Teraz jest 5 kwi 2025, 18:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 kwi 2005, 01:01 

Czuje się strasznie głupio, czuje się winny, czuje się oszukany, czuje się pokrzywdzony... (wiem, że to antagonizmy, ale taka jest rzeczywistość).

Miejsce zdarzenia: BF1942 neostrada tp/Strefa gier
Osoba z którą się zaogniłem: -=kTx=-|T mcmt
Przyczyna:

Akt.1: Rozległe pagórkowate pola w Normandii (Bocagne). Moja osoba biegnie sprężystym krokiem w stronę samolotu. Nagle w/w osobnik potrąca mnie jadąc Kugbelwagenem i dojeżdża do samolotu którym chciałem polecieć. Podenerwowany tym zdarzeniem, które IMHO było zwykłą kradzieżą, ostrzeliwuje samolot. Efekt: kick - słusznie...

Akt.2: Największa bitwa pancerna wwII - Kursk. Na serwerze znajdowało się w tamtej chwili 6 osób, w tym 3 w moim teamie. Chwila po starcie Ilyushinem Shturmovikiem na moim ekranie pojawia się tekst w/w osobnika: "po co startujesz jak nie umiesz latać" - czy coś takiego. Moja odpowiedź było znowu impulsywna: "lol - "lekka obraza", możemy zagrać 1 na 1 mp40". "Jestem lotnikiem" - usłyszałem w odpowiedzi. Wobec tego napisałem, że nie obchodzi mnie to za bardzo, tym bardziej, że są 2 samoloty na 3 osoby i każdy może polatać. Usłyszałem, że jestem dzieciakiem, czyli typowy tekst dla kogoś kto nie ma argumentów. Niestety znowu mnie poniosło i użyłem przekleństwa, którego przytaczać nie będę. Efekt: ban - czy słusznie? Sprzeczałbym się.

Jestem winny, co do tego nie ma wątpliwości. Ale czy mówienie komuś żeby odstosunkował się od samolotów bo nie umie latać (chociaż nie zdążyłem nawet wystartować), kiedy na serwerze jest 6 osób i 4 samoloty nie jest śmieszne? Wątpię by "mcmt" od początku był asem przestworzy, też musiał się jakoś nauczyć latać. Jest to kuriozalne również z tego powodu, że sam nie spełnia pół godziny wcześniej użył pojazdu 4-kołowego do celów do tego nie przeznaczonych. Też mogłem mu powiedzieć: po co tym jeździsz, jak nie umiesz. Ale nie powiedziałem.

A więc: drogi mcmt, zdaje sobie sprawę, że źle postąpiłem obrażając ciebie. Jednak sam zrozum, że twoje zachowanie w zaistniałej sytuacji było nie na miejscu. Tym bardziej, że niejednokrotnie oddawałem samolot komuś kto by mógł zrobić z niego większy użytek, o czym, rzecz jasna, akurat wiedzieć nie mogłeś.

Mam więc następującą prośbę: proszę o złagodzenie kary do miesięcznego bana.

Chciałbym również wnioskować o nie stasowanie w niniejszym wątku w postaci głupich, czy też obrażających mnie komentarzy.

„I rzekł Bóg: Niech stanie się światłość, I stała się światłość” (I Moj 1, 3).

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 01:12 
Moderator forum

:shock: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 01:14 

Twinn napisał(a):

Chyba nie doczytałeś do koca... :>

Ps. "Ja wiedziałem, że tak będzie"

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 02:20 

oj nieladnie mcus, nieladnie :lol:
prosze zdjac bana bo sam nie jestes bez winy zlagodz bana do 'bana w zawieszeniu" :lol:

PostNapisane: 18 kwi 2005, 08:05 

Macu napisał(a):
Akt.2: Największa bitwa pancerna wwII - Kursk. Na serwerze znajdowało się w tamtej chwili 6 osób, w tym 3 w moim teamie. Chwila po starcie Ilyushinem Shturmovikiem na moim ekranie pojawia się tekst w/w osobnika: "po co startujesz jak nie umiesz latać" - czy coś takiego. Moja odpowiedź było znowu impulsywna: "lol - "lekka obraza", możemy zagrać 1 na 1 mp40". "Jestem lotnikiem" - usłyszałem w odpowiedzi. Wobec tego napisałem, że nie obchodzi mnie to za bardzo, tym bardziej, że są 2 samoloty na 3 osoby i każdy może polatać. Usłyszałem, że jestem dzieciakiem, czyli typowy tekst dla kogoś kto nie ma argumentów. Niestety znowu mnie poniosło i użyłem przekleństwa, którego przytaczać nie będę. Efekt: ban - czy słusznie? Sprzeczałbym się.

szczerze to srednio widze tutaj wine, dziwi mnie postawa admina ktory za jedno przeklenstwo od razu daje bana. Na wielu serwerach sypia sie cale lancuszki i admini milcza...

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 09:20 
Moderator forum

Macu napisał(a):
Twinn napisał(a):

Chyba nie doczytałeś do koca... :>

Ps. "Ja wiedziałem, że tak będzie"

doczytalem... ale tez gralem w tym samum czasie na tym serwerze i uwazam ze mcmt mial powod.... :twisted: chyba nie opisales wszystkiego tak jak przebiegalo... no ale w sumie co mnie to interesuje..? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 09:27 

temu panu podziekujemy :oops:

Ostatnio edytowano 18 kwi 2005, 09:40 przez ===killer===, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 09:37 

Skomentował bym to ale poprostu nie moge ...

PS. Ale z mojej strony ograniczam gre na serverach polskich !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 09:39 

O lol osobiście grałem na neostradzie w tedy jak strzelałeś w jego samolot i nie wkręcaj ze tak nie było i nie rób z siebie jakieś ofiary losu osobiście żal mi ciebie !!! :twisted: Aha co do tego bana to dostałeś kicka a nie żadnego bana (następny wkręt) tak samo jak grałem na powerzonie na Marker Garden Only to niejaki koleś o nicku "Macu" wziol samolot żeby oddać go Axisa jeszcze pisał na czacie "axis chcecie samolot?" i potem się dziwicie czemu na powerzonie jest taki gnój !!

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 09:42 

Bomber siedzi an serwerze dla pilotó i SusiS masz racje tez tam czasem wpadam ;]

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 10:58 
Moderator forum

... co nie zmienia faktu, że mcmt to zarozumiały bufon :D

Oboje nie są bez winy ... przejechanie się po kimś kibelwagonem żeby zabrać sprzęt przed nim to chamstwo ... i chyba nikt nie zaprzeczy :D
Strzelanie do startującego samolotu to też chamstwo ... i tu też nikt nie zaprzeczy.

Wnioskuję więc o dożywotniego bana na wszystkich polskich serwerach dla mcmt i Macu :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 11:13 

artih napisał(a):
... co nie zmienia faktu, że mcmt to zarozumiały bufon :D

Oboje nie są bez winy ... przejechanie się po kimś kibelwagonem żeby zabrać sprzęt przed nim to chamstwo ... i chyba nikt nie zaprzeczy :D
Strzelanie do startującego samolotu to też chamstwo ... i tu też nikt nie zaprzeczy.

Wnioskuję więc o dożywotniego bana na wszystkich polskich serwerach dla mcmt i Macu :D :D :D

lol.... ja juz wole sie do tego nie mieszac :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 11:17 
Moderator forum

ja dodam swoje 3 grosze..ostatnio podobało mi sie zachowanie Lady Vicky kiedy oddała mi panzeraIV (dziekuję) ona jest asfaltem a ja czołgistą i wiedziała ze zrobie lepszy użytek z tej puszki...choc mielismy strasznego locka na kursku (zaden pilot nie chcial przejsc do axis)..i to jest gra team play

a swoja droga to mcmt nie zachowal sie zbyt ladnie

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 11:45 

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOSZZZ... NIE MOGĘ :lol: !
Logi z serwera są już w drodze...

ps.: nie był to Illushin lecz Yakolev :D O LOOOL!!! :lol: ...
ps2.: Oczywiście wagenem nikogo nie potrąciłem tylko przejechałem obok :D.
psX.: BAN JEST NA 8 MINUT :lol: :lol: :lol: !!!

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 11:56 

a mnie urzekł kwiecisty opis sytuacji sporządzony przez Macu.

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2