Teraz jest 11 kwi 2025, 08:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 kwi 2003, 10:47 

Digital Illusions zastrzegło już sobie nazwę Battlefield Vietnam ...
Oczywiście nikt jeszcze nic nie ogłosił ani nie potwierdził ale raczej taki krok jest zwiastunem czegoś co może nastąpić w dalszej przyszłości...
Co o tym myślicie? Czy Dice zrobi kolejnego Battlefielda tym razem wietnamskiego? W Eve of destruction prezentuje się to całkiem ładnie więc jeśli usiądą do tego profesjonalni graficy powinno być ciekawie...osobiście interesuję się konfliktem wietnamskim i myślę że taka gierka mogłabybyć naprawdę ciekawa...dziwi mnie jednak fakt że nie skończono jeszcze dodatku "Secret Weapons..." a już są prawdopodobne przypuszczenia o kolejnej części (widać Dice nie chce zarzynać kury znoszącej złote jajka)
Pozostaje nam tylko czekać i mieć nadzieję że u nas w kraju zmieni się dystrybutor i dostaniemy tą gierkę z jedynie miesięcznym opóźnieniem :)
(szczerze mówiąc bardziej podobałby mi się tytuł Battlefield 1967 powiedzmy - nawiązywałby do tradycji :D)

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 11:06 

Napewno bedzie fajnie, bo kasy troche z portwela ubyje. Jak wyjdzie to trzeba kupic, a jak sie kupi to trzeba grac. Vietnam to Vietnam. Nie bedzie przestarzalych modeli broni, czolg, beda lepsze i mosza dodac helikopterki. To beda juz 4 wersje Battlefield'a. Zwykly, RoadToRome, nowy dodatek "Sicret Gun" nie pamietam i Vietnam.

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 11:10 

EA (związany z DICE) znany jest z wydawania ciągle nowych dodatków. Ile to powstało już dodatków do simsów, do fify i innych sportówek (co rok wydają nowy dodatek bo nie można nazwać tego inną grą) i wielu innych gier. Więc mnie oni juz przyzwyczaili do tego, że nie zostawią gry która się dobrze sprzedaje.

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 11:30 

Ja slyszalem o jakiejs grze, nie pamietamnazwy. Ale zanim ukazala sie druga czesc to EA Sport wydalo 2 dodatki do trzeciej czesci. Dziwnie to brzmi. Tak jak mowiles Daro, to do Battlefield moze byc sporo tych dodatkow. Jednemu zaraz cos od EA wpadnie do glowy i dodatek gotwy.
Mozecie zobaczyc. -> Obrazek

PostNapisane: 22 kwi 2003, 11:50 

Gorefest napisał(a):
Digital Illusions zastrzegło już sobie nazwę Battlefield Vietnam ...
(szczerze mówiąc bardziej podobałby mi się tytuł Battlefield 1967 powiedzmy - nawiązywałby do tradycji :D)

Gorefest, myśle dokładnie tak jak TY, tytuł Battlefield 1967 bardziej mi pasuje niż Vietnem. Albo mogł by równeiż brzmieć "Battlefield 1967- Vietnam" . Brzmi trochę jak dodatek, ale podtrzymuje jak to określiłeś, pewną tradycję :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 12:00 

Gosciu masz racje. To juz EA sprawa jak ja nazwa. Graczowi nie potrzebna jest nazwa. Gracz musi widziec jaka ta gra jest, ze mu sie podoba itp *********. Nazwa "Battlefield 1967 Vietnam" -owszem czemu nie.

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 14:23 

: )""""""""""""""" juz mi slinka cieknie na sama mysl o BF-ie w wietnamie

PS ciekawe czy by zrobili nory w jakich chowali sie wietnamce :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 15:35 

faktycznie może być cool gierka oby szybko wypuścili

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, 16:15 
Oldboy Battlefield.pl

Ehh ludziska a jakos nikomu nie przyszlo do glowy ze zastrzegli nazwe Battlefield Vietnam aby nikt inny nie wydal gry pod taka nazwa??? bo watpie aby ktos chcial sprobowac szczescia w sadzie z nazwa Battlefield 19XX Costam... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, 09:08 

tak sobie wlasnie tez mysle ze to moze byc tylko zabezpieczenie ze nikt nie wyda takiego tytulu a oni moze kiedys to zrobia

to tak jak z 'Killerem' amerykanie kupili prawa ale narazie sie nie kwapia coby nakrecic remake ;)
ale zaklepane maja ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, 11:21 
Moderator forum

Coliber napisał(a):
Gosciu masz racje. To juz EA sprawa jak ja nazwa. Graczowi nie potrzebna jest nazwa. Gracz musi widziec jaka ta gra jest, ze mu sie podoba itp *********. Nazwa "Battlefield 1967 Vietnam" -owszem czemu nie.

Nazwa JEST ważna - dowodem jest na przykład seria FIFA, NBA, NHL itp.
A nazwa Battlefield 1967: Vietnam (zamieniłem "-" na ":" by do R2R nawiązać) jest o niebo lepsza niż Battlefield: Vietnam, bo kojarzy się bardzo wyraźnie z BF1942 (nie ma praktycznie szansy na pomyłkę). Praktyczne mógłby to być mod do BF-a, a nie osobna gra (ale raczej bedzie to gra - względy marketingowe).

Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, 12:57 

zamiast zawracac se d. BF Vietnam proponuje zagrac w Vietcong. zajebista gra

Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, 14:33 

Z tym szybkim wyjsciem tej gry to bym sie tak nie cieszyl. Wyjdzie tak szybko jak RtR. No to sobie poczakac jeszcze potrzeba...

Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, 20:31 

moze będzie to troche nie w temacie to bardzo odradzam każdemu granie w Vietnam, bo jest to chała kompletna. Jeszcze u nas nie wyszla, ale "skombinowałem" sobie egzemplarz i przestestowałem :D no niestety, człowiek sie napalił na gre i pupa :D nie polecam nikomu , a wręcz zniechęcam do instalowania nawet :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, 21:35 

LineOfSightŁ Vietnam ??
No nie jest to gra do sieciowania, wszystko zielone. Jedna partia mogłaby trwać i 8 godzin :!: kaszana
to już Black Hawk Down jest o NIEBO lepsze i grywalne , musze jeszcze na LANie spróbować :!:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2