Okota napisał(a):
Olac wyzwanie moglem ale poprosilem bcj ktory w mym mniemaniu nalezy do szefostwa UKF i on mogl przekazac odpowiedbim osobom MOJA PROSBE O CANCEL MECZU!!!!!moze jak to tak napisze to wreszcie do was ***** dotrze!!
[...]
a bcj nie mam za co dziekowac! bo nie umie przekazac podwladnemu zwyklej prosby! chyba ze ten podwladny cierpi na hegemonie!!
[...]
Pawel! przeczytaj jeszcze raz wszystko! byla prosba z mej strony zeby bcj przekazal ze chcemy CANCEL!!!! a maniek co? a to co napisal! mam nadzieje ze ty jako najbardziej dojzaly w tym klanie jeszcze raz spojzysz na cala sprawe i ja przeanalizujes ok?
bcj! widze ze twoi podwladni sa nie kumaci w takim razie i nie wiedza co to znaczy prosba o cancel a przesuwaja mecz o 8 dni dalej z odpowiednim do ich poziomu wychowania dopiskiem!
Okota, tlumacze po raz kolejny i bede to tlumaczyc do znudzenia... UKF Frag Team, ma swojego CL i swojego WA... a ja sie nie mieszam wsprawy wewnatrz sekcji - bo tak nalezy rozpatrywac ten przypadek... nie moge zabronic, ani rozkazac czegokolwiek innemu CL/WA sekcji - bo takie ustalilem prawa i mam zamiar je respektowac. (oczywiscie z drobnymi wyjatkami... ale tu nie ma zadnego z nich...).
To czy z decyzja Manka sie zgadzam i czy popieram to inna sprawa... ale wiesz.. widzac to bagno, ktore urzadzasz... popieram z cala stanowczoscia !
Zreszta... czytajac wiekszosc Twoich czy tez innych FSowych postow w tej sekcji, widze same teksty typu z jakimi to palantami musieliscie grac, jak to czitowali, czy byli nie uczciwi... albo jestescie tacy pechowi... albo poprostu wiecznie nie zadowoleni z zycia....