Po pierwsze tego posta nie napisal Maniac (a co ??? moze mysleliscie ze to on

) tylko BooSHmaN - jego brat po prostu kurna wylogowac sie nie moglem
Wiec cala sprawa przedstawia sie tak: jestem i bylem (z mala przerwa) w WA od samego poczatku czyli od Red Faction, wlasciwie to mialem duzy wplyw na to jak wygladal i jak wyglada klan -- chociaz moj braciszek sie z tym nie zgadza, no ale nie o to chodzi w tym poscie.
przejdzmy do sedna .... yyy... posta
Przez to ze Maniac jest CL -=]WA[=- i dotego bardzo egoistycznym w stosunku do mnie -- nie pozwala mi grac treningow, sparow, klanowek itd , itp. Z biegiem czasu zaczelo mnie to szczegolnie irytowac, zwlaszcza ze Ethan i Luki graja nazmiane i jakos nie maja z tym problemow a przeciez tez sa bracmi i poki co tez maja jednego kompa. A ten tzw Maniac uwazajac sie z jakiegos wszechwladnego mastera za nic w swiecie nie chce w ten sposob grac (tzn na zmiane

)
W zwiazku z tym ze ze moje doswiadczenie i umiejetnosci staja na tym samym poziomie co Maniaca [(pewnie tez sie z tym nie zgodzi) (no dobra moze jest troche lepszy)]
zwracam sie w tm miejscu z pytaniem do wszystkich polskich klanow (poza wa ofcorz

)
z pytaniem : CZY WIDZIAL BY MNIE KTOS W SWOIM KLANIE ??
Zapewne niedlugo pod tym postem znajdzie sie odpowiedz Maniaca w ktorym stwierdzi ze jestem cieniasem, lamerem i team killerem -- to tylko kwestia czasu
aha napisalem tego posta zeby sie dowiedziec czy wogole istnieje szansa na to by mnie ktos przyjal -- nie chcialem w ciemno slac tych ten tego eeee nazwijmy to "prosbami o przyjecie"
heh to chyba najdluzszy nie pozbawiony bledoe ortograficznych stylistycznych i logicznych post

(a za niecale 6 dni maturka)
naszczesci mam dysortografie ale kogo moze to obchodzic

:P:P
SZCZERE GRATULACJE DLA TYCH KTORYM CHCIALO SIE PRZECZYTAC POWYZSZY TXT !!!
THE END
(w koncu)