Headshot napisał(a):
Lady! No co Ty? Przecież ja nawet nie miałem zamiaru nikogo zdenerwować, ani tym bardziej obrazić. Nie przesadzaj...
No może takiego zamiaru nie miałeś, ale z Twoich postów wcale tego nie widać... poza tym nie tylko ja je tak odebrałam -> wystarczy spojrzeć na posty niektóych osób, by to zauważyć...
Cytuj:
Poza tym to już nie jest kwestia klanu - nie mieszajmy do tego =MON.DC=, bo i tak mieliśmy z tym problem. Nic tutaj nie dotyczy mojego klanu - proszę...
Nom, lepiej nie mieszajmy do tego MONu - zwłaszcza że jestem tam hgraczem i wolałabym żeby nikt o tym klanie źle nie mówił/pisał
Cytuj:
Poza tym ja i tak nie miałem nic złego na myśli - przecież "tylko żartowałem"! No to pozdro i do zobaczenia!
No ok, sam w jednym poście napisałeś że żartujesz (i nieźle się uśmiałam z tych żartów
), tylko next time uważaj trochę i lepiej informuj w swoich postach jak żartujesz, bo nie każdy ma takie poczucie humoru jak Ty... a są tacy którzy w ogóle nie mają poczucia humoru... i mogą inaczej odebrać to co piszesz...
Btw. pisząc tego i wcześnejszego posta, nie chciałam Cię w żaden sposób obrazić - wręcz przeciwnie, nic do Ciebie nie mam i chciałam Cie po koleżeńsku ostrzec na przyszłość... więc się nie denerwuj
i weź pod uwagę to wszystko co napisałam...
Peace!