Teraz jest 6 kwi 2025, 20:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 gru 2004, 00:04 
Moderator forum

W związku z rozpoczęciem rozgrywek Ligi Polskiej od 8 stycznia 2005 Rada Ligi Polskiej ma przyjemność zaprosić do zabawy osoby, które chciałyby się zająć adminowaniem meczy. Każda kandydatura będzie brana pod uwagę i zostanie poddana głosowaniu. Nie ma znaczenia, czy jesteś klanowiczem, czy też zabawiasz się jedynie na freeplaju, ważne że masz ochotę.

Jednak jeśli już się zgłosisz, pamiętaj, że oznacza to też nieco obowiązków, takich jak na przykład obecność na meczu do którego adminowania się zapiszesz i zostaniesz wybrany, konieczność napisania raportu i zrobienia screenów z wynikami. Jednakże myślimy że zabawa w Ligę może być wyśmienita, więc zapraszamy.

Podpis nieczytelny...

PostNapisane: 12 gru 2004, 00:14 

EST_PL napisał(a):
W związku z rozpoczęciem rozgrywek Ligi Polskiej od 8 stycznia 2005 Rada Ligi Polskiej ma przyjemność zaprosić do zabawy osoby, które chciałyby się zająć adminowaniem meczy. Każda kandydatura będzie brana pod uwagę i zostanie poddana głosowaniu. Nie ma znaczenia, czy jesteś klanowiczem, czy też zabawiasz się jedynie na freeplaju, ważne że masz ochotę.

Jednak jeśli już się zgłosisz, pamiętaj, że oznacza to też nieco obowiązków, takich jak na przykład obecność na meczu do którego adminowania się zapiszesz i zostaniesz wybrany, konieczność napisania raportu i zrobienia screenów z wynikami. Jednakże myślimy że zabawa w Ligę może być wyśmienita, więc zapraszamy.

A jakie sa tego profity?? :>.

PS: Fajna ilosc postow... :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 14:51 

hmm, dobra zabawa podczas ogladania zmagan dwu druzyn

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 14:08 
Moderator forum

Ej - co jest, nie ma chętnych na adminowanie ?

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 15:46 

Ja!! ja jestem chętny
Biore to na powage :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 15:56 

Hm.. moze sie wstydzą? Ja proponuje następujące kandydatury:

Tołdi, denciu, grigori, wermi... hm.. zna ktos jeszcze odpowiednich kandydatów? 8) :D 8)

A tak mówiąc na poważnie:
Proponuje zobowiązać każdy klan biorący udział w lidze PL, do wystawienia (sprawa do uzgodnienia) jednego lub dwóch administratorów. W ten sposob... majac parzysta liczbe klanów biorących udział w lidze i 1 mecz tygodniowo, kazdy admin adminowałby mecz raz na 2 (w przypadku 1 admina z klanu), lub raz na 4 (w przypadku gdyby zdecydowano na 2 adminów z kazdego klanu) tygodnie.

Takie rozlozenie w czasie nikogo na maxa by nie obciazało... i moze wtedy znalazlo by sie wiecej chetnych osob. Co wiecej.. kazdy klan MUSIAŁBY wyznaczyc jakąś osobe (lub 2 jezeli taka bylaby decyzja rady) do adminowania..... 8) 8) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 16:15 
Moderator forum

Popieram propozycję ... chyba na Rdzie Ligi musielibyście tą sprawę przedyskutować :idea: :?

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 16:42 

W sumie ja mam duzo czasu ,węc moge byc adminem .

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 21:24 

calavero napisał(a):
Tołdi, denciu, grigori, wermi... hm.. zna ktos jeszcze odpowiednich kandydatów? 8) :D 8)

Pierwszy i ostatni kandydat to sie zgodze ale 2 i 3 fiu fiu ...

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 21:38 
Moderator forum

Slaj napisał(a):
calavero napisał(a):

:roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 22:12 

yacub napisał(a):
Slaj napisał(a):
calavero napisał(a):

:roll:

dokładnie to samo chciałem powiedzieć tylko jeszcze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 23:22 

Slaj napisał(a):
calavero napisał(a):

A co masz do 2 i 3? Szczególnie "pan" denciu się nadaje... ot chociazby zobacz sobie temat http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... sc&start=0 .... i wez przestan mnie wkurzac bo jeszcze pomysle ze tez nalezysz do tej grupy osób :wink: :evil: :wink: 8) 8) 8)

g0fer napisał(a):
W sumie ja mam duzo czasu ,węc moge byc adminem .

Pozwole sobie zacytować Twoje info z tego szacownego forum:

Cytuj:
g0fer
Klan:

Taaa.. jezeli kupiłeś BF'a w 2002.... i udało CI sie wrocic do domu (pewnie jakas wiocha ten przasnysz :P ) odnlezc forum battlefielda w sierpniu 2004, zalogowac sie..... a teraz udało Ci sie napisać pierwszego posta.. i w dodatku tak bardzo sensownego... no to gratuluje. 8)

Wiesz.. IMO nie nadajesz sie na goscia - admina.... bo jezeli zostalbys adminem, to pewnie zaczelibysmy pierwszy mecz gdzies w okolicach wiosny.... oczywiscie 2020 A.D :D :twisted: :D :twisted: :D

Jestem ciekawy czy przebrnąłeś już przez etap instalacji Battlefielda... czy nadal uzywasz plytki jako podstawki pod kufel... z mlekiem :twisted: :twisted: :twisted:

Sorry ludzie ze nieco pojechalem sobie po Was.. ale trollostwo panujące tutaj czasami, po prostu jest porażające.

APEL DO TROLI - nie spamujcie tego tematu... nie wpisujcie sie.. przeciez i tak nikt nie wezmie waszej kandydatury na powaznie 8) 8) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 00:12 
Moderator forum

JA PIERDZIELE! WSZYSTKIE TROLLE OUT Z TEGO TOPICU!

Idąc za głosem Kal-El'a (:*) - panie Calavero:
Obrazek
g0fer gra w [3C] od dłuższego czasu.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 00:20 

CALAVERO !!!! Chłopie opamietaj się ...sam nie jestes tutaj ( na tym forum ) starym wyjadaczem bo raptem 30 postów widzę ....jakbyś sie orientowal ( czyli wiecej grał niz przegladał forum) to bys zauważył iż Gofer gra w klanie 3C od dłuzszego czasu ( jak zrestą Ci yacub zwrócił uwagę )i że zna sie na grze od strony praktycznej ...pozatym znam go i wiem że da sobie radę z adminowaniem meczy ...dodam że jest adminem na serverze 3C.

....a zamiast tyle sapać Panie Calavero ...weź sie Pan rusz i nie rozpisuj sie Pan ...tylko sie zgłoś......może Cie ktoś zaakceptuje..... u mnie masz żółtą kartkę za "rzut tektem bez orientacji"

Pozatym faktycznie temat do postawienia na Radzie Ligi......

3C jush ma admina :wink: gj GOFER ( jestem dumny z twojej postawy obywatelskiej chlip chli :cry: --- wzruszyłem sie)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 00:42 

Ble ble ble... alescie sie obruszyli :P :twisted: No coz... przynajmniej nie spamuje jak co poniektorzy i przez to mam 30 postów only w ciagu pol roku...... chociaz Tin gram regularnie - niemalze codziennie i regularnie tez przegladam forum.... a Goferek napisał pierwszego posta :).

A co do goferka... khm.. no to sorrry chopie jezeli CIe uraziłem :twisted: ale jakos nigdy nie rzuciłeś mi sie w oczy na serwerze.... :P :P /... a przy tym calym natloku zajec ktore mam obecnie.. to jakos kompletnie nie mam miejsca na zapamietywanie i kojarzenie czy ktos gra, i w jakim jest klanie itp.. :twisted:

Co zas do Ciebie Yacob - ta zniewaga krwi wymaga (na polach BF'a oczywiscie :D) :twisted: IMO nobem to ja nie jestem.... wiec prosze bez takich :wink: 8) - bo nie kazdy zna KAZDEGO :P 8)

Ostatnio edytowano 16 gru 2004, 02:15 przez calavero, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2