Teraz jest 19 wrz 2019, 18:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 cze 2007, 10:33 
Offline

Dołączył(a): 29 cze 2007, 00:31
Posty: 2
Lokalizacja: STRG SCZ
Witam!

No to tak instaluje BF 42 potem te patche i na koncu DC. BF bez niczego normalnie mi śmiga lecz jak zainstaowalem to wszystko włącza mi się tak jak by normalnie, czyli włącza się czarny ekran i nagle wyskakuje do windowsa z takim dżwiękiem jakby wyskakiwało jakieś okienko z błędem lecz nic nie widać... :/ ktoś miał takie coś ?? :|



NO... niech sie ktoś spręży :D bo caly dzien czekam... :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2007, 01:19 
Offline

Dołączył(a): 29 cze 2007, 00:31
Posty: 2
Lokalizacja: STRG SCZ
dobra juz sobie poradzilem ... znaczy moj brat cos wyszukal na necie i teraz jest git :]


CLOSED


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL