Teraz jest 11 kwi 2025, 05:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 kwi 2003, 03:41 

Hmm, jak by tu zaczac zeby nikogo nie urazic. Nie wiem czy tylko ja zagladam na strone Nations Cup, ale od 23 kwietnia ruszyli z kopyta.
Gry beda sie odbywaly 12 vs 12, druzyny wybieraja wlasna mape do gry.

Przeprowadzono baraze: Wegry wygraly z Portugalia, a Austria z Belgia. 12 narodowych teamow podzielonych zostalo na 2 grupy:

Grupa A - Austria, Dania, Niemcy, Węgry, Holandia, Anglia
Grupa B - Finlandia, Francja, Włochy, Norwegia, Polska, Szwecja

2 pierwsze druzyny z grupy graja dalej.

Jak widac gramy ze Skandynawia, ktora zajmuje czolowe miejsca w ladderze BF-a. Mecze zaczynaja sie od 28 kwietnia :!: , to znaczy ze moglibysmy juz grac w poniedzialek, a tu co :?: Cisza... zadnych informacji, treningow, taktyk, jaka mapa?. Na dodatek startujemy od razu z grubej rury czyli pierwszy mecz mamy ze Szwecja, pozniej Nor, Fra, Ita, Fin.

Robmy cos w tym kierunku , bo sie obudzimy z reka w nocniku... chyba ze zlewamy temat (to Belgia pewnie chetnie by zagrala).

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 08:31 

a tak to kto jest w tym teamie ?? czy to jest tajemne kolko wzajemnej adoracji ?? a i jak zostaly wybrane :?:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 13:56 

blade_hunter napisał(a):
a i jak zostaly wybrane :?:

no wiecie, rozumiecie tow. ee tzn kolego, jednoglosnie ma sie rozumiec :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 14:01 

blade_hunter napisał(a):
a i jak zostaly wybrane :?:

Pewnie przez Komisje Śledczą :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 14:44 

Oto sklad:

Aiv * - [PRGK-42]
CloneTrooper - AristocracY
Colar - AristocracY
coralgol - PRGK-42
Coug' * - AristocracY
Funny Joe - ONZ
Kaczy - ONZ
KIBOL - SPQR
Kleszcz - AristocracY
mati.pl - ONZ
Milosz - ONZ
Pepsee - PRGK-42
Piaseczni- PRGK-42
RaKLeZ - AristocracY
Tin-PL - AristocracY
tp - ONZ
Warsaw Kamikaze - AristocracY

Nie widze osobiscie sensu takiego wyboru osob - jesli laska moze ktos mi wytlumaczy jakim sposobem zostal ustalony.

I nie nazywajcie tego "zbioru" ludzi - przedstawicielami Polski. W CB aktywnie gra 6 polskich klanow.

Dlamnie ten sklad to arcy + cos tam- bez urazy panowie ale mnnie to smieszy .

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 15:20 

Wlasciwie piszecie nie na temat, prosze sobie zalozyc nowy topic.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 15:26 

Wlasciwie to slyszalem ze z powodu nadmiernego smrodu ktory wydzielasz miales nie grac w NC, ale skoro to nie reprezentacja Polski tylo arcy to po co wam jakies treningi- macie swoje :lol: .

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 15:59 

He he jak zawsze pokojowo nastawiony Wojt. A kto powiedzial ze gram?
Jak sie da zauwazyc jestem tylko w skladzie. Jak sadze z Wojtem bylaby to "lepsiejsza" zbieraniana graczy, ale niestety ktos go pominal. Jaka szkoda... Przydal by sie ktos do wyklucania :lol: Aha i gdyby ktos sie pytal dlaczego nie gram - Wojt mu odpowie.
Jak zawsze zaczyna sie temacik "o czyms innym", a tu nagle ktos wtraci swoj smrodek (chociaz sklad wisi juz dobry miesiac) . Wiec prosze bardzo mozemy rozpoczac od dzisiaj kolejna miesieczna klotnie dlaczego taka reprezentacja, a nie inna. Pierwszy mecz juz w przyszlym tygodniu. Pisalem juz do 2 osob zeby dodac Maniaca z WA do skladu (byc moze jeszcze kogos z WA). Nie wiem czy wogole Aiv kapitan jest ostatnio obecny?

Aha i zejdz ze mnie, bo to nudne sie robi...

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 16:01 

Skład jest silny i to się liczy. Dobierany był w porozumieniu z clan liderami poszczególnych dywizji. Więc należy im tylko życzyć powodzenia. Dziś będe starał się skontaktować z Aiv em bo on miał prowadzic NC PL ale skoro ma mało czasu znajdziemy może jakiegos następce. Ja proponuje Cougara z Arcy lub Piasecznika z PRGK plus z dwóch doradców by sie przydało. Ja postaram się wszystko nakręcić ze strony medialnej na tej www. Może sie uda ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 16:36 

Sklad jest silny- czy ja wiem..... w kazdym klanie znajdzie sie 3 naprawde dobrych wymiataczy - w WA i w FS tez i byl by to naprawde POLSKI sklad.

Jednak arcy postanowilo zrobic inaczej- to ich klan jest "najlepszy" , to oni maja najwyzsze pozycje w statsach i to oni powinni reprezentowac Polske a zeby wiekszego dymu nie bylo to doszli Przyjaciele Krolika z ONZ i PRGK mo i Kibol :wink: .
Jesli ktos uwaza ze jest to wporzadku to nie wiem czy ma dobrze poukladane w glowie.

Niech osadza to ludzie ........ :?

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 16:51 

Ogólnie skład jest dobry i stworzony z najlepszych klanów w Polsce :arrow: Fakt ze nie ma nikogo z SPQR, WA i FS ( w sumie jak dla mnie to moze i mozna by tam kogos wybrac, ale moze lepiej tak jak jest bo sie lepiej zgrają )

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 16:51 

Aha jeszcze jedno- jesli ktos ma ochote byc jednym z lepszych w statystykach BF'a to polecam sposob "arcy" :

1- Musisz miec kilka nickow- na jednych grasz kiedy chcesz i jak chcesz ale musisz miec przynajmniej jeden do nabijania statsow.
2- Z nickiem do nabijania statsow wchodzisz na serwery gdzie jest malo ludzi - wsiadasz do czolgu i zdobywasz flagi (najlepiej daja ptk.) nno i przy okazji zabijasz tych biedakow co chca je odbic.
3- Po paru godz. takiej gry jestes w scislej czolowce i mozesz wszystkim mowic jaki z ciebie hojrak.

Sry- tu zboczylem z tematu ale : swego czasu Cloon mial ogon (zawsze pod innym nickiem) i to jest fakt, inni z arcy tez tak robili- http://bftracks.net/appl/bft/Search/vie ... tains/arcy

Warsaw Kamikadze ma az 5 nickow :shock: - brawo dla pana :lol:

A wiem ze Cug. wlasnie statsami uzasadnial to ze arcy ma prawo do wiekszej ilosci graczy w skladzie na NC .

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:06 

drprzem napisał(a):
Ogólnie skład jest dobry i stworzony z najlepszych klanów w Polsce :arrow:

Mówisz tak jak by najlepsi grali w "najlepszych klanach" a reszta to mięso armatnie.

Cytuj:
Fakt ze nie ma nikogo z SPQR, WA i FS ( w sumie jak dla mnie to moze i mozna by tam kogos wybrac,

W sumie to zdanie to brzmi jak by z wielką łaską można było dorzucić kilku "gorszych" z SPQR, WA i FS :?

Cytuj:
ale moze lepiej tak jak jest bo sie lepiej zgrają )

To może lepiej by było wystawić tylko ludzi z AristocracY bo pewnie najlepiej by sie wtedy zgrali :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:19 

Panowie przestancie żartowac i wybierzmy ten skład według demokratycznych zasad każdy z grających na polskiej scenie bf klanów ma taki sam wkład w stworzenie jej, więc bez przekrętów to nie polski rząd :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:27 

drprzem napisał(a):
Fakt ze nie ma nikogo z SPQR

Sugerujesz, że jestem nikim ;)?
A jeśli chodzi o NC i taktyke propnuje założyć odzielne forum, żeby uniknąć zbędnych komentarzy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2