Teraz jest 20 wrz 2018, 18:25

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 kwi 2011, 16:51 
Offline

Dołączył(a): 13 wrz 2009, 14:18
Posty: 14
Witam mam do Was pytanie; co się dzieje z tym serwerem ea polska conquest ranked server (czy jakoś tak), jeszcze jakiś czas temu było wszystko ok. A teraz auto team balance (czy jak to się tam nazywa) wyłączony, w jednym zespole 20 ludzi a w drugim 5, komunikacja głosowa na drużynówce nie działa, są dni że serwera w ogole nie ma. Długo tak jeszcze będzie?? Wiecie coś o tym?? Bo jak to tak dłuzej potrwa to już nikt tam nie będzie grał i każdy poucieka na jakiś zagraniczny serwer.
Pzdr.

Ps. Wiem, wiem oryginalny tytuł :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2011, 19:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2009, 14:58
Posty: 224
Lokalizacja: Legionowo
Tytuł jak tytuł... A cała ta zabawa została zafundowana przez Firmy GamesNet i ProGamers;] Prosiaki wykupiły GamesNet i teraz robią przeprowadzki... Jak to się wszystko zakończy? Nie wiadomo jeszcze... Jak się ma monopol na takie rzeczy w kraju to można wiele rzeczy robić. Zdrowa konkurencja całe szczęście hamuje takie zapędy i dla tego za granicą jest taniej niż u nas.
Zainteresowalibyście się kiedyś ile kosztuje utrzymanie serwera w Polsce a ile przykładowo w Niemczech.

_________________
Obrazek

DOGFIGHT POLISH JET CUP 2010


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2011, 19:24 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
To już może lepiej na Białorusi albo Litwie, będę miał mniejszy ping :D

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2011, 20:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 paź 2008, 16:40
Posty: 76
Jurand napisał(a):
Tytuł jak tytuł... A cała ta zabawa została zafundowana przez Firmy GamesNet i ProGamers;] Prosiaki wykupiły GamesNet i teraz robią przeprowadzki... Jak to się wszystko zakończy?


Dobrze się skończy, prawdopodobnie w tym tygodniu wszystko wróci do normy :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2011, 08:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 11:30
Posty: 23
LisekPL napisał(a):
Witam mam do Was pytanie; co się dzieje z tym serwerem ea polska conquest ranked server (czy jakoś tak), jeszcze jakiś czas temu było wszystko ok. A teraz auto team balance (czy jak to się tam nazywa) wyłączony, w jednym zespole 20 ludzi a w drugim 5, komunikacja głosowa na drużynówce nie działa, są dni że serwera w ogole nie ma. Długo tak jeszcze będzie?? Wiecie coś o tym?? Bo jak to tak dłuzej potrwa to już nikt tam nie będzie grał i każdy poucieka na jakiś zagraniczny serwer.


Jakoś codziennie obsada spora, więc na ucieczkę graczy bym nie liczył. Na zagranicznych wyższe pingi i szprechają w jakiś dziwnych narzeczach.
Jak komunikacja głosowa zawodzi zostaje tekstowa, trochę trudniej ale idzie ogarnąć. A brak zbalansowania drużyn przy wyłączonym autobalansie pokazuje mentalność "niestety" dużej części graczy, że lepiej jechać słabszych niż ich wspomóc. Jak gracze grają fair to sprawdzają zbalansowanie serwera i przechodzą do sąsiedniego składu, żeby wyrównać proporcje, ale ponieważ reszta jak nie hukniesz to nie wpadnie na taki pomysł, to jest tak jak jest.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2011, 14:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 paź 2008, 16:40
Posty: 76
kiniu13 napisał(a):
A brak zbalansowania drużyn przy wyłączonym autobalansie pokazuje mentalność "niestety" dużej części graczy, że lepiej jechać słabszych niż ich wspomóc. Jak gracze grają fair to sprawdzają zbalansowanie serwera i przechodzą do sąsiedniego składu, żeby wyrównać proporcje, ale ponieważ reszta jak nie hukniesz to nie wpadnie na taki pomysł, to jest tak jak jest.


Na moje oko to tak z 95% graczy pasuje do tego profilu =)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2011, 16:28 
Offline

Dołączył(a): 15 cze 2007, 15:20
Posty: 295
Ej, jeśli była taka możliwość to zawsze zmieniałem na MEC dla SWD... :<

_________________
Jestem zajebisty, a najlepszym na to przykładem jesteś właśnie Ty.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2011, 07:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2009, 14:14
Posty: 131
Mi tam zawsze pasowało iść do tych drużyn z mniejszą ilością graczy xD np ostatnio na EA Polska 7 vs 17 miałem fragów od groma xD

_________________
http://www.bf2stats.net/player/169490747/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2011, 08:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2010, 11:38
Posty: 62
A uruchomienie serwera żeby chodził jak dotychczas ma sens?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2011, 10:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2008, 11:37
Posty: 70
Lokalizacja: Sosnowiec
Tiso_xD napisał(a):
Mi tam zawsze pasowało iść do tych drużyn z mniejszą ilością graczy xD np ostatnio na EA Polska 7 vs 17 miałem fragów od groma xD

Dokładnie, wygrywamy nawet jak jest 20/7 np. lamusy :P :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2011, 16:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2009, 19:10
Posty: 345
Lokalizacja: Toruń, 4 piętro
Tiso_xD napisał(a):
Mi tam zawsze pasowało iść do tych drużyn z mniejszą ilością graczy xD np ostatnio na EA Polska 7 vs 17 miałem fragów od groma xD


Jak grasz przeciwko noobom to co to za problem?

Odnośnie tematu serwera: póki nic się nie zmieni, to nie mam zamiaru tu grać. Rule breaking, brak balansu i generalna samowolka graczy nie sprzyjają miłej rozgrywce.

@Tiso: a co z waszym serwerem? ;]

_________________
Moje statystyki w BF2>>http://www.bf2stats.net/player/196867595/
Youtube>>http://www.youtube.com/user/tomeklektorpl

Stado baranów prowadzone przez lwa jest silniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2011, 18:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 paź 2008, 16:40
Posty: 76
Co do gry przeciwko noobom, aktualnie taki poziom jest na EA, że nawet jak są "ogarniacze" to wystarczy kilka lepszych graczy po drugiej stronie i leci pocisk jak talala xP

A jeżeli chodzi o NSZ to działa i ma się dobrze :>

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2011, 18:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2009, 14:58
Posty: 224
Lokalizacja: Legionowo
anusus napisał(a):
Tiso_xD napisał(a):
Mi tam zawsze pasowało iść do tych drużyn z mniejszą ilością graczy xD np ostatnio na EA Polska 7 vs 17 miałem fragów od groma xD


Jak grasz przeciwko noobom to co to za problem?

Odnośnie tematu serwera: póki nic się nie zmieni, to nie mam zamiaru tu grać. Rule breaking, brak balansu i generalna samowolka graczy nie sprzyjają miłej rozgrywce.



@ Tiso: Popieram ^^ Im więcej fragów tym lepiej :D

@ anusus: Jak jest noobów dwa razy więcej to chyba powinni dać sobie radę hę? (jak nie taktyką to zawsze pozostaje sprawdzony przez czerwonoarmistów system: "huuurrrraaaaa") BTW anusus widać żeś ograniczony;] Napisane jest przecież, że serwer uszkodzony jest! Uszkodzony a nie bez kontroli... Czepiasz się więc słabych argumentów.

_________________
Obrazek

DOGFIGHT POLISH JET CUP 2010


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2011, 18:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2009, 19:10
Posty: 345
Lokalizacja: Toruń, 4 piętro
Jurand - kiedy się rozpoczęła ta cała przeprowadzka wielokrotnie nie działała adminka...
Poza tym rush w przypadku noobów, gdy wroga drużyna ma komendanta ma znikomą siłę.

_________________
Moje statystyki w BF2>>http://www.bf2stats.net/player/196867595/
Youtube>>http://www.youtube.com/user/tomeklektorpl

Stado baranów prowadzone przez lwa jest silniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2011, 19:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2008, 11:37
Posty: 70
Lokalizacja: Sosnowiec
Chyba tobie :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL