Teraz jest 11 kwi 2025, 05:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 kwi 2003, 08:23 

To może zapoczątkujmy debatę na ten temat ...........

Skład jest taki bo tak ustalili liderzy i zrobili to dopasowując ludzi na poszczególne stanowiska.........W Polsce jest wielu świetnych graczy i jakby wszystkich wziąść to 3 składy by wyszły........nie jest to reprezentacja ARCY ....w każdym meczu może grać góra 3 graczy z jednego klanu. Wydaje mi się że reprezentacja będzie w rotacji tzn gracze będą się zmieniać.........Tu nie chodzi o to żeby wziąść ludzi z najlepszymi statsami, tylko takich którzy się sprawdzają na różnych stanowiskach ......może nie wszyscy zostali zauważeni...przecież liderzy to nie jasnowidzowie i mogli kogoś pominąć......Ja osobiśćie jestem za tym żeby ludzie się zmieniali.....sam chętnie się będe zmieniał z zawodnikiem z innego klanu bo nie uważam że jestem alfą i omegą w BF-a tak jak to sądzą niektórzy.... :arrow:

Ps. nawiązując do tematu wcześniejszego....
WOjt powiedz w końcu że cie denerwuje to że nie możesz w tym składzie być ...Wymyślasz jakiś sposób arcy na statsy....? Człowieku spowarzniej trochę ......skład jest ustalony od jakiegoś czasu a teraz sie udzielasz..Może dlatego paru ludzi nie wzięto bo się lubią tylko wykłócać i obrażać na innych graczy lub klany[/code]

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 09:00 

I to jest prawidłowa postawa, kogoś kto powinien grac w reprezentacji ............. skromność i właściwa samoocena są bardzo ważną cechą nie tylko w "grze" ale i w życiu............... niestety niektórzy o tym zapomnieli, a szkoda.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 09:37 

skruche to latwo okazac :!:
a ostatni widzialem jak pan TIN zucil w strone samolotu granata bo biegl przed nim innt czlonek druzyny. i to jest twoim zdaniem zdrowe :?:
Przestanmy wrescie rozmawiac o ustalonym skladzie TEAM'u i wezmy sie do roboty :!: :!: :!: Brakuje jeszcze dublerow do "podstawowej 12" oraz wybranej mapki jak i treningow.
Jak napisalem wczesniej pisze sie na sparing partnera :wink:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 09:48 

Właśnie, póki co jest mecz 11 maja a w CB tylko ja się dopisałem do tego meczu.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 10:46 

Nawiazujac do wypowiedzi Tin'a :

Po 1 - skoro " w każdym meczu może grać góra 3 graczy z jednego klanu " - to jakim sposobem chcecie grac w 12 - 3 z arcy + 3 z ONZ + 3 z PRGK no i 1 Kibol to 10 a gdzie jeszcze 2 osoby do pelnego skladu?? i gdzie rezerwa z innych klanow ??

Po 2 - jako vcl mialem "obraz" tego co sie dzieje przy wyborze "kadry" i wiem na 100% ze Coug. argumentowal to ze arcy maja prawo do wiekszej ilosci miejsc wlasnie statystykami.

Po 3 - wcale mnie nie to ze nie ma mnie w tej grupie - jak Scae poprosil mnie zebym podal 3 do reprezentacji to podalem - mnie tam nie bylo.
Nie chcialem w tym uczestniczyc z kilku powodow :
a - mialem przeczucie ze jak cos pojdzie nie tak zrobi sie wielki dym i nie mialem zamiaru w tym uczestniczyc.
b - po naszych przygodach w Pucharze CB stwierdzilem ze robienie 2 rzeczy na raz wplywa "destukcyjnie" na obie te rzeczy - wole skupic sie na normalnych rozgrywkach.
c - od dluzszego czasu mam "urwanie glowy" jesli chodzi o czas - nie mam go w nadmiarze nawet dla swojego klanu.
d - przyznaje - niechec do niektorych rowniez jest takim powodem.

Po 4 - wiem ze sklad jest od dluzszego czasu , nie udzielalem sie w dyskusji poniewaz nie bylo takowej - byla wczesniej jednak zostala przeniesiona , wiec czekalem az "temat" wroci na forum ogolne. Bo skoro "ktos" nie mial ochoty wysluchiwac opinii innych graczy tylko zrobic to tak jak mu sie podoba najbardziej to wczesniej czy pozniej musial sie liczyc ze dojdzie do draki na temat skladu.

Sumujac :

Osobiscie uwazam ze ostatnia "burza" na tym forum przyniesie pozytywne korzysci dla tego projektu.
To ze nie darze Clona sympatia nie jest tajemnica , jednak nie obrazam zadnego klanu ani zadnej osoby.
To ze powiedzialem cos o "smrodku" to nie byla docinka z mojej strony - zacytowalem tylko (moze nie doslownie - tego tematu juz tu nie ma) Coug. ktory wczesniej stwierdzil cos takiego - " w celu unikniecie niepotrzebnego smrodu Clone nie bedzie gral w reprezentacji" ( nie pamietam dokladnie slow ale taki byl sens tej wypowiedzi.
A ze nazwalem go "maskotka" to mysle ze bylo to "trafne" stwierdzenie tego co on w tej reprezentacji robi. Bo skoro nie gra i nie ma zamiaru nic w niej robic zeby nie dac mi pozniej jakiegos powodu do "wyflaczen" to kim on tam mial byc jak nie "maskotka :wink: "

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 10:58 

Po 1 - ZTCP to oficjalny limit to 5 osób z jednego klanu w meczu reprezentacji.
Po 2 - ZTCP to argumentował raczej wysoką pozycją wtedy jeszcze DAK w ladderze.
Po 3 - Ja podawałem kilku ludzi z każdej profesji. W sumie podałem 8 ludzi. Wybranych zostało (nie wiem przez kogo) 3 + AIV który chyba grać nie będzie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 11:42 
Moderator forum

qrna panowie...rozumiem ze sa spiecia miedzy wami ale nie dawajcie PS'ow i innych tekstow na temat "tego czy tamtego"...
mamy tu do rozwiazania powazny problem i prywata niczego nie rozwiaze...
Prosze was o konkrety bo jest malo czasu i chyba zaden z was nie chce zeby Polska sie skompromitowala na arenie miedzynarodowej...

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 11:53 

Cieszy mnie to że nie ma odpowiedzi niekonstruktywnych.........

Jak zauważył słusznie wojt brakuje ludzi z innych klanów....nie ma również za wielu dublerów więc myśle że skład się powiększy...to zależy jednak od Liderów.....

Odpowiedzialność za reprezentację moim zdaniem ponosimy wszyscy więc starajmy się wyrażać jak najwięcej opini o składzie oraz taktykach ( jeżeli będą dostępne ) .....

Jedno natomiast jest ważne ( moim zdaniem):

Jest wielu bardzo dobrych graczy indywidualnie -zasługujących bez wątpienia do reprezentacji Kraju............Część jednak tych graczy nie będzie w stanie współgrać z grupą ( team-em) z powodu swej indywidualności....Skład musi być złożony z takich ludzi , którzy będą ze sobą współgrać ( tworzyć zgrany team ).. Okarze się zapewne że wielu słabszych indywidualnie graczy znakomicie gra w team-ie

Więc skład podczas treningów w moim miemaniu będzie stale się zmieniał w rezultacie tworząć super zgrany skład !!!! A TO JEST NAJWAŻNIEJSZE

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 12:47 

WŁAŚNIE!! Gramy w TEN CZWARTEK ze SZWEDAMI!!!
BTW Ciągłe zmienianie składu nie poprawi zgrania, wręcz odwrotnie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 13:50 

Piasecznik wiec krotko i na temat . Poniewaz nie ma CL ani jego zastepcy zostan choc na jakis czas p.o. CL ;). Terminy gonia i przydaloby sie chociaz trening przeprowadzic. Np wtorek kolo 21, bo z tego co widze o tej godzinie juz zadnych meczy w CB byc nie powinno. Przydaloby sie rowniez by wstawilo sie troche ludzi poza team poland jako sparing partnerzy.
Co wy na to ?
Mysle ze Piasecznik ma na tyle duzy autorytet i zdolnosci organizacyjne, ze nie bedzie wiekszej opozycji przeciw niemu ;).

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 13:57 

Nom ja chetnie postrzelam do team poland :D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 14:03 

ja zglasza swoja skromna osobe jako sparing partner 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 14:04 

hmmm no chetnie moge porobic za worek treningowy ;] (z pazurkami!)

sa gdzies zapisy ;) ?
zeby sie nie okazalo ze TEAM PL 8 vs 24 worki ;)

i moze jakis TS dla wszystkich ;) ??

Ostatnio edytowano 28 kwi 2003, 14:05 przez Torak, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 14:04 

Spotkajmy się więc jutro na TDC o 21
Haslo cup
Serwer TS hell.art.pl
Ustalimy jakas mapke
i ją przetrenujemy.
Sparing partnerów także zapraszam.
Tylko prosze grzecznie i słuchać się mnie.
Jak ktoś będzie krnąbrny dostanie bana bez ostrzeżenia!
Wprost nie znoszę jak ktoś marnuje mój cenny czas.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 14:13 

Przysięgam stwaic czoła każdej kuli wytrzelonej z waszego żelastwa :lol:

Tak na poważnie to z chęcią wezmę udział w treningu :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2