Spectral1991 napisał(a):
Kiniu, można atakować rzeczy na uncapie, jeżeli one atakują Ciebie, więc Twój pomysł jest bez sensu.
to nie pomysł tylko sugestia, można ją wziąć pod uwagę ale nie trzeba. Z uwagi na precyzje trafień w BF2 strzelając ze sprzętu na uncup jest duże prawdopodobieństwo ubicia niewinnych, więc lepiej tego nie robić i już.
Spectral1991 napisał(a):
Co do "kumoterstwa" dostałem warna, bo po to jest - żebym nie próbował "zaryzykować" następnym razem.
Primo - ile razy za takie zachowanie dostałeś warna, a i tak co jakiś czas "ryzykujesz", więc sam sobie odpowiedz na ile ten warn jest skuteczny.
Secundo - sam za tk wywalałeś na GN bez litości, jak Ty sprzedawałeś mi tk na GN raz za razem to były tylko warny od twoich kolegów, efekt staram się grać jak najdalej od Ciebie bo już nie mam do Ciebie jako gracza żadnego zaufania
Spectral1991 napisał(a):
W moim poście chodziło mi o to, żeby nie robić z siebie Admina Robota, którzy widzą tylko białe i czarne, ale zachować się jak człowiek, ocenić sytuację i nie kickować banować na starcie za każdym razem.
Przez RoboAdminów sprawiacie, że serwer świeci pustkami. Przykład: wchodzi ktoś nowy, kto nie przeczyta wszystkich zasad (albo dokładnej rozpiski na stronie) i nagle złamie jedną z nich. Leci na starcie kick, bez żadnego tłumaczenia, wyjaśniania co źle zrobił.
nie wiedza nie chroni, jest prawo to trzeba go przestrzegać, jest napisane. Rozpiska jest tyle razy powtarzana, że raczej każdy ją zna, ale dokładnie tak samo jak Ty w helce "ryzykują" że nikt nie zauważy, a jak zauważy to jest płacz. Przykład z życia powiedz Policji jak Cie zatrzyma za podwójną ciągłą, czy przekroczenie prędkości, że nie wiedziałeś, to oni Ci pokażą kodeks drogowy i taryfikator, które powinieneś znać nawet jeśli ich nie znasz
Spectral1991 napisał(a):
Później ktoś taki nie wróci, bo po co ma wracać na serwer gdzie nie wiadomo za co dostaje się kicka.
mylisz się wróci żeby się zemścić, zawsze wracają jak tylko admin pójdzie, nie za 5-15min ale pare godzin później jak się zmieni skład
Serwery świecą pustkami bo "Polska scena BF2 zamiast grać na polskich serwerach, to albo łazi po zagranicznych serwerach, albo leje wode na forach jacy to oni nie są PRO"
i koniec w tym temacie