No tak. Klasa Anti-Amor posiada dwie wyrzutnie rakiet (typu HI HI

). Jedna z nich to SMAW, czyli takie wielkie coś, co leci łukiem i jest dosyć wolne. Z tego można rozwalić rzeczywiście tylko czołg i człowieka. Natomiast jest jeszcze jedna broń... Stinger i Grail (to jest identyczne, tylko Graile są w opozycji, a Stingery w koalicji) są na ogół do podniesienia. Trzeba samemu poszukać. Na niektórych mapach są one w standardzie. Ale na innych jednak w standardzie jest tylko:
NÓŻ
PISTOLET
SMAW
C4
MINY
W tym wypadku trzeba poszukać leżącego na ziemi albo pistoletu maszynowego - MP5, który czasami ma STINGERA, albo pistoletu maszynowego typu SCORPION (scorpiony sa chyba tylko na sea rigs i basrahs edge), który ma Graila.
Powiem Ci, R!NO, że i ja chętnie z Tobą powalczę. Chyba raczej nie ma sensu walczyć na lądzie, bo wiadomo, kto wygra (przypomnij sobie nulla na lostvillage, nasz mecz na sea rigs itd.), więc powalczymy sobie... w powietrzu. Proponuję:
APACH vs. HIND
MIG-29 vs. F15
MIRAGE F1 vs. F16
Co Ty na to? Może jutro (piątek) na nullu o 23.00

Albo troszkę później, bo nie wiem, czy się wyrobię. Jak coś to daj znać na GG: 1504100
P.S. Sorry, Bazyl, ale pisałem już tego posta, zanim Ty napisałeś swojego i to wygląda mniej więcej tak samo. Sorry jeszcze raz, ale po prostu nie widziałem, że już wszystko napiszesz.