałem ten ostatni tekst jego czołg wyleciał w powietrze... :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2003, 22:21 

Pamietam ze jak rekrutowalismy DraconiS`a to... battleaxe, on sobie spokojnie kampi na workach z piaskiem ( a raczej za nimi, tuz obok lotniska ). Wjechalem czolgiem, stanalem za nim. Pisze: "Draco odwroc sie w prawo". On: "a po co?". "po prostu sie odwroc". Odwrocil sie, jego cialo wylacialo az na sam dol :D
Bylo jeszcze kilka takich sytuacji z ladunkami inzyniera... wlasnie typu - pisanie "bum" i ... slodki klik myszki :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2003, 23:53 

:lol:
ja mialem podobnie za czasow gdy COLAR gral w SPQR :roll:
mapka battleaxe, COLAR jezdzi czolgiem ja sobie snajpie i pisze colar wyjdz na 5 sekund, COLAR po co mam wyjsc a ja mowie ze tylko na 5 sekund no i wyszed jak i kula z mojej lufy prosto w jego łeb :lol:, a chlopak siedzial bezpiecznie w M10 :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 00:00 

blade_hunter napisał(a):
:lol:
ja mialem podobnie za czasow gdy COLAR gral w SPQR :roll:
mapka battleaxe, COLAR jezdzi czolgiem ja sobie snajpie i pisze colar wyjdz na 5 sekund, COLAR po co mam wyjsc a ja mowie ze tylko na 5 sekund no i wyszed jak i kula z mojej lufy prosto w jego łeb :lol:, a chlopak siedzial bezpiecznie w M10 :lol:

Buehehe chłopak nigdy nie był zbyt bystry :D

Ostatnio edytowano 22 kwi 2003, 08:46 przez Gorefest, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 01:54 
Moderator forum

kiedyś jak grałem w UT miałem nawet zabindowany tekst: "Jestem za tobą" (lub jego różne wersje) i puszczałem go kamperowi którego zaskoczyłem z tyłu (klepanie za długo by trwało) - a sekunde później strzelałem i go kasowałem...

Miałem tesz z pół roku temu fajną akcję w CS-a. Graliśmy na de_nuke. Grałem CT (policjanci) zakamipiłem (z AWM - taka batdzo mocna snajpa) się na zewnątrz hangaru, wysoko na kładce. Nikt jednak jakoś nie chciał łazić przez plac - cały rush poszedł środkem budynku. Jeden terro (najwyraźniej snajper) jak się przebił nan nasze tyły wlazł tesz do góry, ale nie poszedł kanałem na zewnątrz (by mnie zaszedł od tyłu) tylko obrócił się do mnie plecami plecami (byłem za załomem więc mnie nie dostrzegł) i obstawiał wnetrze hangaru (zapewne chciał osłaniać qumpla kładącego bombe). Musiał być chłopak bardzo pewny siebie, bo wcale się nie rozglądał do tyłu - pewnie założył, że jak ktoś będzie właził po drabinie, to go usłyszy. Ja jednak jusz byłem na górze, a że bieganie po pomoscie powodyje duży chałas zawsze się skradam po nim gdy nie jestem pewiem okolicy. Tak więc wracam w okolice drabinki i widzę FreeFraga siedzącego jak kura na grzędzie. Miałem w rękach snajpe, nie nogłem ani zmienić broni na pistolet, ani przybliżyć (bez przybliżenia AWM nie ma crosshaira i jest potwornie niecelna) bo wywołałoby to hałas który na pewno by mnie zdradził. Podszedłem więc na ..hmmmm... metr (byłem dokładnie za jego plecami) by dosłownie "włozyć mu lufę między łopatki" i wystrzelić kiedy wpadłem na pomysł by go nożem skasować (będzie ładny frag). Ale zapomniałem, że wyciaganie noża tesz wyołuje naprawde spory hałas (takie metaliczne shrrrinng). Tak więc kiedy zaczęłem wyciagać nóż gościu najwyrażniej się przestraszył (efekt podobny do tego gdy komuś z zaskoczenia krzykniesz do ucha) i musiał odruchowo drgnąć (i to nawet mocno). Jego postać wykonała półobtót w lewo połaczony ze skokiem do przodu i spadła na kumpli kładących na dole bombe. Gościu musiał być jusz postrzelany, bo w wyniku upadku zginał. Tamci na dole natwyraźniej tesz się przestraszyli, bo zaczeli walic na oślep dookoła jak im trup qmpla wpadł w śtodek tłumu - zaraz obok zawodnika podkładającego bombe. Chyba nawet w wyniku kanonady zginał jeszcze jeden z terro (zabity przez kumpla). Jak tak osłupiałem, że nie mogłem zrobić absolutnie nic (poza zwijaniem się ze śmiechu oczywiście). Jeden z terro najwyraźniej się zorientował, że mają intruza u góry, bo wrzucił ni tam granat HE (odłamkowy), a jego kumpel strzeli z Ak 47. Seria kałasza mnie ostro poraniła, a wybuchajacy za plecami granat dobił. Jakby tego było mało wybych granatu zrzucił moje ciało na dół w tłum (obok tego który spadł). Do tej pory nie moge zapomnieć co dościu zrobił (ten piruet) i próbuje sobie wyobrazić ten nerwowy skórcz gracza który usłyszał brzęk noża za plecami (musiał mocno szarpnąć myszą i klawiaturą)......

I jeszcze jedna historia (wiem że przynudzam, ale jest warta) Grałe kiedyś w nocy w Aliens versus Predator 2. Było około 4 rano, na dworzu szalała wichura (na morzu musiał być sztorm). Grałem marinem, wchodziłem do ciemnego ponieszczenia, gdy rozległ się wrzask obcego (bardzo głośny - ponieważ było późno grałem w słuchawkach - by mieć głosny dzwięk i domowników nie pobudzić) i....zgaslo światło. Dosłownie wszystko zgasło - komp, monitor oświetlenie pokoju (najwyraźniej zerwało gdzieś kable zasilające). Na prawde się ostro skitrałem.. sami rozumiecie ten zbieg okoliczności - adrenalinka na maksa itp... Światło włączyli po 10 minutach, ale wrażenia nie zapomnie chyba nigdy - dobrze że było sporo po kolacji, bo bym się chyba w galoty zwalił......Ale AWP2 mimo to (a może dzieki temu) uczciwie skończyłem w dwie nastepne noce...

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 17:01 
Oldboy Battlefield.pl

XENA (czemu XENA a nie XENNY heheh) to co do dziwnych akcji to najwiecej widzialem na Anericas Army bo strzelanie ze Sloniowy w cs przez sciany mnie nie smieszy juz ok wracajac AA mapa Bridge jak ktos wie to chodzilo o srodek - tam gdzie sie drabinkami wchodzi wiec zginolem i szukam goscia gdzie jest - oczywiscie na tyl luku no to patrze i czekam az go sprzatna i 30s pozniej wpada jeden z naszych od 2 strony i jak to napisales/as lufa w plecy i strzela... i zaczyna sam kampowac norma, ale:) sa 20s wpada 3 i sie lkadzie po przeciwnej stronie luki w przeciwna strone i nawalaja ze snajperek 1 w 1 , 2 w2 strone... nan nawet tego zdjecie heh i wybili wszystkich i leza... czekaja i pisze gdziejestes 2 nie znajdziesz mnie - ludzie z teamow takie lole puszczaja... ok lezeli tak z 5 min wrescie 1 sie ruszul i sie obraca ale... w zewnetrzna strone mostu czyli nie patrzy na goscia po przeciwnej... znowy lole leca 2 sie rusza i sie czolga... (1 wszedl w zwloki tego co zabil na poczatku i go raczej trudno bylo zauwazyc.. i... ten co podchodzil wzol bron z trupa.. m16 i dziwiony najwyrazniej ze nie wziol snajpy co widzi ze lezy ... - puscil "? what the.." i podchodzi coraz blizej i proboje wejsc w te pseudo zwloki :))) no i sie znajduje na nich i w tym momencie spada z luku i trup..... nie wiem czy to cos przebije.... aha nastepna rozgrywka to nikt nie atakowal tylko lludzie 1 przez 2 opowiadali im jak to wygladalo... hehehe :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 17:13 

Sorry Okota nic z tego nie zrozumiałem...jak to tak po ludzku wyglądało? :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 18:03 

Weź powąchaj - apal Gandzi i przeczytaj jeszcze raz to zrozumiesz :!:
TAKI poetycki opis :twisted: :twisted: :twisted:

PostNapisane: 22 kwi 2003, 22:45 

Nigdy nie byles zbyt bystry...........

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2