Nawiazujac do wypowiedzi Tin'a :
Po 1 - skoro " w każdym meczu może grać góra 3 graczy z jednego klanu " - to jakim sposobem chcecie grac w 12 - 3 z arcy + 3 z ONZ + 3 z PRGK no i 1 Kibol to 10 a gdzie jeszcze 2 osoby do pelnego skladu?? i gdzie rezerwa z innych klanow ??
Po 2 - jako vcl mialem "obraz" tego co sie dzieje przy wyborze "kadry" i wiem na 100% ze Coug. argumentowal to ze arcy maja prawo do wiekszej ilosci miejsc wlasnie statystykami.
Po 3 - wcale mnie nie to ze nie ma mnie w tej grupie - jak Scae poprosil mnie zebym podal 3 do reprezentacji to podalem - mnie tam nie bylo.
Nie chcialem w tym uczestniczyc z kilku powodow :
a - mialem przeczucie ze jak cos pojdzie nie tak zrobi sie wielki dym i nie mialem zamiaru w tym uczestniczyc.
b - po naszych przygodach w Pucharze CB stwierdzilem ze robienie 2 rzeczy na raz wplywa "destukcyjnie" na obie te rzeczy - wole skupic sie na normalnych rozgrywkach.
c - od dluzszego czasu mam "urwanie glowy" jesli chodzi o czas - nie mam go w nadmiarze nawet dla swojego klanu.
d - przyznaje - niechec do niektorych rowniez jest takim powodem.
Po 4 - wiem ze sklad jest od dluzszego czasu , nie udzielalem sie w dyskusji poniewaz nie bylo takowej - byla wczesniej jednak zostala przeniesiona , wiec czekalem az "temat" wroci na forum ogolne. Bo skoro "ktos" nie mial ochoty wysluchiwac opinii innych graczy tylko zrobic to tak jak mu sie podoba najbardziej to wczesniej czy pozniej musial sie liczyc ze dojdzie do draki na temat skladu.
Sumujac :
Osobiscie uwazam ze ostatnia "burza" na tym forum przyniesie pozytywne korzysci dla tego projektu.
To ze nie darze Clona sympatia nie jest tajemnica , jednak nie obrazam zadnego klanu ani zadnej osoby.
To ze powiedzialem cos o "smrodku" to nie byla docinka z mojej strony - zacytowalem tylko (moze nie doslownie - tego tematu juz tu nie ma) Coug. ktory wczesniej stwierdzil cos takiego - " w celu unikniecie niepotrzebnego smrodu Clone nie bedzie gral w reprezentacji" ( nie pamietam dokladnie slow ale taki byl sens tej wypowiedzi.
A ze nazwalem go "maskotka" to mysle ze bylo to "trafne" stwierdzenie tego co on w tej reprezentacji robi. Bo skoro nie gra i nie ma zamiaru nic w niej robic zeby nie dac mi pozniej jakiegos powodu do "wyflaczen" to kim on tam mial byc jak nie "maskotka

"