Teraz jest 21 lis 2024, 23:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 05:01 
Moderator forum

Tez tak mysle Wasiliju. I wcale mi sie to nie podoba bo mam ostatnio malo czasu...
W najblizszym czasie podejme ostateczna decyzje. Czekam nadal na rozsadne kandydatury.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 10:02 

InterMan napisał(a):
osoba z naszej strony to jest to Bagsy

A ja mam pytanie czy on wogule jest zarejestrowany na tym forum bo zdaje mi sie ze nie.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 11:28 

Slaj napisał(a):
InterMan napisał(a):
osoba z naszej strony to jest to Bagsy

A ja mam pytanie czy on wogule jest zarejestrowany na tym forum bo zdaje mi sie ze nie.

Slaj czepiasz się. Garet podjął całkiem słuszną decyzje. Na tym forum nie dzieje się prawie nic (może nie działo bo był jeden klan, któremu wystarczało własne forum). Może teraz jak MON wystaruje w CB (ostatnio grali juz spara z jakimś francuskim klanem) zacznie sie wymiana informacji o klanach czy sposobie gry. Jeżeli forum pozostanie w takim letargu jak było to system zgłaszania nieprawidłowych postów w 100% wystarczy. Jeżeli się ożywi .... to sądze iż Garet wkońcu znajdzie swojego zastępce.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 13:25 

Oczywiście że jestem zarejestrowany , ale nie pod nickiem klanowym.
Jeżeli chodzi o objęcie przeze mnie funkcji moderatora to jestem zainteresoway. Jednak tutaj muszę przyznać rację Raixowi że to forum nie tętni życiem ( przynajmniej tak było do niedawna ) i powoływanie moderatora na to stanowisko mija się trochę z celem , tym bardziej że za jakiś czas cały ciężar z Bf1942 i Vietnama przeniesie się na forum BF2. Potrzeba powołania moderatora powstała w ostatnim czasie po konflikcie jaki zaistniał pomiędzy niektórymi klanowiczami =MON=-u i [KGW] i który to konflikt niepotrzebnie przeniósł się tutaj. Z mojej strony mogę powiedzieć tylko że w =MON.DC= osoby odpowiedzialne za to co zaszło zostały ukarane i taka sytuacja nie powinna więcej mieć miejsca.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 14:00 
Maskotka BF.pl

A nie można wybrać 2óch moderatorów? Jeden z KGW i jeden z MONu ? Nie byłoby żadnych kłótni którego kandydata powinno się wybrać (zresztą, oba klany mają po jedym kandydacie, czyli sprawa byłaby już rozwiązana). Co prawda to forum jest malutkie i mało się tu dzieje, ale co za różnica 1 czy 2 moderatoró? Jeden w tą czy we wtą nie powinien robić aż takiej różnicy, a sądzę że każdy z klanów byłby w miarę usatysfakcjonowany i może byłaby już zgoda...

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 21:52 

lady vicky napisał(a):
A nie można wybrać 2óch moderatorów? Jeden z KGW i jeden z MONu ? Nie byłoby żadnych kłótni którego kandydata powinno się wybrać (zresztą, oba klany mają po jedym kandydacie, czyli sprawa byłaby już rozwiązana). Co prawda to forum jest malutkie i mało się tu dzieje, ale co za różnica 1 czy 2 moderatoró? Jeden w tą czy we wtą nie powinien robić aż takiej różnicy, a sądzę że każdy z klanów byłby w miarę usatysfakcjonowany i może byłaby już zgoda...

A ja ze swojej strony grzecznie zaprzecze .

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2