Teraz jest 16 cze 2019, 22:50

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 sty 2012, 17:14 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2012, 16:44
Posty: 8
Problem,który posiadam nie jest problemem nowym na forum, aczkolwiek wszyscy do tej pory jakoś go rozwiązali u mnie natomiast nic nie pomaga. Gra wyrzuca do pulpitu podczas ładowania z komunikatem o zaprzestaniu działania programu. Dzięki DCx mogę powiedzieć ,że dokładnie przy 30.2 % załadowania mapy. Co najzabawniejsze czasami się uruchamia, ale to rzadko. I to o ile DC bo dcX nie uruchamia się za żadne skarby. Proszę o pomoc

Płyta główna G41M-P26, grafika , dźwiękowa zintegrowana. Procesor Intel Celeron 1.80 ghz. 2 giba ram


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sty 2012, 19:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
uruchom w oknie, i powiedz jakie błędy się wyświetlają

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sty 2012, 20:41 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2012, 16:44
Posty: 8
Nie pojawiają ,się żadne błędy. Gra ładuje się, najpierw pasek szybko posuwa się do 25 %, wolniej do 28.9 % potem po dziesiątej części powoli aż do 30.2 i wyskakuje mi okno z informacją ,że program przestał działać. W oknie to samo, żadnych błędów, nic. Tylko okienko o zamknięciu aplikacji


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sty 2012, 21:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
http://dznmods.tk/infusions/pro_download_panel/download.php?did=6
ściągnij ten program, grę uruchom w oknie, daj ładowanie mapy i czekaj aż cię wywali. W oknie powinien wyskoczyć błąd. Dawaj ignoruj, ale najpierw spisuj błędy

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sty 2012, 23:28 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2012, 16:44
Posty: 8
sytuacja się powtarza, nie ma żadnego raportu o błędach. "Battlefield 1942.exe przestał działać" i tyle. Start 1942 nic nie zmienił


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 sty 2012, 20:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
uruchamiasz grę w oknie czy na pełnym ekranie? bo jak na pełnym to ci nie wyskoczy error

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 sty 2012, 20:53 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2012, 16:44
Posty: 8
Uruchamiam w oknie. Najpierw zmieniłem ścieżkę w plikach bf, żeby uruchomił się windowed, sytuacja bez zmian. Zamknięcie aplikacji zero errorów. Potem użyłem Start bf z zaznaczeniem windowed i to samo. Nie ma żadnego błędu, nie ma nawet dźwięku charakterystycznego dla błędu w windowsie. Ładowanie, potem okno "program przestał działać"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2012, 00:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Ściągnij tamten program...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2012, 20:45 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2012, 16:44
Posty: 8
Czy ja k**wa piszę niewyraźnie. Program nazywa się "Start Bf1942" teraz spójrz na moje poprzednie posty -_-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 sty 2012, 02:58 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2012, 16:44
Posty: 8
Reinstalowałem kilkakrotnie aż udało mi się w końcu znaleźć w internecie fixer do bf na win7/vista. Teraz gra ma całkiem inny problem, z racji tego ,że nie działał DC zainstalowałem FH plus SW. Teraz FH działa normalnie a DC wywala mnie do pulpitu z błędem heightmap:::load,bf1942/levels/midway/heightmap.raw does not exist , gdzie tylko nazwa mapy się zmienia. Sprawdzałem folder i mapy DC ,i FH są kompletnie w innym miejscu. Kiedy odpalam FH nie widzę map z DC ale kiedy odpalam DC mam całą listę map łącznie z tymi z FH
Pomocy ?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL