Teraz jest 11 kwi 2025, 08:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 kwi 2003, 23:32 

Ok skoro sa te trening naszej reprezentacji to proponuje stworzyc server TS'a dla klanow ktore pomagaja wspolnie w tych treningach. Brak komunikacji oznacza gorsze granie. A chyba lepiej jest jak reprezentacja walczy z trudniejszym przeciwnikiem. Bo napewno nie bedzie miala tak latwo z prawidziwymi druzynami, poniewaz ci napewno beda mieli jakiegos komunikatora glosowego. Nie chodzi chyba zeby caly czas reprezentacja na treningach wygrwala bez problemu, bo jak przyzwyczaja sie do latwizny to zostana niezle zaskoczeni przez normalnego przeciwnika. A wiec propunoje cos z tym zrobic!! Niech zostanie stworzony server ts taki aby tylko login oraz haslo znaly klany ktore beda uczestniczyc w wspolnych treningach!!!!

Prosze o wasze opinie!!!

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 00:30 

Mi tez sie kiepskawo gralo bez ts-a, nic nie wiedzialem gdzie wrog, ale ogolnie fajnie bylo :). Niezle sie gralo, mialem fajne akcje z Colarem ze tylko boki zrywalem :D
Nasz NC team zwany Team Poland niezle wymiata, wiec musimy im stawic bardziej czola zeby nie bylo im tak latwo....
Nastepnym razem stawiamy TS-a, jakiegos....wlasnie pod haslem.
Pomysl b.dobry

A moze ktos z TP sie wypowie jak im sie gralo??????
Ciekawy jestem ich reakcji i czy dobrze sie sparingpartnerzy spisali ;)
Takie pierwsze lepsze miesko armatnie nie bylismy :) chociaz na poczatku....hmmmm??? no nie wiem cos w tym bylo....

Ogolnie podsumowujac
Mialem super zabawe i ogolnie dobrze sie gralo.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 11:54 

Jestem zdania, że trening Team Poland z przypadkowymi graczami nie są najlepszą formą aktywnego podnoszenia umiejętności i wspólnego poznania poszczególnych graczy TP. Wypowiadam się jako osoba, żywo zainteresowana sukcesami polskiej drużyny na arenie międzynarodowej.

Strzelanie do zlepku niezorganizowanej gawiedzi, biegającej bez celu i atakującej samotnie nie stanowi odpowiedniego przeciwnika dla TP.

Na mapce Operation Battleaxe drużyna Team Poland błyskawicznie zdobywała flagi i tylko wybijała rozpaczliwie broniących się przeciwników. Zauważyłem całkowity brak jakiegokolwiek zorganizowania po stronie „worków treningowych", samodzielne akcje, brak koordynacji działań.

Nawet jak udało mi się przebić Hanomagiem, pod ostrzałem wrogich czołgów i zająć 2 flagi najbliższe bazie allies i co spowodowało odciągnięcie części czołgów od bazy axis , to nikt z drużyny sparing-partnerów nie wykorzystał tego, nie przypuścił ataku na flagi. Zagrania w/w wyglądały żałośnie, ale nie mogły wyglądać inaczej bez taktyki i funkcjonalnej organizacji.

W związku z tym postuluję, aby przynajmniej niektóre treningi Team Poland przeprowadzać z udziałem klanów. Takie wspólne ćwiczenia podniosą poziom drużyn i wpłyną korzystnie dla rozgrywek w NC. Odbywać się będą jako przemyślane i z użyciem taktyki. Jednakże powyższe pozostawiam już do rozpatrzenia i wypowiedzenia się przez CL oraz odpowiedzialnym za TP.

Moje przemyślenia w tym temacie, są wynikiem obserwacji kilku rund jako axis. Nie mogłem uczestniczyć w całym treningu, czego żałuję.

Jestem ciekawy jakie są spostrzeżenia w tym temacie innych graczy.

P.S.

Nie zakładam nowego topicu, gdyż myślę, że ten po części jest zgodny z moim postem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 12:12 

Zgadzam sie z Panami ;-) Było miło wesoło ale chaotycznie. Choć walka z obu stron była zażarta brakowało tego co jest istotą meczy klanowych a mianowicie zgrania. Myślę, że TP powinien grać z klanami, w cb spokojnie da sie usawić takie sparingi. Ale mimo wszystko fajnie byłoby grać też sparingi u nas z naszymi ludzmi szcególnie , że można wyłapywać ukryte talenty :)) Ale sparingpartnerzy faktycznie , musza mieć tsa i jakikolwiek plan na gre.

aha. dzieki za gre chłopaki. Wprawdzie niezle wam dokopalismy ;-) ale raz przycisneliscie nas tak mocno ze stracilismy wszystkie flagi co na baxe jest prawie rownoważne z kleską.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 12:29 

Praetorius ma w 100% rację, wystarczy być obecnym na serwerze, gdzie "nieopatrznie" spotka się kilku gości z tego samego klanu, kontra reszta niezrzeszonych, rzeź, ( chyba że traktują grę lightowo ). Łatwo odskakiwać od słabszych, lub niezorganizowanych, nieco trudniej już od może też słabszych, ale mających współną strategię i konsekwentnie ją realizujących graczy. 3mam kciuki za naszą drużynę !!

Strefa czasowa: UTC + 2