Zorak napisał(a):
Witam wczoraj wreszcie mi przyslali BF-a w zwiazku z czym mam pare nowych pytan

1) ASE jak uruchamiam to pyta sie czy zarejestrowac to czy jest to konieczne czy mozna sobie to darowac ??
Możesz, ale nie msuisz - jeśli nie chcesz, to za każdym razem jak odpalasz ASE musisz wciskac 'anuluj' (takie okienko będzie Ci się pojawiało za każdym razem jak będziesz odpalał ASE, ale da się z tym życ

Zorak napisał(a):
2) przy laczeniu sie do serwow przez ASE jest jakis sposob wybrania strony bo raj jestem alliantem a raz axisem.
Dopiero jak się połączysz z serwerem to masz plansze z wyborem profesji (medyk, anty-tank, inżyunier..), na samej górze masz wybór stron (zakładka w lewym górnym rogu) i miejsce respawnu (czyli gdzie chcesz się narodzic)
Zorak napisał(a):
3) znacie jakies fajne serwery min polskie bo ASE znalazl mi 3 polskie z czego 2puste...
Poustawiaj sobie wszystko dobrze w zakładkach po lewej stronie (np. jak masz mody, to zaznacz 'none' jeśli chcesz grac w czystego BFa, ew. nazwę modu jeśli chceszw niego pograc; zaznacz sobie PunkBuster 'on' żeby wyszukiwało Ci serwery na których jest włączony PunkBuster; pingi mniejsze niż np. 100 itd.). Najlepiej jakbyś sobie pododawał polskie serwery któe Ci się wyświetlą do Favourites1 i zrobił sobie taką własną listę poslkich serverków (przynajmniej ja tak mam) wtedy jak bedziesz chciał sobie pograc na polskich serverkach tylko, to przechodzisz na Fav1 i sobie patrzysz na którym serverku grają ludzie i się dołączasz...
Btw. zajrzyj sobie także na forum do topicu 'Lista polskich klanów' czy jakoś tak i tam masz opisy klanów i adresy ich serverków - możesz sobie przekopiowac te adresy i zrobic na ich podstawie listę polskich serverków..