Slaj napisał(a):
calavero napisał(a):
Pierwszy i ostatni kandydat to sie zgodze ale 2 i 3 fiu fiu ...
A co masz do 2 i 3? Szczególnie "pan" denciu się nadaje... ot chociazby zobacz sobie temat
http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... sc&start=0 .... i wez przestan mnie wkurzac bo jeszcze pomysle ze tez nalezysz do tej grupy osób
g0fer napisał(a):
W sumie ja mam duzo czasu ,węc moge byc adminem .
Pozwole sobie zacytować Twoje info z tego szacownego forum:
Cytuj:
g0fer
Klan:
Taaa.. jezeli kupiłeś BF'a w 2002.... i udało CI sie wrocic do domu (pewnie jakas wiocha ten przasnysz

) odnlezc forum battlefielda w sierpniu 2004, zalogowac sie..... a teraz udało Ci sie napisać pierwszego posta.. i w dodatku tak bardzo sensownego... no to gratuluje.
Wiesz.. IMO nie nadajesz sie na goscia - admina.... bo jezeli zostalbys adminem, to pewnie zaczelibysmy pierwszy mecz gdzies w okolicach wiosny.... oczywiscie 2020 A.D
Jestem ciekawy czy przebrnąłeś już przez etap instalacji Battlefielda... czy nadal uzywasz plytki jako podstawki pod kufel... z mlekiem
Sorry ludzie ze nieco pojechalem sobie po Was.. ale trollostwo panujące tutaj czasami, po prostu jest porażające.
APEL DO TROLI - nie spamujcie tego tematu... nie wpisujcie sie.. przeciez i tak nikt nie wezmie waszej kandydatury na powaznie