Cichy napisał(a):
Skoro tak pewnie sie czujesz, to zapraszam na zachodnie serwery, gdzie graja klanowicze z top 5 cb dc. Bez obrazy dla nikogo ale to co potrafia robic z ak-47 lub car-15, to Headshot, ja czy sporo osob ktore znam moze tylko pomazyc. Ponadto nikt tam nie biega z saiga. Jest dobra bron "pierwszego kontaktu". W przypadku pierwszego pudla, mozesz juz nie miec okazji na drugi strzal (jezeli ttrafisz na dobrego gracza).
Cóż no wypada mi się z Tobą zgodzić. Osobiście uważam, że jestem jednym z lepszych polskich graczy Infantry, ale na zachodnich serwerach... to dopiero jest prawdziwy chrzest. Polecam serwer High FiDelity'owski, Infantry Only, na którym na
LOSTVILLAGE miałem
DUŻE PROBLEMY z dostaniem się do
PIERWSZEJ PIĄTKI w tabeli końcowej. Nie wątpię w Twoje umiejętności, Markus. Wiem, jak grasz i wiem co potrafisz - infrantowcem jesteś naprawdę nie najgorszym

. Jednak nie przesadzajmy - nie ma "asfaltowca doskonałego". Powiem Ci, Cichy, że akurat ja miałem okazję grać z TOP PLAYERAMI i różnica poziomów pomiędzy na przykład Tobą, mną, czy chociażby Markusem nie jest taka gigantyczna. Nie jest tak łatwo, jak na polskich serwreach (bez urazy

), ale da się wytrzymać. Jeśli chodzi o ten "pierwszy strzał" to raczej ciężko jest nie trafić, kiedy masz przeciwnika pięć metrów przed sobą.