no nic zostalem zmyszony do wypowiedzi... w klanie od zalozenia wiodlo sie zle na czat - ktory powstal zaskakujaco szybko - nie zglaszalo sie nawet 50% sklady no moze w porywach przekraczalo to jakos 70% ale chyba tylko 1 raz, wiekszosc nie uzywala TS a nie mowie juz o tym ze tylko kilka osob mialo mikrofony a reszta nie... nie wiem naprawde jaka jest trodnosc w polaczeniu sie z serverem przez link ze strony (no zeczywiscie serv czesto nie zawsze za 1 razem odpowiadal ale jak sie ktos podlaczyl to dzialalo) aha i jaka to trodnosc podlaczyc mikrofon.. jaka to trodnosc przeczytac jakie polecenia mowi osoba i wykonac je w celu konfiguracjii

... Treningi... co to za trening jak nikt sie nie slucha CL tylko nawet go zabija - dla zabawy

... nie czyta taktyk,

klanowicze nie dostaja taktyk na czas ale w czasie treningu

.. Nie stosuja sie do taktyk ale robia samowolke...

np FS chyba widzialo jak gralismy kazdy lecial w swa strone poza poczatkiem gdy wiekszosc (!!!)

a nie wszyscy... wystartowala na wyznaczonych dla nich pozycjach - skandal dla mnie.
ale juz nie bede wspominal o tragicznych wrecz wypowiedziach " -ja nic nie slysze zeby mi TS gwizal -ale nam wszystkim pozostalym gwizdze i jest poglos - no to co? ..." ............