InterMan napisał(a):
BAGSY - powazny, dorosły facet. Wie czego chce, i jak do tego dojść. Ma nasze poparcie w 100%. Uczynny, uczciwy, nie wadzący nikomu.
Nie ukrywam ze Bagsy pare razy pokazal ze jest czlowiekiem rozsadnym i powaznym. Ale czy jest na tym forum wystarczajaco dlugo i czy aktualnie spedza na nim dostateczna ilosc czasu zeby zapewnic spokoj?
InterMan napisał(a):
CICHY - bardzo spoko gość, znam osobiście i wiem że nie bedzie swoich humorów przelewał na forum.
Cichy zarejestrowal sie na tym forum w zeszlym tygodniu i czyta je, jak juz naprawde nie ma czego robic. Jakbys go dobrze znal to bys wiedzial ze Cichy napewno nie ma ochoty bawic sie w takie smrody.
InterMan napisał(a):
dlaczego nie Raix? dlatego, że on własnie jest punktem zapalnym w konfliktach miedzy =MON= a |KGW| prośba - nie Raix i nie ja bo bedzie jeszcze wiekszy dym niż jest teraz
I tutaj wlasnie jest problem, prywatne konflikty czlonkow MON'u w stosunku do Raix'a. KGW to nie tylko Raix a 20 zgranych ze soba osob. Kazdy odpowiada za kazdego i to co sie dzieje na tym forum mozna powiedziec ze przechodzi przez "klanowa cenzure". Nie pozwolilibysmy zeby ktorykolwiek z naszych klanowiczow na forum publicznym prowadzil swoje prywatne wojny. Odpierajac Twoje zarzuty moge zapewnic ze w przypadku wyboru Raix'a na moderatora, KGW nie pozwoli na stronnicze dzialanie, ktore mogloby zle odbic sie na calym klanie. Z mojej strony EOT, wszystko napisane jest chyba jasno i wyraznie - wiecej w tej sprawie glosu zabieral nie bede.
Pozdrawiam!