Teraz jest 21 lis 2024, 23:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 sty 2005, 14:58 

Witam wszystkich, proszę o jakieś info , od pewnego czasu latam sobie odrzutowcami w DC i jakoś nawet mi to wychodzi, ale mam problemy bo mnie rozwalają stingerami. Będąc na lotnisku szukam tych stingerów , bo mi latają nad głową i ciężko wystartować , ale nigdzie ich nie mogę znaleźć , proszę powiedzieć , skąd je wykombinować ??

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2005, 15:22 

Weź klase AT i tam masz stingera.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2005, 15:33 

Ok dzięki za odpowieź , chętnie wezmę klase AT , ale najpierw muszę wiedzieć co to jest ta klasa AT, Bazyl może coś więcej napiszesz .

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2005, 15:43 

Hansmoon1 napisał(a):
Ok dzięki za odpowieź , chętnie wezmę klase AT , ale najpierw muszę wiedzieć co to jest ta klasa AT, Bazyl może coś więcej napiszesz .

Anti Armor

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2005, 16:10 

Jasna sprawa , czyli pancerfaust z lunetą HI HI, dzięki serdeczne za info.
Nyślałem że ten stinger to coś innego ( specjalnego ), dzięki raz jeszcze i do spotkania na wojence (tylko komputerowej)

Tytuł: .
PostNapisane: 12 sty 2005, 20:48 

oni nie strzelają "pancerfaustem z lunetą HI HI" - jak wezmiesz next weapon grając gosciem z tej klasy, to pokaze ci sie bron p. lot.

ps co to za typ pancerfausta : "HI HI" ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2005, 06:05 

Hansmoon1 jesli mialbys jakies pytania chetnie zapraszam na serwer; wytlumacze wszystko i odpowiem na kazde pytanie.
Marcus spryciarzu takis madry to zapraszam na pojedynek; klasa nie gra roli;
R!NO

Tytuł: .
PostNapisane: 13 sty 2005, 10:06 

Markus :) nie przez C

hmm, nie zebym sie przechwalał, ale nie wiem czy wiesz na co sie decydujesz :)
M16, AK-47, car15, snipeki - wybieraj - wszystko poza vss i saigami (tych raczej nie uzywam bo wg mnie to bronie noobowe ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2005, 11:27 

jak slysze, ze Saiga to bron noobowa - wlos jezy mi sie na glowie a scyzoryk sam otwiera w kieszeni... Saiga tez sie trzeba umiec poslugiwac. Sorry Markus - nie obraz sie, ale zeby kogos nazwac noobem, bo uzywa takiej a nie innej broni to trzeba samemu byc noobem...
Poza tym... nie, zebym sie przechwalal, ale RAIX jest CL'em 11'ego klanu w europejskim ladderze DC... :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2005, 11:48 

Cześć pracy WOJACY.
Szczerze mówiąc coś mi nie pasuje z tym ANTI ARMOREM, toż to ciężko trafić do jadącego czołgu a co dopiero do odrzutowca. Dzisiaj odszedłem o 5 rano od komputera , całą noc szukałem STINGERA HI, znalazłęm tylko ANTI ARMORA , z którego za choinke nawet śmigłowca nie można zestrzelić . Pomijając "Stingera " DC Final fajny bajer , nieźle wciąga. Żona mi mówi że mi chyba odbiło, pewnie to prawda .
Panowie dzięki za wszystkie odpowiedzi , ale szczerze mówiąc dalej jestem ciemny na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2005, 12:03 

No to jeszcze inaczej :D
Czołgi i inne pojazdy naziemne niszczysz za pomocą
Obrazek

albo

Obrazek

a stinger wygląda mnie więcej tak i nim niszczysz obiekty latające. Nigdy nie strzelaj tym do czołgów itp. bo to tylko wzbudzi ogólną wesołość wśród innych graczy

Obrazek

Ostatnio edytowano 13 sty 2005, 13:31 przez Bazyl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2005, 12:05 

No tak. Klasa Anti-Amor posiada dwie wyrzutnie rakiet (typu HI HI :) ). Jedna z nich to SMAW, czyli takie wielkie coś, co leci łukiem i jest dosyć wolne. Z tego można rozwalić rzeczywiście tylko czołg i człowieka. Natomiast jest jeszcze jedna broń... Stinger i Grail (to jest identyczne, tylko Graile są w opozycji, a Stingery w koalicji) są na ogół do podniesienia. Trzeba samemu poszukać. Na niektórych mapach są one w standardzie. Ale na innych jednak w standardzie jest tylko:

NÓŻ
PISTOLET
SMAW
C4
MINY

W tym wypadku trzeba poszukać leżącego na ziemi albo pistoletu maszynowego - MP5, który czasami ma STINGERA, albo pistoletu maszynowego typu SCORPION (scorpiony sa chyba tylko na sea rigs i basrahs edge), który ma Graila.

Powiem Ci, R!NO, że i ja chętnie z Tobą powalczę. Chyba raczej nie ma sensu walczyć na lądzie, bo wiadomo, kto wygra (przypomnij sobie nulla na lostvillage, nasz mecz na sea rigs itd.), więc powalczymy sobie... w powietrzu. Proponuję:

APACH vs. HIND
MIG-29 vs. F15
MIRAGE F1 vs. F16

Co Ty na to? Może jutro (piątek) na nullu o 23.00 :?: Albo troszkę później, bo nie wiem, czy się wyrobię. Jak coś to daj znać na GG: 1504100

P.S. Sorry, Bazyl, ale pisałem już tego posta, zanim Ty napisałeś swojego i to wygląda mniej więcej tak samo. Sorry jeszcze raz, ale po prostu nie widziałem, że już wszystko napiszesz.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2005, 13:37 

Hansmoon1 napisał(a):
Cześć pracy WOJACY.
Szczerze mówiąc coś mi nie pasuje z tym ANTI ARMOREM, toż to ciężko trafić do jadącego czołgu a co dopiero do odrzutowca. Dzisiaj odszedłem o 5 rano od komputera , całą noc szukałem STINGERA HI, znalazłęm tylko ANTI ARMORA , z którego za choinke nawet śmigłowca nie można zestrzelić .

Znam takich ktorzy samoloty sciagaja z ANTI ARMOUR'a a ci najlepsi samoloty sciagaja nawet z Howitzera :D Pozdro Bazyl

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2005, 14:31 

aNDY^aND napisał(a):
Hansmoon1 napisał(a):
Cześć pracy WOJACY.
Szczerze mówiąc coś mi nie pasuje z tym ANTI ARMOREM, toż to ciężko trafić do jadącego czołgu a co dopiero do odrzutowca. Dzisiaj odszedłem o 5 rano od komputera , całą noc szukałem STINGERA HI, znalazłęm tylko ANTI ARMORA , z którego za choinke nawet śmigłowca nie można zestrzelić .

Znam takich ktorzy samoloty sciagaja z ANTI ARMOUR'a a ci najlepsi samoloty sciagaja nawet z Howitzera :D Pozdro Bazyl

Dobrze, że z pistoletu nie da się załatwić samolotu bo by się już kompletnie nie dało polatać :lol:

A może się da :?: :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2005, 15:14 

No to już wszystko wiadomo , dzisiaj przetestowałem obydwa "pancerfausty" na serwerze , raz jeszcze dzięki za pomoc.
A może jeszcze jedno pytanie , piszecie coś o NULLU , czy to jest nazwa serwera ??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2