Teraz jest 16 cze 2019, 08:40

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 paź 2006, 12:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2006, 13:55
Posty: 5
Panowie piloci, zakupiłem sobie dżoja, i zaczeły się problemy.
Więc skalibrowałem, ustawiłęm i ...... tylko na BF.....
W jedną stronę skręca jak by chciał a nie mógł.
Zazwyczaj jest to w prawo, po skalibrowawniu i troszeczkę ustawieniu w prawo z kolei nie trzyma poziomu tylko się kręci
Może wiecie gdzie jeszcze można jakieś parametry ustawić?

Z góry dziękję.

Pablo

_________________
Pozdrowionka
*RwCB*


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2006, 18:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 maja 2005, 21:09
Posty: 390
A jaki "dżoj" jeśli można wiedzieć?

_________________
400x100


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2006, 19:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2006, 13:55
Posty: 5
Logitech
Atack 3
a ma to jakieś znaczenie......

_________________
Pozdrowionka
*RwCB*


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2006, 18:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2006, 16:22
Posty: 15
Ja też mam Logitecha Atack3 i wszystko dziala wyśmienicie.Może masz coś innego podlączonego :?: - u mnie jak mam podłączoną kierownice z dżojem naraz to nie dziala dżoj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2006, 22:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2006, 13:55
Posty: 5
no mam myszkę ale jej niestety nie da rady, z wiadomych przyczyn.
Poza tym na heli latam myszką i fakt może tu tkwi problem.
Sprawdzę

hehe dzięki nie wpadłem na to, może jeszcze jakieś propozycje.

Pozdro i THX

_________________
Pozdrowionka
*RwCB*


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 21:55 
Offline

Dołączył(a): 24 mar 2007, 20:22
Posty: 97
Lokalizacja: Kraków
powiem jedno większość na tym forum pisze że ma Logitech Atack 3 (ja też) ale niektórzy piszą że im działa a inni że nie mi osobiście nie działa ale jakoś nie przepadam za jojem i nigdy nie próbowałem go jakoś skalibrować żeby działał.....hmm te przyzwyczajenia grania na klawiatyrze i myszcze


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 21:57 
Offline

Dołączył(a): 24 mar 2007, 20:22
Posty: 97
Lokalizacja: Kraków
ja jak mi samolot nie czymał się kursu to uznawałem że to wieje wiatr i próbowałem to opanować i było jakość jakby ciekawiej, bardziej realistycznie :D :D :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL