ja powiuem tak to co zrobili w Vietnamie ze sterowaniem heli to mnie załamało totalnie porażka dla mnie jakich mało. słuchy chodza ze ten sam model latania ma byc w bf2

a jesli chodzi o DC to wypas sie lata w prawdzie z tydzien sie uczylem ladowas startowwac i juz jakies bardziej skomplikowane rzeczy az w koncu troszke umiem latac

zaczynałem na samej klawiaturze maskra nie da sie zawsnac ciezko w co kolwiek trafic nie mowie ze o walkach heli vs heli albo helivs mysliwiec. pozniej przesiadłem sie na klawiatura i mysz to mi zajeło jescze wiecej nic na samej klawiaturze ale to pewnie dlatego ze ze mnie kiepski uczen

no i tak mi zostało do dzis, probowalem nie rasz latac na joyu nawet na, latałem tez na joyu, pedałach

i osobnej przepustnicy jednak nigdy tak dobrze nie szło mi jak na myszce i klawiaerce moze tylko ja tak mam ale na tym lata mi sie najelepiej i nie widze siebie w roli pilota z drązkiem

dlatego sprubuj na czym jest Ci wygodniej a przedewszystkiem to na singlu z bootami bo jak juz bedziesz umiec uciekac przed shilka ktora strzela do Ciebie w wykonaniu panów z pingiem 0

to juz cos potrafisz :0
PS nie bierz przykładu z tego jak oni lataa heli bo naogół to sa odkrywcy nowych planet