Teraz jest 3 cze 2025, 01:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2004, 15:45 
Moderator forum

Widzisz jaki mastah jesteś Tołdi. Teraz zrób to to góry nogami i bedzie pełen wypas. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2004, 15:53 

aa to sprawa joya którego bede miec za tydzien

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2004, 22:15 

Filmik sie sciaga :)

Jak zaczynalem grac to mialem problem z wystartowanie :D
Ostatnio zdarzlo mi sie ladowac na dachch bunkrow hindem - bez wysiadania :P Albo na np. Kharkowie latac w srodku tego drewnianego duzego budynku tymi najmiejszymi heli :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2004, 13:13 

Bardzo fajny filmik.Wszystkie scenki sa do wykonania pod warunkiem ze spedzilo sie paredziesiat godzin na lataniu i lata sie joyem.
Mogli dodac pojedynek apacha np z migiem. Mam juz pare migow na swoim koncie straconych wlasnie smiglowcem . Goscie byli w szoku. :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2004, 14:45 

trening ladowania :)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2004, 15:02 
Moderator forum

Obrazek

Podobne, ale z BFV (lekki OT).

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2004, 19:27 
Moderator forum

eee tam Xena to nie jest w V problemem tak wylądować :D

ten screen andy^and to jest wypas :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2004, 20:00 

Obrazek
Kolejny trening Andy'ego w lądowaniach :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2004, 11:01 

Ostatnia fota to debesciak :D Moze bysmy sie w tem weekend spotkali na jakims serverku i zrobili pare ladnych fotek. Widze ze specjalistow nie brakuje.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2005, 15:00 

Odkopalem ten temat bo wlasnie mam z tym samym problem. Ciezko na poczatku jest latac smiglowcem (przekonalem sie tez o tym w BF V)
Zamierzam kupic sobie jakis joystick. Tylko powiedzcie mi duza roznica jest w sterowaniu helikopterami wtedy niz na klawiaturze ? Duzo latwiej sie pilotuje ?, bo jak na razie to jedyna rzecz ktora mnie denerwuje w DC 8)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2005, 15:54 

ja powiuem tak to co zrobili w Vietnamie ze sterowaniem heli to mnie załamało totalnie porażka dla mnie jakich mało. słuchy chodza ze ten sam model latania ma byc w bf2 :( a jesli chodzi o DC to wypas sie lata w prawdzie z tydzien sie uczylem ladowas startowwac i juz jakies bardziej skomplikowane rzeczy az w koncu troszke umiem latac :) zaczynałem na samej klawiaturze maskra nie da sie zawsnac ciezko w co kolwiek trafic nie mowie ze o walkach heli vs heli albo helivs mysliwiec. pozniej przesiadłem sie na klawiatura i mysz to mi zajeło jescze wiecej nic na samej klawiaturze ale to pewnie dlatego ze ze mnie kiepski uczen :D no i tak mi zostało do dzis, probowalem nie rasz latac na joyu nawet na, latałem tez na joyu, pedałach :lol: i osobnej przepustnicy jednak nigdy tak dobrze nie szło mi jak na myszce i klawiaerce moze tylko ja tak mam ale na tym lata mi sie najelepiej i nie widze siebie w roli pilota z drązkiem :P dlatego sprubuj na czym jest Ci wygodniej a przedewszystkiem to na singlu z bootami bo jak juz bedziesz umiec uciekac przed shilka ktora strzela do Ciebie w wykonaniu panów z pingiem 0 :P to juz cos potrafisz :0
PS nie bierz przykładu z tego jak oni lataa heli bo naogół to sa odkrywcy nowych planet :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2005, 17:06 

AEROO napisał(a):
ja powiuem tak to co zrobili w Vietnamie ze sterowaniem heli to mnie załamało totalnie porażka dla mnie jakich mało. słuchy chodza ze ten sam model latania ma byc w bf2 :( a jesli chodzi o DC to wypas sie lata w prawdzie z tydzien sie uczylem ladowas startowwac i juz jakies bardziej skomplikowane rzeczy az w koncu troszke umiem latac :) zaczynałem na samej klawiaturze maskra nie da sie zawsnac ciezko w co kolwiek trafic nie mowie ze o walkach heli vs heli albo helivs mysliwiec. pozniej przesiadłem sie na klawiatura i mysz to mi zajeło jescze wiecej nic na samej klawiaturze ale to pewnie dlatego ze ze mnie kiepski uczen :D no i tak mi zostało do dzis, probowalem nie rasz latac na joyu nawet na, latałem tez na joyu, pedałach :lol: i osobnej przepustnicy jednak nigdy tak dobrze nie szło mi jak na myszce i klawiaerce moze tylko ja tak mam ale na tym lata mi sie najelepiej i nie widze siebie w roli pilota z drązkiem :P dlatego sprubuj na czym jest Ci wygodniej a przedewszystkiem to na singlu z bootami bo jak juz bedziesz umiec uciekac przed shilka ktora strzela do Ciebie w wykonaniu panów z pingiem 0 :P to juz cos potrafisz :0
PS nie bierz przykładu z tego jak oni lataa heli bo naogół to sa odkrywcy nowych planet :lol:

Ok dzieki bardzo :)
Tylko moglbys mi jeszcze powiedziec jak masz ustawione klawisze i myszke do latania ? bo probowalem cos poprobowac z ustawieniami ale kiepsko sie to konczylo...... 8)
Najlepiej jakbys zrobil screena tego menu w ustawieniach AIR wkleil do painta zapisal i wyslal na majla :wink:
Bylbym wdzieczny za to bo chce sie nauczyc latac ale najpierw musze miec dobre sterowanie. Jakbys mial chwile czasu i to zrobil to wyslij na tomace@wp.pl
Dzieki

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2005, 18:19 

Cytuj:
Looknij ten filmik. Ciekawe ile z tego powtórzysz.

http://bf.filefront.com/file/Tardtron;22293

Osobiście nie uwżam się za żadnego mistrza pilotażu,ani broń Boże nie chwale się niczym,ale ten filmik nie prezentuje nic nadzwyczajnego.Wszystkie zaprezentowane tam tricki są do wykonania bez żadnego problemu.

Jeśli natomiast chodzi o latanie to podobnie jak AEROO jestem zwolennikiem klawiatury + myszki,moim zdaniem lata się znacznie łatwiej niżeli na joyu.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 15:50 

ja sobie kupilem specjalnie joya (cyborg evo) zeby latac heli - ale - po podlaczeniu okazalo sie ze pilotaz heli jest prawie niemozliwy - tzn chyba kwestia przyzwyczajenia [choc pare nocek spedzilem probojac opanowac ta truddna sztuke] ale wydaje mi sie ze na klaw+mouse jest najlatwiej...

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2005, 19:37 

Probuj dalej na joyu, jak sie nauczyc to nigdy w zyciu wiecej nie bedziesz nawet probowal myszki i klawiatury :)

ja sobie np. nie wyobrazam jak mozna dluzej utrzymywac miejscu heli pol metra nad ziemia majac przepustnice na klawiaturze :) (nie latac gora dol tylko wisiec w miejscu :>)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2