Teraz jest 6 kwi 2025, 10:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 kwi 2005, 23:35 

Wiec zaznaczam na początku topicu ze osoby nizej wymienione absolutnie mialy na wzgledzie by ten topic sie pokazal na tym forum. W ich wersji miałby on na celu wysmianie wstretnych oszustow jakimi są gracze Teamu Enclave.
Mianowicie na meczu Enclave vs MON. Na pierwszej mapie BTB. Zostaliśmy posądzeni przez graczy Homera i Zgredsteina o wstretna perfidna manipulacje ticketami strony axis :shock: :o Mianowicie ci dwaj osobnicy przez jakies 10 minut powtarzali nam zebysmy zmienili tickety axis bo za szybko spadaja i ze normalnie spadaja wolniej :D :D
Dodam ze zadne normalne srodki persfazji nie docieraly do tych osobnikow i wciaz uparcie stali przy swoim (zasada rozumowania bardzo prosta: my wiemy najlepiej reszta to matoly). Dopiero przyjscie Byczka (big thx), ktory po sprawdzeniu ticketow wypersfadowal wyzej wymienionym osobnikom, ze axisow spadaja bardzo szybko zaczelismy gre. Do czego jednak zmieza moj post. Mianowicie chcialbym zeby WSZYSTKO WIEDZACY maly wypierdek Homer zluzowal swoje poslady bo ma mleko jeszcze pod nosem i wszystkich rozumow nie zjadl. To samo sie tyczy wielce oszukanego Zgreddsteina, tobie to sie chyba zwoj na mozgu wyprostowal. Czasem lepiej w spokoju wysluchac opini innych a nie klapac bezmyslnie halabardą, tymbardziej w przypadku gdy nie ma sie racji.
Nie mam nic do klanu MON, sa to spoko goscie i szacuneczek za fajny meczyk. Co do Homera i Zgreddsteina to nawet na was mi swojej kupy szkoda. Chcieliscie napisac koniecznie posta o debilach z enclavy nie znajacych Bfa i ponabijac sie z nich, ups chyba jest odwrotnie.

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2005, 23:49 

Jest mi przykro, że takie coś nastąpiło.
Żałuję, że nie miałem czasu grać na dzisiejszym meczu, bo bym im wyjaśnił o co tutaj chodzi.
Jednakże osoby te mogły po prostu nie wiedzieć o takich rzeczach (inna sprawa że się przy tym upierały), dlatego nie chciałbym żeby zaraz zaczął się na nie maksymalny pojazd.
Sorki panowie za problem i gratulacje za wygrany meczyk.

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2005, 23:52 

Obys niezaczal kolejnej telenoweli Kamikazze :twisted: No coz, ostatnio niektorzy maja nerwa wiec wybacz im hehe 8)

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2005, 23:59 

nie chce telenoweli ale poprostu przyznania sie do bledu tych 2 graczy i przeproszenia za zamieszanie ot co. Potem admin moze amknac topic. Doskonale wiem ze reszta graczy MONu potrafi sie zachowac ale Homer i Zgred dali do pieca za duzo.
Ze swojej strony moge przeprosic za przeklenstwa.

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 00:06 

Hahah Homer :twisted: hahah nic nowego

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 00:14 

A ja mam przesłąnie do Homera
Niech przestanie się wreszcie wtracac we wszytko o czym nie ma pojęcia :]

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 00:18 

Cytuj:
Chcieliscie napisac koniecznie posta o debilach z enclavy

Nie. Nie chciałem napisać, że ktokolwiek jest debilem. Aczkolwiek chciałem napisać o ewentualnym manipulowaniu tiketami - to prawda. Przyznaję, że się myliłem razem z Homerem i niektórymi osobami, bo sporo osób z nas miało poważne wątpliwości co do tych tiketów.
Cytuj:
To samo sie tyczy wielce oszukanego Zgreddsteina, tobie to sie chyba zwoj na mozgu wyprostowal.

To też niestety prawda... ostatnie burzliwe wydarzenia w MONie nadszarpnęły moje nerwy i zaufanie do niektórych osób, stąd pewnie moja uporczywa reakcja na te tikety i rzekome oszustwo.
Za incydent przepraszam.

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 00:21 

Zgred dziekuje za wyjasnienie. Przeprosiny przyjete.

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 00:29 

A tak w ogóle thx za meczy fajnie się grało ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 01:06 
Moderator forum

Brawo Homer :!: :) Teraz juz mozna powiedziec wszystkim ze tak naprawde jestes tajna bronia ONZu i twoje glowne zadania to: 1. rozsadzic MON od srodka 2. oskarzac o czity kogo sie da :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 06:36 
Moderator forum

AFAIK tempo spadania ticketów jest zależne jedynie od ilości slotów na serwerze im jest ich więcej tym tickety spadają szybciej. Dlatego tesz CB nie dopuszcza grania na serwach zwięcej niż 40 slotami.

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 12:43 

raczej Rotfl :) ... a wogóle to LOL ...

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 14:19 

ja tam sie na ticketach nie znam... :oops: dobrze ze mecz sie odbyl bo jak mowilem wczesniej gra mi sie bardzo podobala :wink: super sie z wami gra chopy.szkoda ze nie obylo sie bez zgrzytow... :roll:

P.S. btb bylo ******* chyba przyznacie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 14:20 

Warsaw :) Żeś Pojechał :)

P.s. co z moimi vlepami ? :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 15:11 

DIE HARD meczyk naprawde zajefany pod wzgledem napiecia. Przyznam ze mielismy cieplo pod koniec rundy jako axis, kiedy nasze bylo wszystko oprocz bazy allied, lekko ponad 3 min do konca i dodatkowo ok 20 ticketow w plecy :) Naprawde gg MON.
Moj post prawie osiagnal skutek (nie chcialem nabijac sie z MONu albo zjeby..ć ich na forum) Zgred przyznal sie publicznie do bledu i przeprosil. Z mojej stronu no ofence do niego, peace. Szkoda ze jedynie on ma na tyle oleju w glowie :roll: No coz ale czego mozna spodziewac sie od rozpieszczonego i rozwydrzonego czternastolatka jakim jest Homer? Chyba tylko wysypujacych sie z tornistra kredek swiecowych :D i debilnych odzywek (no w sumie z odzywkami to i u mnie czasem debilnie :oops: )
ps.nie mam nic do ludzi mlodych - KASER ROX :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2