Teraz jest 25 wrz 2018, 11:02

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lip 2011, 17:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2008, 11:37
Posty: 70
Lokalizacja: Sosnowiec
Słuchajcie propozycja jest taka, baserape allowed :D co Wy na to ? Wracamy do korzeni ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2011, 17:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lip 2010, 20:49
Posty: 8
Jestem za, może na razie na próbę tylko pare dni w tygodniu


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2011, 17:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2006, 14:55
Posty: 401
Lokalizacja: Opalenica
BR BR BR :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2011, 20:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
W takim razie proponuję zrobić NO-RULES

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2011, 20:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2006, 14:55
Posty: 401
Lokalizacja: Opalenica
No rules poza TK i jedziemy:)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2011, 21:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2010, 17:02
Posty: 31
Lokalizacja: Wrocław
a to na stałe czy aż freekwencja nie wzrośnie ?? :)

_________________
życie to nie je bajka ... :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 lip 2011, 08:26 
Offline

Dołączył(a): 4 mar 2010, 15:37
Posty: 10
kernelstrong napisał(a):
Słuchajcie propozycja jest taka, baserape allowed :D co Wy na to ? Wracamy do korzeni ?


Mi się podoba:) Do tego no tk i comander no fight 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sie 2011, 11:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 11:30
Posty: 23
Ja tam nie wiem, ale może ten zagraniczny na 130 slotów (co ostatnio go znajduje wyszukiwarka) graczy odbiera, co prawda bajzel tam straszny, i nie zawsze wiadomo który to swój bo część biega bez znaczników, i tk nie notowane, także uważać na rozpędzone buggy poruszające się bez klaksonu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sie 2011, 23:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 paź 2008, 16:40
Posty: 76
Pomijając fakt, że są wakacje to wydaje mi się, że problem jest z administracja :P

Macie tych samych adminów co na starym EA polska, z czego 90% nie gra =)
Do tego "Tutaki" zmieniające mapki pod siebie.

Już pal6 wyłapywanie cheaterów. Sama możliwość zmiany mapy by sporo zmieniła.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 sie 2011, 18:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2009, 19:10
Posty: 345
Lokalizacja: Toruń, 4 piętro
Nie ma serwera - nie ma problemów.
Chociaż przyznam że na Superach jest dość niski poziom i ping w granicach 30 - 60 to admini są znośni. W przeciwieństwie do PVG i plackowych reagują na każdy report, i jeżeli ktoś ciągle łamie reguły to po dostarczeniu "dowodów" częstują takich banami - i to nie na 3 dni...

_________________
Moje statystyki w BF2>>http://www.bf2stats.net/player/196867595/
Youtube>>http://www.youtube.com/user/tomeklektorpl

Stado baranów prowadzone przez lwa jest silniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 sie 2011, 19:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2008, 12:59
Posty: 465
Lokalizacja: Kraków (po arabsku Karkand :P)
anusus napisał(a):
Nie ma serwera - nie ma problemów.
Chociaż przyznam że na Superach jest dość niski poziom i ping w granicach 30 - 60 to admini są znośni. W przeciwieństwie do PVG i plackowych reagują na każdy report, i jeżeli ktoś ciągle łamie reguły to po dostarczeniu "dowodów" częstują takich banami - i to nie na 3 dni...

Rozwiążę Twój problem - grywaj na superach, skoro tam jest tak super.

_________________
BF2 NICK: Szczurson24
BF2142 NICK: Szczurson.bf2
BF BC2 NICK: Szczurson
-> PubMovie :D <-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sie 2011, 01:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 paź 2008, 16:40
Posty: 76
ralfik napisał(a):
Stale gadanie na temat serwera który świeci ciągle pustkami jest nielogiczne. Macie problemy odnośnie serwera, to go w końcu zmieńcie. Mnie wyszukuje jeszcze 850 innych serwerów.


Zmieniliśmy, dlatego właśnie PL4FC stoi pusty ^^

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sie 2011, 10:48 
Offline

Dołączył(a): 10 maja 2008, 20:52
Posty: 38
To po co się wypowiadać w tematach które was nie dotyczą?? O.o toć to znowu mało logiczne jest przecież...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL