><Killerek DeLuXe'& napisał(a):
wez slay sie lepiej nie odzywaj... bialy ma swoj powod ... ale ja nie bede muwil jaki bo to bialego powud... slay jak nie wiesz co jest grane lepiej sie nie odzywaj...
Jeśli Biały ma jakąś sprawę do Raixa, to niech to załatwi z nim na privie, a nie na forum! Jeśli chce na forum napisać o co chodzi i co Raix zrobił, to niech to napisze w odpowiedni sposób - bez bluzgów, straszenia i poniżania. To chyba nie jest takie trudne?
Ludzie, opanujcie się, to jest forum! Tu nie ma miejsca na prywatne kłótnie i wulgaryzmy! Trochę kultury!
@wHitemAn & ><Killerek DeLuXe'&: tak jak wcześniej pisałam - teraz jesteście w klanie i wszystko co piszecie i robicie świadczy nie tylko o Was, ale o całym klanie (także o mnie kurde, bo jestem członkiem honorowym MONu
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
).Dlatego opanujcie się i nie róbcie już wiochy! Bo przez Was tylko wizytówka MONu cierpi
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
O wiele lepie by to wyszło, gdybyście zamiast bluzgów i obraźliwych textów, napisali jasny, kulturalny post, w którym byście podali poważne argumenty - co macie do Raixa. Wtedy nie tylko byście nie robili wiochy MONowi, ale także może zyskalibyście poparcie wśród ludzi...
Next time pomyślcie zanim coś napiszecie...
Btw. Killerek: Slaj miał prawo wyrazić swoje zdanie na ten temat, gdyż biały napisał tego posta na forum - a tu każdy ma prawo się wypowiadać... jak nie chciał, żeby ktokolwiek komentował jego wypowiedzi - to mógł porozmawiać z Raixem na privie (inna sprawa, że Slaj też czasami powinien pomyśleć zanim coś napisze...)