Teraz jest 6 kwi 2025, 18:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 wrz 2004, 01:41 
Moderator forum

Tu proszę wpisywać opinie osób, które nie należą do Rady Ligi.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 02:07 

Jestem lekko zaskoczony decyzją o nie graniu Dukla_Pass. Wniosek jeden: nie warto robic map. Tzn. to juz jakby wiedzialem, mialem jednak nadzieje, ze chociaz w polskej lidze zostanie wykorzystana. Mam tez nadzieje, ze wszyscy glosujacy widzeli mape. Mowi sie trudno.

Ostatnio edytowano 20 wrz 2004, 03:46 przez CloneTrooper, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 03:12 
Moderator forum

Głosowałem za Duklą... szkoda że przepadła.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 04:58 

No nie wiem czy widzieli, bo Polska scena jest tak ograniczona na custom'y, że chyba nie potrafią używać innych map niż default...

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 07:23 
Moderator forum

Wypoor PL napisał(a):
No nie wiem czy widzieli, bo Polska scena jest tak ograniczona na custom'y, że chyba nie potrafią używać innych map niż default...

Wypoor, nie o to chodzi. Ja wracam do domu często około 18, wychodząc przed 6:30, więc jeśli odpalam BF'a to głównie po to, aby potrenować przed meczem, przeprowadzić trening czy wreszcie skopać komuś tyłek razem z Legionami SPQR ;) Customowe mapki gram jedynie w Infantry. Po prostu - brak czasu. I przepraszam za moją wczorajszą "eteryczność", ale zebranie pokryło się z pierwszym meczem naszej sekcji BF:V (który wygraliśmy :wink: ) w CB Conq i musiałem grać.

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 15:30 
Moderator forum

No szkoda. Nie jestem dobry na tej mapie, ale lubie w nią grać. Za to ciesze się z UN-Berlin. Co do remisów na mapce - każda ze stron powinna dostać po 0.5 punkta. Nie można dopuścić do "rozmnażania" punktów. Wiem że ułamki co poniektórym sprawiają spory problem, ale rozwiązanie po jednym punkcie nie wydaje się sprawiedliwe. I jeszcze jedno pytanie: Czy zwycięzce meczu wyłania się ze stosunku ticketów na granych w meczu mapach, czy też liczą się wygrane rundy? Bo jeśli rundy, to bardzo prawdopodobne są remisy. Wtedy po 1.5 punkta?

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 15:43 
Moderator forum

Hynol napisał(a):
I jeszcze jedno pytanie: Czy zwycięzce meczu wyłania się ze stosunku ticketów na granych w meczu mapach, czy też liczą się wygrane rundy? Bo jeśli rundy, to bardzo prawdopodobne są remisy. Wtedy po 1.5 punkta?

- punktacja za mecze

Podczas każdego z meczów do podziału będzie 7 punktów, decydujących o miejscu w tabeli. Za zwycięstwo w meczu na małe punkty (tickets) przyznane zostaną 3 punkty. Za zwycięstwo w każdej z czterech rund składających się na mecz przyznane będzie po 1 punkcie.
O pozycji w tabeli decyduje liczba punktów. W razie takiej samej ilości punktów o pozycji decyduje zwycięstwo w bezpośrednim meczu jednej z drużyn, mających tę samą ilość punktów.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 15:47 

Decyduja jak zawsze ticety, za to dostaje sie 3 punkty plus po 1 punkcie za kazda wygrana runde. W skrajnych przypadkach mozna wygrac 3 rundy mala iloscia ticketow, 4 przegrac duza iloscia i w ten sposob przeciwnik moze wygrac mecz (w punktach 4-3). Ale to nic nowego wszedzie w rozgrywkach o zwyciestwie decyduja ticety. To tylko nasz wybor ze dajemy punkty za wygrane rundy dodatkowo.

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 15:53 

EST_PL napisał(a):
O pozycji w tabeli decyduje liczba punktów. W razie takiej samej ilości punktów o pozycji decyduje zwycięstwo w bezpośrednim meczu jednej z drużyn, mających tę samą ilość punktów.

Nalezy przyjąc rowniez sytuacje w ktorej 3 druzyny maja taką samą ilośc punktow, i kazdy wygral w tej trójcy z innym przeciwnikiem. W zwiazku z tym nie mozna wylonic "pierwszego" i tu przyjalbym ze decyduje juz ilosc ticetów.

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 17:11 

A co do Infantry - to jest parodia battlefield'a. Nie dość, że sposób gry śmierdzi, to jeszcze to nie ma nic wspólnego z Battlefield 1942. Moim zdaniem powinien być pełnosprzętowy 42 a nie jakieś popromienne wymysły, jeżeli Inf to dlaczego nie FH czy EoD??

Spox yacub :D Jednakże jesteś trochę hipokrytą, bo jeszce na to goowno V masz czas :) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 20:04 
Moderator forum

Infantry jest ok, choć ja tam dostaje w dupe...

Co do ticketów - kto wygrywa mecz przy równej ilości ticketów, po zsumowaniu ze wszystkich rund? Remis? Czy może ten który wygrał więcej mapek?

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 20:30 
Moderator forum

Wypoor PL napisał(a):
Spox yacub :D Jednakże jesteś trochę hipokrytą, bo jeszce na to goowno V masz czas :) ;)

W BF:V gram może raz na miesiąc ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 22:52 

Witam
My w PRGK gramy dla zabawy dlatego każda nowa mapa to frajda .
Szkoda bo myślałem ,że liga to będzie coś innego niż CB.Chciałem zapropnować więcej nowych mapek ale po oporze przy pewnej jak mi sie wydawało Dukla to dałem spokój.
pozdrówko

Ostatnio edytowano 20 wrz 2004, 22:55 przez spadak, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2004, 22:55 

No fakt, walka na nowych mapach to by było coś ciekawego. No tak ale niektórzy boją się też o swoje wyniki, to przedkładają nad zabawe i nowe wrażenia... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2004, 09:17 

Proponuje poddac ponownie pod glosowanie wprowadzenie nowych mapek do ligi..tak bedzie ciekawiej

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2