Teraz jest 1 gru 2024, 06:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 kwi 2004, 18:03 

Celnąć z naprzeciwka, czy w helikopter w zawisie to nie problem, jeno jak trafic w samolocik, szybko lecacy, z profilu??? Czy mam się jakoś sugerować kółkiem, które jest naokoło kropeczki, czy ono tak dla picu jest??

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2004, 19:13 

stinger - celujeesz i strzelasz czy to takie trudne - odpowiednia poprawka odleglosci helipopera do ciebie, strzal, leci prosto do celu

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2004, 21:42 

poćwicz sobie, jak leci dosc nisko heli to wal ciut przed nim, z samolotami na wyskosci to jest trudniej,

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2004, 19:28 

Polecam temat, ktory "niechcacy" rozwinal sie pod pytaniem jak robic sztuczki w heli. Jest tami wlasnie pare postow na temat ja strzelac ze stingera (mniendzy innymi moja - szukaj mojej geby to trafisz na sub-temat :wink:)
http://forum.battlefield1942.pl/viewtopic.php?t=4511&postdays=0&postorder=asc&start=15

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 18:31 

Jest tu pewna kicha. Stinger miał to do siebie że po wystrzeleniu trzeba było utzrymać cel w kułeczku a stinger w niego rypnął... tutaj niestety twórcy zapomnięli o czymś takim jak technologia i włożyli w rure, płonącoą proce na samoloty. To samo z Radzieckimi Rakietami które jakimś cudem są i w posiadaniu Amerykanów.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 19:32 

mam pytanie do wyzej wymienionego yuri czy wiesz ze ten mod jest na silniku z bf1942 i tam niebyło zadnej broni która miała samonaprowadzanie wiec niedziwne ze mod tez niema TAK samo niema tego f16 itp

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 22:36 

Ależ ja wiem... każdy to zauważył... jednakże samo to że podjęli się produkcji takiego moda znaczy że w jakiś sposób musieli wziąść to po uwagę. A Engine da sie edytować... ale to nie dlatego nie zrobili broni naprowadzanej... że engine nie pozwala... pozwala, a jak! Tylko problem w tym że trzeba by było napisać cały szereg skryptów, program kierujący nową fizykę i wprowadzić metrykę reakcji w szereg wierszy... a to grupa moderska złożona z ok 20 osób robiła by przez rok... i to najpierw i tak spędzili by miesiące szperając w wierszach enginu fizycznego. To poprostu zbyt czsochłonne, ale nie gadaj mi tu bzdór że się nie da!

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 08:35 

o to mi chodziło

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2004, 21:28 

ale sie da... i gdyby doszli do porozumienia z twórcami gry to by może czas z roku skrócił się do 2 miesięcy... Tylko teraz to już nie ma sensu bo lepiej zrobić moda do BF2... ale ponieważ BF2 to już praktycznie DC jest zaimplementowane to chyba nic nie trzeba robić... Tam już naprowadzanie ma być na normie... a wogóle zrobili (z tego co wiem) "flashpointowe latanie" śmigłowcem.... no i bogu dzięki... w BFie to było chore!

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2004, 19:02 

naprowadzane rakiety sa do bani przynajmiej jak ma to wygladac tak jak na tym filmiku http://www.dcxtended.com/news/fullnews.php?id=7
jezeli tak to bedzie wyglodac to latanie straci swoj urok :[
ile przyjemnosci jest w tym ze w ulamku sekundy obliczysz gdzie trza walnac zeby poslac wroga na glebe :D
to jest to
a naprowadzanie??????
moze jeszcze atomowki????
jakby wszytsko zrobiono tak jak jest naprawde to do klanowek trza by z 30 osob na team bo np. do czlogu wlazlyby 3-4 osoby a nie 1
NAPROWADZANYM RAKIETOM I INNYM TEGO TYPU GLUPOTOM STANOWCZO MOWIMY NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 22:38 

Jeśli miałyby być naprowadzające się rakiety to tylko pod warunkiem iż będzie ograniczona ilość graczy z tym sprzętem. W rzeczywistości zestawy Stinger okazały się tak skuteczne, że rosjanie do bombardowania pozycji mudżachedinów używali bombowców strategicznych.
Ponieśli tak duże straty w nalotach szturmowych :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2004, 23:16 

Pomijająć pół roczną przerwe w ciągłości wypowiedzi ...
Najlepiej grajmy w moda gdzie rakiety same będą znajdowały cel. wejdze 20 osob i kto pierwszy po odliczaniu do 0 wystrzeli ten zabije wszystkich w przecwnej bazie bo wszyscy bedą grac atom bomberowymi kolesiami co mają w kieszenie 3 silosy.
LUDZIE w 0.7 wystarczyły 2 osoby z opanowanymi stingerami i nie było bolca aby jakie kolwiek heli przezylo nalot na flage, z samolorami podobnie. w DC_F już nie jest tak kolorowo bo musza być to 3 stingery na heli, z samolotami już jest kiepsko choć i tak nowiutkiej A10 da sie jednym Grailem puścić z silniczków ogień (bynajmniej nie odrzutowy) :twisted:
Więc po jakiego grzyba pozbawiać się godzini czy nawet dni uczenia się strzelania z odpowiednim do prędkości przeciwnika wyprzedzeniem.
MYŚLENIE NIE BOLI !!

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 02:17 

Jak zakichany, to proponuję użyć chusteczek higienicznych...

LEĆ PRZEZ POLE!!!! WE WSI MOSKAL STOI!!!

Tytuł: Zablokowac!!
PostNapisane: 21 gru 2004, 16:35 

Prosze o zablokowanie lub usuniencie takich głupich tematów jak ten !!!!. Ten temat powturzył sie bardzo niedawno.!!!!!

q2dmkajoTHC

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 16:50 

Hm dopiero teraz zainstalowałem sobie DC final i tu sa zeczywiscie problemy ze stingerem Odebrano im mocy :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2