Ja wymienie to co widziałem i słyszałem, Wy możecie dodac swoje, pośmiejemy sie razem.
Śmieszne:
- mecz FS - Enclave2 - BotB - Okota (bazooka) chyba jako jedyny z żyjących, gdzieś w regionie kościoła, bohater WARSOW - "Okota jest mój" - wbiegając w rejon kościoła jako medyk - 2 sekundy później komunikat:
[FS] Okota (granade) - enclave``Warsow - brecht na sali
- Lady Vicky - chyba każdy już wie za co
- Hunterkiller - mecz z SPQR - Kharkov - przelatujacy nad wyszarzona przed chwilą flagą (przy powrocie z własnego lotniska) rzuca bombę na chybił trafił w ruinki koło flagi, po czym napis: enclave``Hunterkiller (killed) - kogos z SPQR sorry nie pamietamkto to był.
Najlepsze:
- Hunterkiller - mecz z SPQR - latający od 2 minuty rundy na Kharkovie z 1 kreska życią, i tak przez kolejne 15 minut kończąc z wynikiem 15-0
- Vegeta - za uratowanie wygranej enclave``z 3C na Battle Of The Bulge, dzięki rewelacyjnej obronie młyna. Ostatni gracz enclavy na mapie, pierwsza runda wygrana tylko 60 kilka do zera. W drugiej rundzie prowadzenie 3C jako Axis ma okolo 80 ticetow , wiec spadek do zera ticetow Allied = przegranej enclavy. Vegeta zabija na fladze 4 osoby, w tym ostatnie dwie jednym granatem, ucieka w strone jeepa, runda sie konczy, ticety nie spadaja.
Najlepsza i najsmieszniejasza akcja LANA:
-mecz encave`` - 3C - mapa Battle Of The Bulge
-enclave Allied, stracili baze głowną.
-Bohater akcji: Pandora starajacy sie ja odbic.
-Przypadkowi świadkowie Geronimo i CloneTrooper
Pandora (inzynier) - wbiega na cmentarz, wychyla sie przez wejscie od strony bazy: na naprawiace 1 Sherman 3C, za nim jezdzacy po placu 2 Sherman 3C
Dialog:
Geronimo: Pandora zostań na cmentarzu, wyszarz, nie masz szans...
Pandora: Co mi to da? Nie będe tu siędział do końca rundy i szarzył, przeciez i tak nie zajme flagi, PRZYKOZACZĘ
Akcja:
Pandora wybiega z mina przez glowne wejscie na cmentarz, czołgiści jakims trafem go nie widzą, Pandora podbiega do naprawiarki rzuca minę obok gąsienicy czołgu, czołg nie wybucha

. Pandora niezrazony biegnie dalej, obiega druga naprawiarke i nastepnie od tyłu do drugiego Shermana 3C - jeżdzacego cały czas po placu! W tym czasie wjezdza inny czolg enclave od frontu, shermany interesuja sie nim, Pandora dogania w koncu drugi czołg, rzuca minę i... w tej samej sekundzie wybuchają oba Shermany

- wrzawa kibiców

.
ja sobie cos przypomne, to jeszcze dopisze.
UPDATE: sorry spqr, zmienilem tresc zeznan odnosnie akcji Pandory